Fressssssh

četvrtak, 02.01.2020.

Na kauču, usred mraka

Nekad mi dođe krivo šta ne virujen u novu godinu, pa umisto da se ka pravi vjernik, specijalnim tehnikama joge, pripremim na dolazak uz čaj od đumbira, i meditaciju, ka sam popustio izazovima konzumerizma i samo mi je odojak i sarma na pameti.

Moran se popravit za dogodine, izvježbat ću položaj lotosovog cvita u podne manje kvarat pa šta bude.

U objektivnim i profesijonalnim medijima, najzanimljivije su bile teme o neizbježnoj propasti hrvatskog turizma, i teroristima.
ranije nego ikad, nakon nikad uspješnije turističke sezone, koja je sama po sebi dokaz neizbježne propasti, počelo se laprdat o tome kako će turizam u Hrvatskoj sigurno propast
Ne more se Čovik ne zapitat koje to smeće svake godine zaziva propast bilo čega u ovoj zemlji i sa kojim ciljem, i ko su ti opskurni likovi u Hrvatskim medijima, doduše nekad im je dovoljno pogledat prezimena, pa odma bude sve jasnije.

Druga tema je terorizam odnosno podrška žene od Brune Bušića Drugarici Kolindi, koja je izazvala nemalo zgražanje kod onih čiji su roditelji, dobivali stanove od organizacije predvođene masovnim komunističkim ubojicom, u Hrvatskoj koja je u to doba bila pod Jugoslavenskom okupacijom, dok se navedena teroristkinja borila za hrvatsku neovisnost, iako je Amerikanka, ali je volila svog muža.

Tako smo došli do lajf kaučinga, za danas.

Kad tražite partnera ili partnericu, vrlo je važno kakav je njegov odnos prema vama i prema masovnim ubojicama.

Naime puno je važnije da partner dokazuje ljubav prema vama, nego prema masovnim ubojicama koji dilu stanove onima koji špijuniraju, rodbinu, prijatelje, i suside.

Prema tome prije nego pristanete na vezu, obavezno pitajte partnera bi li radije oteo avion radi ljubavi prema vama i baca letke iz njega, ili bi radije uselio u stan čiji vlasnici su prethodno likvidirani, ili onaj koji je izgrađen novcima svih, a koje su dobivali oni koji su bili spremni špijunirat, rodbinu, suside i prijatelje.


nije li simptomatično kako su hrvatskim medijima oni koji su ubijali u ime Jugoslavije heroji, a oni koji su to radili u ime Hrvatske teroristi

di smo stali sa kaučingom

zaključili smo da ništa nije besplatnou konačnici zašto bi i bilo, sve u životu treba platiti točno onoliko koliko vrijedi, svaki drugi i drugačiji pristup je prevara, tako da vam je najbolje odjebat one lajf kaučove koji će vam tvrdit da su najbolje stvari besplatne, to i nisu lajf kaučovi nego žicari, klošarski paraziti

najbolje vam je odma odjebat Bracu sa Srebrnjaka, Juvala Harrarija, Dalaj Ljamu, Anu Bučević, Brunu Šimlešu, i druge, imate vi svog kauča

Za koji dan su izbori, u prvom krugu za aktualne kandidate najviše su glasali oni iznad 60.

pitanje se nameće samo po sebi.

Dobro jeste li vi ikako normalni?




VAKO SE TO RADI

- 12:15 - Komentari (31) - Isprintaj - #