Fressssssh

subota, 07.12.2019.

17 dana do Božića

Ajme kako ja volin demokraciju.

Evo recimo da se slušalo one neke koji ne bi dali pravo glasa onima iz dijaspore, ili da se slušalo one koji ne bi dali pravo glasa onima koji ne plaćaju porez u Hrvatskoj, ili da se ne daj Bože slušalo one koji ne bi dali pravo glasa onima koji nisu Hrvati, ili onima koji su napustili Hrvatsku kad je krvarila, i čekali oćemo li pobijedit mi ili njihovi, ili mladunčadi oficira JNA, danas Ljilja Nikoloska ne bi mogla podržat Katarinu ili Karolinu, Peović i pomoć jon da ostvari senzacionalnih 0,2 posto na precjedničkim izborima.

Kakav bi to hendikep demokracije bijo da jugoslovenka Ljilja nemore podržat jugoslovenku Katarinu ili Karolinu, a sve zbog neobrazovane stoke koja ne bi dala glasat dijaspori koja ne plaća porez u Hrvatskoj.

Inače od svi kandidata po zadnjim anketama najbolje stoju Kolinda , Škoro i Milojko, koji su tu negdi u par posto.

Obzirom na rezultate anketa zadnjih godina, kojima se pokušavalo pa i uspijevalo kreirat javno mnijenje, za očekivat je da Škoro stoji i dosta bolje, uostalom do nedavno su mu davali skoro 10 posto manje, što zasigurno nije nadoknadio u ova dva tjedna, ali izbori se bliž i agencije se moraju približit istini.
Sad je adeze u čudu, jedini način da pobijedi Kolinda je da oni pomognu Milojku, s baš i ne mogu jer onda more Koli popušit u prvom krugu.
Škoro će vjerojatno još rast, jer kad ekipa shvati da Katarina ili Karolina i ostali bilmezi, koji su se kandidirali nemaju šanse i da je jedina prigoda da iznerviraju i adeze i kapeyu ta da glasaju za Škoru.

I ja sam na tragu da glasam za Škoru iako mislim da je Koli puno bolji kandidat nego on; ali ako je glas za Škoru penicilin za lijevo i desno krilo saveza komunista, onda se tu nema šta mislit.

Čari demokracije je inače iskoristila i Vlatka Pokos, migrantica u Kanadi koja je izasrala Kolindu, a onda se čudila kak ti pura dreku, kad su se istim riječnikom po njoj izasrali ti pratitelji na fejspuku ili enstragramu.

Nego nosite li vi ružne Božićne đempere,’meni je to tako jako Gej, mislim da ni jedan pravi muškarac sebi ne bi dozvolio da obuče na sebe takvu nakaradu, niti iz zajebancije.
Ja znan da među vama blogerican ima sigurno onih kojima je to fora, e pa možda zato šta vam je fora da neko izgleda ko kreten, ili nemate dječka, ili vam je dječko najbolja prijateljica.

- 16:12 - Komentari (32) - Isprintaj - #