Fressssssh

subota, 23.11.2019.

31 dan do Božića

Evo još malo pa će završit igrokaz zvan štrajk prosvjetara, bit će izlet u Zagreb, isto ko kad župnik u nekom selu mukte ili za neki kikiriki organizira hodočašće u Međugorje, ili kad adeze organizira neki dernek pa svi idu.

Onda će anemični govnar Dat još tries kuna svakom prosvjetaru ne bi li im vratio dostojanstvo struke, pa će polupismena kokoš s lošom frizurom inače profesorica proglasit pobjedu, a pridružit će jon se i onaj šta pari kamiondžija.

Pobjedu će proglasit i Anemični jer će prosvjetari na koncu pristat na manje nego šta im je on nudio, a neće to ni skužit jer se na filozofskom računanje baš i ne uči, doduše nije ni na ekonomiji jer eno onaj šta je bio ministar gospodarstva nije zna postotni račun iako predaje na ekonomskom fakultetu.

Jedina korist iz svega ovoga je šta su klinci shvatili koliki su im profesori luzeri, i da dostojanstvo košta trideset kuna, po dostojanstveniku.

Šta se obrazovnog sustava tiče on će bit dodatno sjeban amaterskim pokušajem reforme, od strane gospođe ministarke, kakvu ni Nušić nije moga predvidit, pa će i dalje proizvodit profesore na pravnom fakultetu, koji postanu predsjednici pa im ustavni sud sve zakonske prijedloge proglasi neustavnima, ili predstavnike Hrvatske u EU, inače sveučilišne profesore, koji ne znaju jezik koji predaju.

Obzirom da su sveučilišta šlag na torti, a da na njima studentima predaju Branko Grčić, Ivo Josipović, i Dubravka Šuica, koji oblikuju mlade ljude, kojima je temelje udarala polupismena žena s lošom frizurom, Europa se na mora plašit za visokoobrazovane perače posuđa, naš obrazovni sustav će proizvest horde i buljuke takvih.

Kao što rekoh apsolutno sam za štrajk bilo koji, bilo čiji, i apsolutno je legitimno štrajkat i tražit povećanje plaće, pod uvjetom da svi koji štrajkaju potpišu da će u slučaju neispunjenja uvjeta Dat otkaz.

Ovako ispada da su učitelji i profesori, luzeri koji dostojanstvo mijenjaju za trideset kuna misečno, a to zasigurno nije slika koju ste htjeli pokazat vašim učenicima, jer samo su oni važni, barem vi tako tvrdite, ili možda i oni imaju cijenu kao i dostojanstvo.

Zato dragi ljudi, profesor unatoč silnoj patetici i laprdanju, nije nikakav poziv, nego zanimanje koje ste vi odabrali, jednako kao i bilo koje drugo, a vi možete biti dobri ljudi, kao i bilo ko drugi, sve dok ne počnete branit neobranjivo i govorit gluposti.

U tom trenutku postajete kao članovi saveza komunista ili adezeja, a ja ne poznam nikoga ko drži do sebe, da bi to htio.

Ovako vrijeđate sve one koji nemaju kome štrajkati, ili barem ne mogu bez straha da će dobiti otkaz, a to je većina vaših sugrađana.

- 17:16 - Komentari (6) - Isprintaj - #