Fressssssh

ponedjeljak, 26.08.2019.

Muškarac u krizi srednjih godina

Prije nekog vrimena neki lik u Splitu je radi parkinga letvom naprokida suside i jednoj od njih, trudnici je slomija ruku.
Taj lik je odma nakon sadlušanja pušten da se brani sa slobode.

Neki dan je u progresivnoj i multikulturalnoj Rijeci, perjanici bratstva i jedinstva u Hrvata, dugogodišnji pripadnik Hgssa, prokinija Srbina jugooficira koji je 91 uteka iz Rijeke, i kad je vidio da nema ništa od velike Srbije, i da mu je tamo u kurcu, 2008 se vratija u Rijeku i upisa u HDZ, pa je dobija misec dana pritvora.

Iz svega navedenog je razvidno da u Hrvatskoj ako Srbinu Hadezeovcu nanesete lakše tjelesne povrede, odma vas strpaju u pržun, za razliku od toga kad trudnici slomite ruku onda vas odma pustu.

Dakle znate šta van je činit, ako popizdite na nekog Srbina, nađite trudnicu i naprokidajte jeh, najbolje da jon i ruku slomite.

Ne znan kako se to uklapa u Istanbulsku konvenciju, ali san siguran da će se svi Srbi, Jugosloveni, antifašisti, građani, njegovatelji bratstva i jedinstva i ateisti i lovci na ustaše složit sa takvim postupanjem.

Inače ja dosta pratim i strane medije, pa tako i one u komšiluku tamo je situacija ka i kod nas na blogu.

Svaki dan neko govno kojega srpski mediji predstavljaju ka Hrvata ili Hrvaticu tipa Duvaček, Voja Mazocco, Vedrana Rudan, Bora Dežulović, Ivančić, i njima slični koji onda za sitan honorar valjda priko student servisa pljuju po Hrvatskoj.

Nevjerojatno je kako mi nikako ne moremo nać neko srpsko govno da pljuje po Srbiji.

U stvari odgovor bi mogli nać kod nas na blogu, sića li se neko od vas da je neko od naših blogera Srba, izrazio zabrinutost šta im je predsjednik četnik, ili što im je Voja balerina Šešelj poslanik u skupštini, ili da je neko nekad napisa nešto protiv srpskih dragovoljaca ili ih nedaj Bože nazva šatordžijama, ili da neko od naših kolega Srba bjesomučno lovi imaginarne četnike.

E ali zato i kod nas na blogu ima gomila govana koja jedva čeka da pljunu po Hrvatskoj, u svakome pronađu ustašu, branitelje proglasi šatorašima, Tuđmana zločincem, i tako redom.

Šarena je to galerija likova, od Srba koji se lažno predstavljaju Hrvatima, djece iz miješanih brakova, koja nekim čudom nikad ne pljuju po Srbiji a svaku priliku koriste za pljunit na Hrvatsku, onih koji u u mješanim brakovima, koji se ponašaju isto kao i djeca iz miješanih brakova, i zavidna količina idiota, kojima su Srbi prodali priču da su napredni i progresivni ako ispune tri uvjeta, pljuju po Hrvatskoj, pljuju po katoličkoj crkvi, i pljuju po Hrvatskim braniteljima.

Vjerojatno će me sad neko opet proglasit mrziteljem, bez ikakve osnove, ja u stvari iskazujem poštovanje našim kolegama Srbima, Koji eto za razliku od naših idiota znaju kako se odnosi prema vlastitoj vjeri, naciji, i domovini.

- 20:58 - Komentari (30) - Isprintaj - #