Fressssssh

subota, 17.08.2019.

Snaga osvišćenog pojedinca

Ajmo za početak definirat ko je osvišćeni pojedinac.

Osvišćeni pojedinac je osoba koja je zakašnjela u razvoju, pa kasnije nego ostali skuži neke stvari, pa ih onda plasira ka neke velike univerzalne istine,naravno prilagođene vlastitim životnim promašajima.
Ka šta smo već ranije definirali, bez obzira je li im pamet udilija Bog ili su je
Dobili od majmuna, svi ljudi su najpametniji na svitu, pa ih dakle definira uloženi trud, i odnos prema vlastitoj odgovornosti.

Kako sutin stoju osvišćeni pojedinci.

Ako malo bolje analiziramo poruke koje dolaze iz te osvišćenosti, odma ćemo zaključit, da je osvišćenist proporcijonalna linosti, dakle šta veća linčina, to veća osvišćenost.
Šta se tiče osobne odgovornosti, osvišćeni pojedinac se ne smatra dijelom društva, s tim da je otuđenost obrnuto proporcijonalna poimanju osobne odgovornosti, dakle što je prihvaćanje osobne odgovornosti, manje, a otuđenost veća, bliži smo osvišćenosti.

Dakle ideal osvišćenog pojedinca je neradnik koji nikad za ništa nije kriv, niko ga ne razumi, najpametniji je na svitu, i jedva čeka da mu umre baba, da se useli u njen stan, koji je dobila ka član partije, i da mu mama što duže živi, jer ona je jedina uvik na njegovoj strani.

Zanimljiv je i odnos osvišćenih pojedinaca, s očevima, on je uglavnom turbulentan, jer svakom muškarcu koji ima normalni ormonalni level je najveći poraz životu kad vidi da mu je Dite osvišćeno.

Malo je lakša situVacija ako je Dite žensko, jer postoji nada da će se udat
I postat nečiji drugo problem, osim ako se ne pritvori u luđakinju koja spava sa pason, ko bi to ženija, ako je muško problem je veći, jer ako se i oženi, žena će kad tad uteć od njega, pa će se oko njega brinit brižna mater, a čoviku onda ne priostaje ništa drugo nego da ih ubije, ili da digne ruke od žene i njenog osvišćenog sina, i nađe ljubavnicu i bude u krizi sridnji godina šta je moguće DUže.

Kako pripoznat osvišćenog pojedinca.

Osvišćeni pojedinac je izrazito religiozna osoba, mora to bit jer viruje u cijelu plejadu znanstveno nedokazivih stvari, u to da su muškarci i žene isti, da muškarac more bit žena ako to žarko želi, i da se more živit bez rada, bar dok je mater živa.
Osvišćeni pojedinac, najčešće još viruje u nekog od azijskih božanstava, ili vračova, i rado ih citira, jer kad bi slučajno prihvatio nekog od domaćih nimalo egzotičnih bogova, cila koncepcija bi mu pala u vodu.

Da rezimiramo, ajme kući u koju osvišćeni pojedinac dođe.

- 12:16 - Komentari (43) - Isprintaj - #