Fressssssh

petak, 16.08.2019.

A B iz našeg sokaka

Ja sve nešto vako mislin.

Ako je nama kojima virujemo u Boga, ti isti Bog da iste sposobnosti, jer koga god pitate, taj je najpametniji na svitu, i ako su oni koji ne viruju u Boga te iste sposobnosti dobili od majmuna, jer i oni mislu da su najpametniji na svitu, onda mora bit da je problem u nama.

Svidoci smo evo kod nas na blogu svakodnevno, kako imamo potresne ispovisti blogera i blogerica, čiju genijalnost, koju su dobili od Boga ili od majmuna, njiova okolina ne razumi.

Naime među nama zaljubljenicima u pisanu rič postoju i oni koji su za razliku od nas obični smrtnika, koji nismo realizirali potencijale koje smo dobili od Boga ili od majmuna, proniknuli u sve tajne svemira.

Nji ovaj obični puk koji se bavi prozajičnin stvarima ka šta je ić na posa, kuvat ručak, prat robu, teglit mliko iz konzuma, ne shvaća, ne razumi da su oni na višoj razini, neki su čak toliko visoko da in je i psihološka pomoć potribna da in se ne zamanta.

Pošto nam se ne da više tipkat, moremo rezimirat.

Brez obzira jesmo li potencijale dobili od Boga ili od majmuna, uspijeh ovisi o osobnoM angažmanu svakoga od nas.
Da nismo bili proklete linčine mogli smo i mi bit uspješni, ovako nam ako nismo realizirali svoje potencijale, jer smo linčine, ostaje samo to da izmišljamo šuplje filozofije, laprdamo bez veze i mrzimo popularne blogere.
Evo recimo Ana Bučević zato šta nije linčina, laprda bez veze, i drma nemilu lovu od gluhe krmadi, umisto da bude linčina i neshvaćena na blogu.

U idućem nastavku, zašto okolina ne prihvaća drugačije.

- 08:54 - Komentari (34) - Isprintaj - #