Fressssssh

ponedjeljak, 29.07.2019.

U laži su kratke noge

Koja je vaša omiljena poslovica.

More bit da je ona, Ko rano rani na blogu mu se spava.

Inače na blogu ljudi često lažu, pa eto tako i eminentna blogerica donosi, a uredništvo koje ne postoji, na naslovnici ističe laž o časnoj sestri koja je vozila automobil, i gazila djecu u kolicima, u kojima eto samo pukim slučajem nije bilo djece.

Kao argument eminentna blogerica ostavlja link, sa člankom sa senzacionalizmu i izmišljanju sklonog portala u vlasništvu propalog tajkuna koji propade neplativši silne milijune poreza ovoj napaćenoj zemlji.

U tom članku naravno piše nešto sasvim drugo, što nije zapreka komentatorima da se oduševljeno slože s eminentnom blogericom koja piše laži, jer ko će još gubit vrime na čitanje.

Kao da je u stvari važna istina, u koju se eto svi kunemo, ko nekad u druga Tita, i o kojoj se svakodnevno u našoj maloj zajednici, dogodi barem poneka verbalna dijareja.

Obzirom da smo se i na ovom primjeru uvjerili da oni kojo najviše pričaju o istini imaju najkraće noge, i da uredništvo koje ne postoji, ne preza od plasiranja laži ukoliko odgovaraju njihovom skojevskom svjetonazoru, ne preostaje nam ništa drugo nego se držati neke od narodnih poslovica, možda one Ne vjeruj ženi koja laže.

- 06:49 - Komentari (24) - Isprintaj - #