Fressssssh

srijeda, 17.07.2019.

Tikvice Laži i video vrpce.

Šta reći, koju posluku porati.

Svjedoci smo javnog iznošenja prljavog veša na kraju jedne do nedavno idilične blogoveze.

Julka je kuvala, pekla, slikavala pašta šutu, i vjerno čekala ki Penelopa svog kupusa.
Čak i u trenutcima kad bi Šefika kupusu odnila kabel, naša Julka nije pokleknila, nego je stala postojano kano klisurina, ni Dalaj Ljama nije dosega taj nivo stoicizma koji je prakticirala naša Julka.

I onda, dok ta je ona čekala sa pašta šuton, on je bija ko zna di, i umisto da se poklopija ušima, i ponizno molija oprost, ranije spomenuti kupus je priča neku bajku s tikvican, koju ni crvenkapica ne bi popušila.

Zato bi ja pokrenila javni linč protiv kupusa, pridlažen da se organiziramo, u manje skupine, a svaku more pridvodit po neki top bloger, i da onda napanemo na kupusa, ka šta je Alchajmer ekipa bila napala na Annaboni.

Svi oblici klasne borbe su poželjni, Kletve, laži, klevete, verbalno i druga nasilja, da pokažemo kupusu di mu je misto.

Ono šta razočarava više od kupusovog ponašanja, je činjenica koja se još jedan put pokazala pogubnom i istinitom, da je žena, ženi hijena.

Danas kad je jednon od nji bila podrška najpotribnija, mi smo svidočili slijedećem, Mela je špijala kupusu, Ančica traži sponzora, Sarah be se izdrogirala samo da skrene pažnju na sebe, teta je jednon rukon gladila patka a drugon neko kupusovo janje, a Annaboni se pravila mrtva a sve radi neke vešte s interneta.

Jedina je Bise dala nedvosmislenu podršku ka prava feministica, sve drugo brale gleda svoju guzčetinu.

Dokle tako žene, jel oćete vi da tu sotonu išćeramo ili šta?

- 20:10 - Komentari (33) - Isprintaj - #