Fressssssh

ponedjeljak, 06.05.2019.

Đurđevdan je, mjesec ramazana počinje



Danas imamo post edukacijskog karaktera, učit ćemo nešto o drugim religijama kroz glazbeni izričaj Bijelog dugmeta, u emisiji vjera i glazba.

Dakle kao što je opisano u pjesmi Đurđevdan, naša pravoslavna braća u Kristu danas slavu Svetog Đurđa koji se kod nas zove Sveti Jure i ubija zmaja, a kod njih ubija aždahu.

U svom drugom bezvremenskom hitu Jer kad ostariš, što je situVacija koja je većini vas poznata, opisuje se o mjesecu ramazana koji danas počinje.

Dakle šta smo naučili.

Danas je Sveti Jure koji se zove Đurađ, i počejo je ramazanski post, drugovi Romi se danas veselu, a Splićani se spremaju za feštu Svetog Duje, kad se ženama kupuju kuvače, dici klepetuše, a sebi trišnje, tugarske.

Nemoj da kad buden ispitiva da nešto niste znali.

Sad se moremo vratit ogovaranju, blogerica Neukrotljiva čarolija je sredila to s japanskin caroviman i vratila se iz dalekog japana.
Eno je već mi trče po kvartu, i donila je kimono blogerici Sarah be, pa ćemo ga ić isprobavat, imat ćemo piđama parti, s viklerima, rozin bičvicama i pilingom za lice od mliveni ježinaca.
Pjesnička sekcija bloghaera more uveličat našu skromnu proslavu erotskom poezijom na temu Hladna svila na vreloj puti, ka inspiracija van more poslužit da mene vizualizirate u kimonu šta ga je Neukrotljiva donila Sarah be, i rozin bičvicama.

Vi kojima je erotski naboj davno prošlo svršeno vrime, aorist, morete pisat pismice o trišnjama, ali ne bilo kojin nego tugarskim.

Dakle jesmo zapamtili, trišnjama ne suvim šljivama i problemima sa opstipacijon, nego ono, proliće kapi rose na tek porumenjelim trišnjama, neslućena slast na nepciman, i tako to.

nego jeste li vi primjetili da wonabee pjesnici s vrimenom počinju ličit jedni na druge, usklađivaju se ka šta se ženskinju, uskladu misečnice, pa koristu iste riči, sintagme, sintakse, onomatopeje, istoznačinice i šalju iste sublimirane poruke


- 08:54 - Komentari (35) - Isprintaj - #