Fressssssh

srijeda, 10.10.2018.

Supertalent

Na Supertalentu je nastupio autistični mladić s još cijelom kolekcijom bolesti koji svira i pjeva, doduše ne baš naročito ali uzevši u obzir njegovo stanje začuđujuće dobro.

Tako da sad nakon dvije emisije imamo dva istaknuta natjecatelje, Kanađanina koji slika kurcon i autističnog mladića koji svira, i to ne kurcu nego gledateljima.

Ko zna šta nas još čeka, možda djevojka u komi kojoj se dimi iz pičke, u svakom slučaju je uzbudljivo.

Moja fejspuk prijateljica Julka je napisala knjigu, koja mene zanima, knjiga s popustom košta stosedam kuna, i sad sam u dilemi dal dat stosedam kuna, ili čekat dok Sarah be kupi knjigu i pročita je.
Da mi je rođendan blizu naručio bi od nekoga da mi kupi, vako sad ne znan šta ću.

Neki dan sam bio u Ikeji, tribalo je sestri od više sile pribacit ormar, zato šta dostava košta četristo kuna, malo manje nego ormar.

Prvo raste drvo, dvaes godina, onda dođe Poljak pa ispila drvo, a možda nije Poljak nego Bosanac, whatever, onda odvezu drvo u pilanu, tamo od njega napravu daske, onda te daske izvezu u Švedsku, tamo osušu daske pa ih odvezu u Bugarsku, tamo rade od dasaka druge daske i letvice, a otpad pošalju u Bosnu, tamo od otpada napravu ploče od iverice, onda te ploče odvezu u Austriju di ih opituraju, opiturane ploče odvezu u Švedsku di ih izrižu i probušu rupe na njima, take izrizane i izbušene ploče pošalju u Rugvicu u Ikeju, i onda oće četristo kuna da ih dovezu do Zagreba, ka da je Zagreb u Tadžikistanu, a ne priko puta.

Mislin ono puno je četristo kuna, more Čovik četri knjige kupit, dobro nisan ja mora platit četristo kuna, meni ne triba ormar, niti bilo šta iz Ikeje, ali opet.

Mladi bračni par iz Istre je kažu dobio razvod od Pape zato jer on ima prevelikog pišu koji njoj ne može uć, jednostavno ne stane.

Možda su se i oni tribali prijavit na supertalent, mogli su skupa izać na pozornicu, njoj se moglo dimit iz pipice, a onda je ona mogla s njega zubiman iščupat tigraste tange, i oslobodit neman.

Jebate koji bi to slikar moga bit, altroke Kanađanin, naš Pikaso bi od Kanađanina mrtvu prirodu učinija.

Ne znan kako je Papa donija odluku da in da razvod, je li gleda samo njegovog pišu, ili je gleda i njenu pipicu.

Mislin ono ne znan kakvog iskustva Papa ima sa time šta se sve more uvalit u pizdu, to je prilično rastezljiv objekt, dica tuda izlazu, šta bi u ovon slučaju tribalo značit da mladi supružnik iz Istre ima pišu većeg od po metra i priko pet kila, jer kako kaže arhimedov zakon, nako tijelo kakvo izađe mora moć i uć.

Kakva su vaša iskustva, jeste li srili nekoga čiji je bijo toliki da van nije moga uć, i jeste li onda zvali papu.

Molimo blogere da ne odgovaraju na pitanje, ne zanimaju nas njihova istospolna iskustva, mogu pričat s Papon, možda njega zanima.


- 09:13 - Komentari (35) - Isprintaj - #