Fressssssh

petak, 28.09.2018.

Ašik Allsa

Molimo sve blogere koji su u Zagrebu i okolini da obrate pažnju, i ako primjete čovjeka koji tumara ulicama i viče Majo, Majo, ili Allsa, Allsa, da istoga uputi prema zgradi HTV ja, nebi li se spojio s Majom Sever, kako bi zajedno s paterom Tvrtkom i udrugom Are You Sralo, tražili malu izgubljenu Allsu u zemlji čudesa.

Pritom bi trebali ako je ikako moguće obratit pažnju na osobe koje hodaju unaokolo s vrećicama, jer svaki onaj koji hoda unaokolo s vrećicom je potencijalni atentator na saborskog zastupnika Milorada Pupovca, poznatog po tome da je izdao svoj srpski rod surađujući s ustašama iz hadezeja i svoju hrvatsku domovinu, surađujući s četnicima u Beogradu.

Naime danas je u poslijepodnevnim satima prvi put u povijesti izveden atentat limunima, iznervirani građanin antifašista je gađa limunom fašističkog kolaboracionistu Milorada. Sumnja se na pjesnika erotske provenijencije koji je pod pseudonimom Predrag Jovan Salopek pisao erotsku poeziju o vlastitoj ujni.

Kako nevolja nikad ne dolazi sama, zagrebački profesor tjelesnog je spolno općio s četrnaestogodišnjakinjom, i pipao više njih, pa bi bilo dobro da građani dignu svoj glas, i traže ukidanje tjelesnog u školama, smjenu ministrice školstva i prokinu svakoga ko liči na profesora.

I na kraju dramatični apel.

Blogi javi se.

Obrazloženje:
U Nemačkoj je neki samuraj malo vježba s nožem na slučajnim prolaznicima, a mene je uvik straj za kolegu Blogija, antifašistu, branitelja ljudskih prava, i filantropa.

- 20:03 - Komentari (50) - Isprintaj - #