Fressssssh

utorak, 25.09.2018.

Y tu mama tambien

Ovih dana se u zemlji čudesa udružuju sa ciljem zajedničkog djelovanja, političarka koja se materijalno okoristila na ljudskoj patnji izazvanoj katastrofalnim poplavama, Anka Mrak, političar koji je u već zreloj dobi gradio relativno neuspješnu karijeru provalnika u automobile Auto Krešo i predstavnici stranke koja je pod krinkom antifašizma i sličnih bljuvotina, od cijele jedne regije napravila svoju prćiju, i opustošila je ko Mamić Dinamo.

Nema u tome ništa skandalozno, u zemlji čudesa naime i bivši pripadnici stranke poznate po progonu i likvidacijama političkih neistomišljenika, podijeljeni u dvije frakcije vježbaju demokraciju, uz asistenciju predstavnika donedavnog okupatora.

Dakle u zemlji čudesa sve je moguće, pa i ukazanja, recimo u Međugorju u prijateljskoj i nesvrstanoj Hercegovini se ukazuje Gospa, a u zemlji čudesa se ukazuju ustaše.

Fenomenološki tribalo bi ispitat dal se ustaše ukazuju pojedinačno ili u skupinama.

Kod nas na blogu je administrator poznat kao blognjuz, u cilju da unese nemir u naše redove, na naslovnici isprovocira sukob dvije horoskopske lavice.

Obzirom da smo već više puta utvrdili da su osobe rođene u znaku lava, posesivne, netolerantne, umišljene, pokondirene, egoistične, nekritične prema sebi, ne treba ni napominjati kako je taj sukob izgledao.

Kistijano Ronaldo i Leo Mesi, su ka sisate plavuše, u opakim tangama, ka Charliejeve anđelice, ka Bo Dernek u antologijskon sceni u kojon trči po plaži.



S druge strane naš Luka Modić je nako više ka Pepeljuga, ne baš naročito glamurozan, povremeno zablista a onda se uvik nekako one dvi pokondirene polusestre uguraju u prvi plan.

Eto jučer je staklenu cipelicu dobio Luka, valjda kao simbol svih onih koji marljivo rade, kako bi Bo Dernek mogla trčat po plaži.



Dok se Hvatska policija bavi spriječavanjem pronalaska ratnih zločinaca na strani okupatora, i čuvanju lika i djela velikog nam vođe, jučer se u Zagrebu opet pucalo, neko se vozijo u Poršeju po Dubravi, i zeru puca, ne zna se jesu li opet Gipsy Kings ili neko drugi, ali ne moremo ne primjetit da se nije pucalo dok je Šerif bijo živ, otkad je Šerif umra i policija preuzela posa, sve je ošlo u kurac.

Kolegica blogerica Carica od univerzuma je napisala antologijsku pjesmu o pizdekima koji traže smisao, furaju se na metroseksualizam, i mažu se losijonima za tijelo.

U ton svojon pjesmi, antologijskoj, je a da ni sama nije bila toga u potpunosti svjesna, opisala današnjeg muškarca, kojega je njegova majka u okviru emancipacije, a u nemogućnosti da se osveti kretenu s kojim živi, emocijonalno, duhovno, i socijalno kastrirala.

Taj muškarac zbog onoga što mu je uradila njegova majka, zbog činjenice da mu je usadila nagon da čučne kad piša, je apsolutno nesposoban volit ženu, barem ne onako kako to žena zaslužuje.

Obziron da ta situacija frustrira žene, one onda nastavljaju s procesom kastracije, pa simbolički odgrizu muda kolegi blogeru, čemu smo i ovdje na blogu svjedočili, pa onda Blogeri šetaju okolo bez muda.

Današnje nagradno pitanje je:

Kakve vi blogere više volite, one s mudima ili one bez.

Nagrada je tetovaža tegle ajvara na desnoj guzici, ili livon bajcepsu.


- 11:20 - Komentari (25) - Isprintaj - #