Fressssssh

nedjelja, 23.09.2018.

Izađi lolo


Gipsy Kings su preksinoć opet malo pucali po Zagrebu, koalicijski partneri našeg premijera su slavili veliki uspijeh na sjednici vlade u Slavoniji, di je najviše impresijonirala ministrica Žalac koja je dramatično upozorila na opasnost od Thompsona, koji je gori od tajfuna koji nije da da tableti dođu u škole.

Nije to loše da barem koalicijski partneri vježbaju pucanje, jer su Eno Janezi doživili ukazanje ustaša, sveopćem trendu, kad nešto ukradeš viči Eno ustaša, pridružili su se komšije koje neki od milja nazivaju i alpskim Srbima, komšije su vidili Junckera u ustaškoj uniformi kako viče Za dom spremni.

Analogno tome došlo je do obogaćenja kulturne baštine, pa je ispjevana nova domoljubna pjesma

Evo zore, evo dana
Evo i Claude Juncker Jeana

Istaknuta članica Partije drugarica Milanka je ošla a članarinu platila nije, drugarica Milanka je uvik bila posebna socijaldemokratkinja, nikad nije pristala bit nedepilirana skojevka, volila je skupe krpice, dite je usvojila priko veze, a pasa su jon dok je bila ministrica šetali vozač ili zaštitari.

Kad su šetali sa Milankinin pason onda su zaštitari bili K9 zaštitari, dakle ne Kpljus nego K9.

Sugurno ste pročitali negdi da je Milanka do vrha esdepeja došla dajuć pičku, viđenijim drugovima komunistima, šta je jako ružno, seksistički i pretpostavlja izgled ženskom intelektu.

Ima li iko pravo tvrdit da bi drug Slavko dok je bijo u Partiji radije zaskočija drugaricu Milanku, nego drugaricu Anku Mrak iz susjedne Partije.
Jebate koji bi to bija doživljaj da Anka Češka druga Slavka četkom za zahod od 280 kuna, ka one šta ih je nabavljala u gunji.

Veliki reunion članova saveza komunista i njihovog okota, razdvojenih nesretnim divljanjem nacijonalista, koje ih je razdvojilo i hrvatske komuniste bacilo u hadeze, jugoslavenske komuniste u esdepe, i srpske komuniste u esdeeseseses, je na pomolu, veliko ujedinjenje sinova četnika i partizana samo šo se nije dogodilo, samo nije jasno zašto im je sad svima neugodno zbog toga, ka da su nedaj Bože pederčine pa im je to neugodno priznat, jebate pa nije srednji vijek, nije sramota bit peder ni trula korumpirana komunjara, oslobodite se izađite iz ormara.

Ovako bivši članovi saveza i njihov okot, izgledaju ka oni tragični likovi šta imaju ženu i troje dice, a guze se sa svojim istospolnim partnerom iz druge stranke po opskurnim motelima na rubu grada.

Vrime je da se oslobode, da jednom kažu da su sve žrtve, svi poginuli Srbi, Hrvati i ostali narodi i narodnosti, bili samo paravan da se ne vidi kolike su u stvari oni pederčine.

- 11:45 - Komentari (38) - Isprintaj - #