Fressssssh

četvrtak, 20.09.2018.

Koitus Interuptus

Kaže predstavnik okupatora sinoć u unutarnjopolitičkon emisiji da desničari oće metit klin između njih i hadezeja, eto dokle je došlo da se četnike od ustaša iz hadezeja triba klinom razdvajat, ka da su da prostiš imali oni koitus interuptus pa se svezali ono ka pasi, evo ka da vidin anemičnog i etnoPupija nako priguzičene.

Partija još nije umrla, ali sigurno oće, trenutno je u deliriju i bunca, ima razne oblike paranoje, nikad se taka skupina retarda do sada nije skupila na jednom mistu, i napokon je razvidno da su iz partije u partiju ošli samo Srbi, Jugoslaveni i glupani, pa su sukladno narodnon mudrosti su kin si taki si, glupani postali Jugosloveni a Jugosloveni glupani.

Jabba the Hut koja je kod nas zove Anka Mrak Sataraš, poznata po tome da more sama satrat odojka, i da kupuje četke za zahod za 280 kuna, sa državnin paran, skupa sa kriminalcin iz IDS a, koji su sjebali škver, i multikulturalnu Istru, koja se multikulturalisala tako da su Talijane i Hrvate antifašisti pobacali u jame, a tamo dotrali ljubitelje Bore Drljače, su svjedočili o nadrealnom iskustvu viđenja Ustaša.

Svaki put kad se multikulturalni liberalni antifašisti u Hrvatskoj uvatu kako kradu, njima se odma počnu priviđat Ustaše.
Neko će sigurno doktorirat na tomen, i dat ton pojavi neko latinsko ime, recimo moga bo bit kleptoustašitis, od riči kleptomanijak i ustaša.

Nova ikona ljevice u Hrvata anemični Andrej, je pomeja pod sa opozicijon, isprašija je kleptoustaše, retardirane kriptokomuniste, odmetnute Srbe, i u čvrstom zagrljaju poslin koitusa interuptusa s etnoPupijem, suvereno čuva tekovine bratstva i jedinstva četnika i ustaša iz hadezeja.

Jedino ga je izneredila trep, trep, Bruna, koja mu je postavila nemoguć zahtjev da bude muško, šta je anemični Andrej s gnušanjem odbijo, jer nije on za kurac ratifikovao onu konvenciju, on će bit šta on oće a ne muško ka šta Bruna oće.

Uskoro se očekuje i prvo viđenje Ustaša u povijesti od strane hadezejovaca, kao idealni kandidat se čini ministar Kuščović, poznat po ekstatičkom uzviku, faljen Isus i Marija u Stanbolu na Bosporu.

Očekuje se da će se Kušćoviću kad ga saborska straža po nalogu precjednika sabora Njonje bude teglila iz guzice od anemičnog, da Njonjo bude zeru moga uć, ugledat obrijanog četnika koji čeka red za koitus interuptus, i uzviknuti Eno Ustaše faljen Isus i Marija.

Za to vrime naša presjednica je sve u cilju kako bi iznervirala jednu blogericu kojon ne smin spominjat ime, kao i ostale novokonponovane sljedbenike anemičnog Andreja, održala trijumfalnu konferenciju inicijative tri mora koju su progresivne i ne baš jako pametne snage u društvu ismijavale, u koju su i Njemačku primili jer je lipo zamolila da bude primljena, a u Salzburgu su šefovi vlada EU došli do zaključka koji in je precjednica rekla još 2015. I sve bi bilo u redu da nisu sidili na ušima, vako in se sad svima po cilon Europi priviđaju Ustaše.
To nije oni kleptoustašitis ka kod nas, u EU je drugi oblik, tamo se uvik kad neki Alahu akbar prikolje nekog europejca liberalima i socijalistima počnu pričinjavat Ustaše, pa bi se to moglo zvat alahuakbarustašitis.

Za kraj ćemo imat malu vježbu.

Sjedite mirno, i gledajte isprid sebe u jednu točku.

Sad naglo pogledajte u desno.

Ako vam se pričini da vidite Ustašu vi ste socijalista i liberal.

Ako ne vidite nikoga vi ste normalni.


- 09:10 - Komentari (58) - Isprintaj - #