Fressssssh

nedjelja, 16.09.2018.

Quo vadis Czech

Češki predsjednik Andrej Babiš je rekao da neće primiti ni jednog imigranta.

Drugovi u što se pretvorila zemlja simpatičnog vojaka Schweika, zemlja Strogo kontroliranih vlakova, zemlja Vivegha, Menzela i Havela, kako se pretvorila u fašističku tvorevinu u kojoj nema mjesta za druge i drugačije.

Ne može čovjek kad to sve vidi ne osjetiti nego zadovoljstvo što živi u zemlji u kojoj su svi dobro došli, uključujući i one koji su do jučer pucali po njoj, kao i one koji je u ime neke samo njima jasne tolerancije pljuju po njoj, oni koji je doživljavaju kao nužno zlo, i nekoliko tisuća izbjeglica.

Možete li zamislit da naša plavuša kaže nešto takvo, kao što je rekao češki fašista, naravno da ne možete.

Čisto čovjeku dođe da zapjeva

Oj Zagoro lijepa li si ........

Odnekud je izgmiza oni Đikić, čuveni znanstvenik koji je naša lik protiv raka, koji sad tumači da on nikad nije reka da je naša lik protiv raka i da je to novinarsko pretjerivanje, ali zato zna kako bi se ekonomski i demografski oporavila zemlja, ja ne razumin koji kurac se ti znanstvenici koji se u politiku razumiju otprilike ka moja prijateljica Annaboni, svugdi guraju, i jeftino prodaju vlastiti ugled i kredibilitet.
Šta se tiče Đikića on je svoj rasproda i pari ridikul, kad se čudi šta ga je oni debil Barišić tužija, jer ga je prijavljiva svima od lovačkog društva na dalje, a posli se pokazalo da to šta je tvrdija baš i ne stoji.

Svi Jugoslaveni su se uznemirili jer je predsjednica ružno govorila o Jugoslaviji, Jugoslaveni se jako uznemire kad predsjednica ružno govori o Jugoslaviji, za razliku od njih mi Hrvati se ne uznemirimo kad predsjednica ili bilo ko ružno govori o Jugoslaviji.

Ti Jugoslaveni su baš neki tragični likovi, ka da ih je neko izvadio iz filma Prohujalo s vihoron, to je ono di ona neka kokoš fantazira o nekom ljigavom tipu, a zanemaruje pravog muškarca kraj sebe, a znamo di završi onaj ko igra za raju i zanemaruje taktiku.
Tako i oni fantaziraju o tom ljigavom eksperimentu, i ka zadnje smeće se odnose prema zemlji u kojoj žive, uglavnom zato jer im je neki Srbin jeba mater ili obrnuto, ili su sami oženili neki taki primjerak.
Eto šta ispane ako ne paziš di ta guraš, dobiješ Jugoslavene, ljude ako se tako mogu nazvat, koji će vrlo gorljivo zagovarat osvetu Mađarima zato šta su protiv da nas prime u OECD iako nemaju pojma šta je to, i bezuvjetni oprost i sluganski odnos prema Srbima koji su nas tili okupirat, a i sada bi da nisu kukavičke pičke.
Za Jugoslavena je pitanje prijateljstva sa Srbima pitanje života ili smrti.

Zato pazite di ga mećete.



- 08:22 - Komentari (21) - Isprintaj - #