Fressssssh

srijeda, 12.09.2018.

Pjesma Alije Sirotanovića



Obzirom da je reunion Saveza komunista kroz veliku kovaliciju adezea i esdepeja, pod vodstvom druga anemičnog, vrlo izgledan tribalo bi porazmislit o tekovinama socijalizma.

Tribalo bi oživit i najsvjetliju tekovinu socijalizma, i svima uzimat od plaće i ziđat stanove koje bi onda dilili članovima hadezeja i esdepeja.

Ovo sve ostalo da članovi hadezeja i esdepeja s partijskon knjižicom odma dobiju posa, to već imamo, katolička crkva je neprijatelj, isto ka i svi šta se zalažu za demokraciju, i oni šta ne volu Milorada Pupovca.

Ovi novi savez komunista neće bit ništa slabiji od onoga prije, osim loših Hrvata, Srba i Jugoslavena, koji su prije bili u onom starom savezu, sad će se još pridružit i pederi i lezbe, koji su u onom starom savezu komunista bili potlačeni.

Dakle sve je ka i uvik, samo se pederi i lezbe ne moraju više skrivat, krug se ka i toliko puta u povijesti zatvara.

Sad vidimo kolika je prevara bila Tuđmanova mantra o pomirbi sinova ustaša i partizana, poslužila je samo da bi se Srbi proglasili za neprijatelje, kako bi pravi krivci za patnje hrvatskog naroda, odnosno članovi saveza komunista, izbjegli zasluženu kaznu, sinovi partizana nikad nisu imali namjeru mirit se s nikim njima je država plijen koji nikad nisu željeli dijeliti ni sa kime.

U Europskoj uniji trenutno se raspravlja o tome hoće li se Mađarskoj oduzeti pravo glasa u tijelima EU, inače jedno od obilježja diktature, je ukidanje glasačkih prava za određene skupine.
Ne postoji nikakva opasnost da bi se tako nečega dogodilo nama, naime u Hrvatskoj ne vlada Orban, koji je lijepo rekao da demokracija Mađarima nije poklonjena kao nekim drugima, nego su morali krvariti za nju, kod nad na vlasti nisu oni koji su krvarili za nju, nego sinovi partizana koji su kad je trebalo kvarit morali studirat, ili imali stravičan napad anemije.

Ko nam je kriv, kad smo, da citiram velikog srpskog mislioca Nenada Stazića, kao pobjednici bili šlampavi i nismo dovršili posao.



- 10:20 - Komentari (19) - Isprintaj - #