Fressssssh

utorak, 11.09.2018.

Vrancuzica Catherine

Catherine je Vrancuzica, ne nako neodoljiva ka naša Sarah be, ali ipak Vrancuzica, koja ima 74 godine, i odlučila se samoubit, ka neke blogerice.

Razlog je naravno Nejebica, isto ka i kod ovi naši blogerica koje se samoubivaju.

Neće se samoubivat tako da se popne na onog Ajfela, i skoči doli, nego će otić u Švicarsku i dat deset iljada oni Švicaraca šta su kod nas bili u kreditin, pa će je Švicarci ubit.

Kaže, da će je stariji sin snimat, jerbo je on redatelj, a mlađi da je ne razumi, pa moremo zaključit da je normalan.

Muž jon je isto normalan, jer je podržava u njenon odluki, biće je stari prč već naša drugu mlađu.

To s ubijanjem Vrancuzica bi i mi tribali Počet radit, šta su Švicarci bolji od nas, ka da kod nas u bolnican likari ne znaju ubit čovika, a kamo li ne Vrancuzicu, pola Vrancuzica bi umrlo od stra kad bi vidile di su došle
U našin bolnican.

Mi smo masu bolje organizirani od ti Švicaraca, kod nas u svaku bolnicu ima pop, i one žene šta molu, tako da bi Vrancuzicama mogli učinit pravi happening, ono sa popon i ženama koje molu, to je masu bolje nego u Švicarskon, tamo Vrancuzica umru same ka pasi.

Mi bi mogli Napravit pravi šou, moga bi u nekon momentu uletit Pernar sa ekipon, štrajkat da se Vrancuzica ne deložira iz Vrancuzice, ili čak bi mogli doć Igor, Severina i jedna prominentna blogerica i štrajkat ka za malog Ćezarea, koji se u Italiju upisa u treći razred, i mater ga iako su jon oduzeta roditeljska prava, odlukon suda, jer je otela dite i skrivala ga godinama od ćaće u bosanskim gudurama, zahvaljujući dobroti ćaće od diteta, koji joj je uprkos odluci suda to dopustio, viđa Ćezarea svaki dan.

Daklen Vrancuzica Catherine je zato šta više ne gušta u seksu ka prije, šta nije ni ćudo jer ima sedandeset četri godine, a mužu jon i više, odlučila samoubit se, a razliku od neki blogerica koje usljed nejebice ka velikog problema, tlaču druge ljude po blogu umisto da se samoubiju.
Ili se nakon šta se samoubiju, ka zli duhovi vraćaju i plašu nevine blogere.

- 11:03 - Komentari (33) - Isprintaj - #