Fressssssh

ponedjeljak, 10.09.2018.

Šuti samo šuti


Hrvatski lučonoše progresivne misli, neimari i tražitelji žene u sebi, masu su se zabrinuli, jer su švedski za dom spremni fašisti osvojili priko 17 posto na izborin.

Naime poimanje demokracije od strane ljevičara, kako kod nas, tako i u svijetu, je da je demokracija kad se održavaju izbori i oni pobijede.
Ako ne daj Bože oni ne pobijede onda to nema veze s demokracijom to je ekstremizam fašizam i sve ostalo šta ne valja.

S druge strane naši ljevičari ni najmanje nisu zabrinuti, šta je u susjednoj nam zemlji, koja kontinuirano kroz povijest ima teritorijalne pretenzije prema našoj, na vlasti fašista četnik.

Četnik je jučer za vrijeme izleta u prijateljsku i nesvrstanu Republiku Kosovo, reka kako je Slobo Milošević bio veliki državnik, i da su mu namjere bile ispravne.

Neću previše o tome, ostavit ću priliku našim blogerima antifašistima, koji će sigurno čim se probude, u pravednom bijesu reć šta misle o fašizmu komšije četnika, kao što sam uvjeren da će svi naši kolege normalni i tolerantni Srbi ogradit se od svega što je rekao njihov predsjednik, i jasno reć da je Slobo bio psihički bolesnik i zločinac koji je najodgovorniji za sve nesreće, smrti, progonstva i ostala zla koja su zadesila sve narode ja ovim prostorima.

Ja ne znan šta ću sad kad se Švedska pridružila Njemačkoj, Francuskoj, nizozemskoj, Austriji i drugim zemljama koje su postale fašističke prčije, jer kako nazvat zemlje u kojima fašisti imaju 20 % glasova, kod nas je stanje dosta bolje, sve stranke su proizašle iz partije, svukud su glavni bivši komunisti i njihova dica, koji onda za potrebe publike glume ljevičare ili desničare, a o tome ko će vladat odavno već odlučuju Srbi, dakle možemo reć da su Švedska Njemačka i druge zemlje tek sada došle u situaciju da članovi saveza komunista uz pomoć manjina vladaju vlastitim narodom koji proglašavaju fašistima.

Mi smo takav oblik vladanja imali za vrijeme druge Jugoslavije, a onda se blago modificiran nastavio i u neovisnoj Hrvatskoj, pa sve do današnjih dana kad dijete bivših članova saveza komunista, dezerter s opakim slučajem anemije, uz pomoć Srba apsolutistički vlada hrvatskom, o čemu Hrvatska ljevica šuti, samo šuti, šuti moj dječače plavi, nek tvoja kosa placa na jastuku, uspomena spava......

- 10:29 - Komentari (36) - Isprintaj - #