Fressssssh

subota, 01.09.2018.

Nemoral na blogu




Jeste vidili kako su se blogouspaljenice uskomešale zato šta je ona Đulijeta izumislila da ima dvaes godina mlađeg momka, ponašaju se ka da na blogu nastupaju oni chipendejlsi.

Jebate koje su to stare kouguarke, da se pojavi koji bloger od tries godina to bi ga raščepušalo, kad smo već kod toga, zna li ko di je Bajker, da nije njega koja amazonka zaskočila i zatočila.

Ka da je neki uspjeh nać mladog jebača, dobro je rekla razvedenuša, mi muški smo laka roba, da smo ženske svi bi bili kurvetine ka Bandić, svakome bi dali.



U biti to je najveća povijesna nepravda, šta mi muški nismo ženske, a šta ženske nisu muški, ženske bi ionako stalno nekoga jebale, a muški bi se jebali za krafnu, tako da bi te stereotipne rodne uloge tribalo metit u Istanbulsku konvenciju.

Muški su grozni, oni bi ga i u dubinski gurnili, samo da im nije u gaćama, barem oni pravi muški, ovi šta traže ženu u sebi, oni ne znaju bi li ga di gurnili ili bi se naguzili, pa bi ih tribalo poslat kod psihologa da to riješu, da ne tlaču cili svit svojim budalaštinama.

Stvarno su te žene čudna bića, recimo da neka žena ima ćer koja ima dvaes godina starijeg jebača, staramajka bi bila oduševljena, imala bi erotske fantazije kako bi se i ona bacila pod zeta.

Kad bi situVacija bila obrnuta da in sin ima dvaes godina stariju jebačicu, staramajka bi jon išla vlastoručno vadit oči, staroj kurvetini, šta jon je omanđijala dite, i oće ga upropastit.

Dakle da zaključimo, ka šta je moja prijateljica Gurmi lipo zaključila, ovi Blognjuz nije normalan, nakon šta nas već godinama jebe sa Jugoslavenima po naslovnici, sad je krenija i nemoral širit.

Umisto da je blog šetemane neka pristojna žena koja radi ajvar i druge stvari ka ja i Gurmi, on je metija Đulijetu koja je zaskočila nekog nevinog blogera, i nešto mu u kavu metila.

I šta sad imamo, izbezumljene zapjenjene komentatorice koje bi se najradije uključile u te aktivnosti, i nikoga nije briga šta će bit sa nevinin blogeron kad ga Đulijeta Iskoristi i odbaci ka korišteni Paloma vanculetić.

Šta će onda on, nego otić u Kanadu ka Vlatka Pokos, nema šta drugo.


- 10:51 - Komentari (29) - Isprintaj - #