Fressssssh

srijeda, 29.08.2018.

Diskretni šarm buržoazije

Lana Jurčević je nakon emotivne objave na enstagramu iz koje se dalo zaključit da je ponovo sama, sve drmantirala, i rekla da ima zagondžiju, tako da je ispalo da je ona samo u stvari tila pokazat lače, u stvari dio istih jer ih veći dio fali pa ih je morala vezat špagon.

Ima par godina meni su bile pukle na kolinu omiljene lače i svi su pizdili da ne mogu taki odat okolo, a sad za iskidane lače daju priko sto ojra, ko zna koliko je Lana dala, njenih je pola falilo.

Sad u modu dolaze normalne lače, to su leviske 501 i sve koje na njih liču, samo šta se sad te normalne lače zovu vintiđ i koštaju sto pedeset ojra, tako ako imate negdi neke normalne lače koje niste obukli od 98. A bilo van ih je ža bacit, sad morete smršavit i bit moderni ili ih ponudit dici ili unucima da oni budu moderni.

Angela Merkl zvana Muti, inače osoba trajno oštećena životom u komunističkoj vukojebini, rekla je jučer da nikako neće dozvolit da skupine ekstremista uzimaju pravdu u svoje ruke.

Odnosilo se to na nekoliko tisuća prosvjednika koje su objektivni i profesijonalni mediji nazvali ekstremnim desničarima koji su se okupili da bi protestirali, jer je veći broj osoba raznih nacionalnosti na derneku izrezbario nekoliko građana i jednog ubio, a druge samo malo probušio.

Za divno čudo Angela Merkl zvana Muti, inače osoba koja je trajno oštećena životom u socijalističkoj vukojebini, nije pokazala ni približno takvu odlučnost, u cilju onemogućavanja osoba raznih nacionalnosti pretežito afričkog i azijskog porijekla, da rezbare ljude po dernecima, siluju djevojčice po podrumima pa ih onda dave, gaze pješake, i vježbaju rukovanje mačetom na slučajnim prolaznicima.

Ovdje u Zagrebu hodamo i u jutro i na večer, tako da odradimo nešto više kilometara, osim toga i ovo kilometar amo tamo do kauflanda ili do placa nije više zona automobila, Ne znam zašto ali ovdje mi više fale ugljikohidrati nego na moru, ali nema veze, vaga nagrađuje sve ove "patnje", i oni sitnice koje su prije predstavljale teškoću, ono kad ti se sića prospe po podu, a ti se sagneš bez problema i pokupiš je.

Varilac u Uljaniku zaradi 12.000 kuna, liječnik specijalista početnik u domu zdravlja 9.500 kuna, policajac početnik 4.200 kuna.

Nije li to zgodno, radit u firmi koja je u tvom vlasništvu, imat završenu srednju školu, dobijat plaću u rangu pomoćnika ministra, i kad nestane love jer si je potrošio na koperante, kmečat da ti država da lovu za plaću, ali ne minimalac od 2400 kuna, jer jebiga navika si na 12.000, mo more priživit s 2400 kuna, pa nisi valjda diplomirani inženjer strojarstva na stručnom osposobljavanju ipak si ti vkv varilac.

Okrečija san kužinu, sad Triban čekat da se ošuši da mogu dat drugu ruku, kad buden radija novu kuću sve ću obložit pločicama i cili namještaj će bit na kotačiće, lipo ću onda izgurat namještaj u drugu sobu i sve miniwashom oprat, jebate ko će stalno pituravat.

- 12:20 - Komentari (18) - Isprintaj - #