Fressssssh

četvrtak, 16.08.2018.

Ugljikohidrata, ugljikohidrata amo jer utjehe nema u vodi



Lasciate ogni speranza voi ch' entrate.

Ka šta je Dante napisa na ulazu u pakal, tako i ode nema nade da ćete nać šta pametno barem do nedilje kad ću ist ugljikohidrate.

U međuvrimenu samo trošimo masne naslage jer nan ne tribaju, da sad zavlada neka glad, dok bi ja smršavila vi bi pomrli od gladi.

Recimo Ivana Mišerić, relativno negažna osoba, nešto ka Ivana Knoll otprilike, koja se predstavlja ka di đejica i voditeljka, je mršava.
Ona je metila slike svoje guzice i drugi djelova na enstagram, pa jon je neki zajebant napisa da di je zaboravila sise, naime Ivana je zeru deficitarna u predjelu sisa.

Onda se Ivana i njene sljedbenice na enstagramu uznemirila ka antifašisti kad vide da san ja objavija post, i popizdile na šjivdžiju da šta on ima komentirat njene sise; kojih nema.

Ja to ne razumin tu žensku psihologiju, to je recimo ka da mesar Mate stavi u izlog bržole i obisi odojka, i onda stoji i viče na kupce koji kažu malo ti je masan ovi odojak, ili imaš li malo prošaranih bržola, svi bi rekli da Mate koji se svađa sa dragim gledateljima nije normalan.

Još gore je sa onin ženskin koje u predjelu sisa imaju nešto pa to stavu na izvolte i još pušapiraju, ako in ne gledaš u sise onda si sigurno peder, a ako gledaš onda si divljak, ako in ne daj Bože kažeš da su in lipe sise, popizdu, ali samo alo to učiniš prid svidocima, a ako in to kažeš kad niko ne čuje onda se smiju oko glave ka Tereza Kesovija.

Ja mislin da je napisat knjigu, Kako se ispravno odnositi prema pojavnosti sisa u javnosti, da bi to bija bestseller.

Kaka su vaša razmišljanja, pokazujete li vi sise u javnosti, volite li da van neko kaže da imate lipe sise.

Zamislite da se muškarci falu pišon ka šta se žene falu sisama, bi li ga oni kojima je mali uopće pokazivali, i bi li bila diskriminacija, da žene koji pokaže sliku piše na enstagramu kaže, jebate i u Kena je veći, i bi li se žene koje muškarcu prid svidocima kažu baš ti je lijep i veliki pišo, smatrale divljakinjama.

- 08:29 - Komentari (33) - Isprintaj - #