Fressssssh

nedjelja, 12.08.2018.

Ne radi mi to

Jučer sam jeo ugljikohidrate, pa sam dakle strašno pametan i bolje vam se ne zajebavat sa mnom, a osim toga i ovo šta se Anči odlučila zatvorit u samostan do Gospe, i kontemplirat kako bi je Božja milost cilu obasjala me izbacilo iz takta, preveliki su to gubitci za nas obične smrtnike.

Prvo bi zamolija šupka koji komentira pod mojim imenom kod onog šupka Marijana, da odjebe.
Dakle kolega Marijano se pridružio cijeloj plejadi srpčadi i jugoslavenčadi, koja je nastojala sanirat štetu nastalu nekontroliranim ispadom onog kukavičkog bijednika u funkciji predsjednika Srbije i afirmativnim prisustvom prvog među hrvatskim četnicima našeg Milorada.

Tako smo saznali da imamo neopisivu sreću što živimo u eri Milorada veličanstvenog koji je okupaciju i otcjepljenje trećine hrvatske htio realizirat mirnim putem, koji nas je za razliku od Mile i Ratka koji su nas ubijali metcima i granatama, htio ubit pričom, i kako onda tako i dan danas.

U biti sve se vrti oko činjenice da su Srbi nakon što su iskazali svoju hrabrost masakrirajući ranjenike i civili, svoje pravo lice pokazali kad su nakon što smo se mi naoružali, utekli ko zadnje pičke, bila je to bežanija epskih razmjera kad su vojvode zdimile, do sada nezabilježena u povijesti jer povlačenje brzinom od sto kilometara na sat je do sada bilo poznato samo u SF filmovima.

Zato se komšije drže SF manira pa se kurče, i šalju poruke Dogodine u Kninu, i Nikad više oluje, kako se ne bi morali suočit da su rijetko zabilježena bijeda u povijesti ratovanja, koja je utekla i ostavila na milost
i nemilost neprijatelju žene djecu i starce ostavivši ih u kolonama iza sebe da im štite odstupnicu, te je velika sreća što im je neprijatelj dakle mi, bio miostiv.

Zato je potrebno o tom kukavičluku pričat uvijek iznova, jer isprazno kurčenje wonabe četnika, u funkciji predsjednika Srbije i afirmativno prisustvo, našeg Milorada veličanstvenog, i sve laži i preuveličavanja o srpskoj žrtvi, koje eto među ostalom srpčadi i jugoslavenčadi prenosi i kolega Mariano, su ništa drugo nego sjeme razdora za neke buduće sukobe, poznato je naime da srpska politika vlastiti kukavičluk pokriva lažima i egzistira na obećanju nekog budućeg sukoba, Dogodine u Kninu.

Da ne bi ispalo da je samo srpčad i jugoslavenčad mobilizirana, i hadezeovčad po naputku Anemičnog dezertera spašava koalicijskog partnera Milorada veličanstvenog, pa hrabro zabranjuje koncert srpskoj pevaljki u Karlovcu, a ni soroščad ne miruje, oni su nam plasirali imaginarnog pedera iz Brazila, kojemu okorjeli Dalmatinac s lančićem oko vrata nije da apartman.

I tako sve do iduće godine kad će Vojvoda Aleksa reći junački smo se odrekli Kosova ali zato Nikad više Oluje, i dogodine u Kninu.

P.S.

Zna li ko šta je s malim Cesareom i njegovom FaceBook tetkom.

- 18:08 - Komentari (15) - Isprintaj - #