Fressssssh

ponedjeljak, 06.08.2018.

Veličina je itekako bitna

U shopping centrima lubenice koštaju po 1,50 kn/kg, ali su prevelike, mislim kome treba lubenica od 10 kila, a one odrezane mi se ne sviđaju, ne djeluju mi higijenski.

Inače te velike lubenice su u stvari cijepljene tikve, koje se inače daju prascima, dakle ljudima samo malo opituraš u crveno ono šta daješ prascima i njima super.

Imaju i mini dinje za kupit, samo su one jedno pet puta skuplje, pa sad neka meni žene lažu da veličina nije važna.

Recimo i janje je bolje kad je manje, one ovčurine niko neće da jede, iako u Engleskoj recimo oni jedu ovce, i nisu loše, pa onda i ja nekad kupim ovčetinu i napravin gulaš, od ovčetine najviše volin kaštradinu sa raštikom ili sa kiselin kupuson.

Na proslavi Oluje najlipša je bila presjednica, imali smo nevjerojatnu sreću da nekon onoga veleizdajnika Burduša, i lovca na ustašku guju, dobijemo nako lipu i pametnu ženu za presjednicu.

Njena politika je rezultirala time da su nam Amerikanci diskretno poslali izaslanike na proslavu, a Izraelci su i avijone dotrali šta je masu iznerviralo komšije.

Dolazak tih delegacija je jasan znak strateškog partnerstva, pa bi sad svi oni koji su se rugali s presjednicom da se slikaje isprid ograde, i da se gura oko Trumpa bi tribali polizat sve šta su izasrali.

Iz EU nan nisu došli, oni samo anemičnog štipaju za guzicu, a nas bi izručili Srbima isto ka šta su to učinili devedesetih, i onda su nam Ameri pomogli niko drugi.

Sad je za očekivat još bjesomučnije napade na presjednicu, jer Srbi i Jugosloveni nemaju potrebu napadat anemičnu spodobu kojoj četnik drži većinu u parlamentu.

Opet ni jedan od dežurnih antifašista na blogu nije primjetio ispade četnika iz komšiluka, kao ni prisustvo domaćeg četnika, šta je stvarno
Šteta, jer vako će ispast da naši antifašisti nemaju ništa protiv četnika, da njima samo Hrvati smetaju, šta ja ne mogu virovat, ko bi reka da neko more bit toliko govno.

Morete li vi zamislit da bi neko moga bit toliki smrad da živi u Hrvatskoj i pljuje po Hrvatima, a kad četnici marširaju onda muči ka pizda, jer krvna zrnca mu ne daju da progovori.




- 16:14 - Komentari (34) - Isprintaj - #