Fressssssh

subota, 16.06.2018.

Nema bitke nema rata bez Jasera Arafata

Svitu moj vidite li vi ovo, moju plemenitu pobunu protiv pisnika, one Carice koja me je izgurala s liste pogotovo, ona mela je pritvorila u opći kaos.

Ona je pokrenila rat protiv svi koji ne volu i ne navijaju za Hrvatsku, i sad je masu nji u straju, Eno antifašisti ne mogu doć nikome pa ni sebi, od šoka, pripali se Meline vojske.

Mukte je njima tumačit da Mela nema pojma koji su oni i da ne volu Hrvatsku, oni su umrli od straja, isto ka i oni šta tražu svoju žensku stranu pa ih ti znojni pivom proliveni muškarci i žene koji ratuju ne zanimaju.
Tek tu i tamo škicnu one mišićave dečkiće sa Cool frizurama koji trče za loptom.

Muškarci koji mrze nogomet su u pravilu i muškarci koji mrze žene, jer žene u stvari iz nekog neobičnog praiskonskog razloga vole one nesofisticirane ljubitelje nogometa, one koji bi da im je nekako odvuć pažnju od ekrana, bili u stanju otić mlatnit mamuta navijačkom trubom i donit ga doma za ručak.

Čisti zakon samoodržanja i produžetka vrste, okrutna priroda je uvijek na strani navijača, i koliko god se filozofi i pjesnici trudili, najlipše Top blogerice će uvik izabrat navijača, jer negdje u svojoj srži osjećaju potrebu za muškarcem a ne najboljom prijateljicom koja će je razumit, zato im se odnos s antifašistima čini pomalo homoseksualnim, jer iskon od nje traži da na ovaj svijet donese čudo života s navijačkom trubom, tako je uvik bilo i bit će.

- 11:39 - Komentari (33) - Isprintaj - #