Fressssssh

petak, 15.09.2017.

Messi i Ronaldu

Bijo je prosvjed, koji je podržalo dvijetisućešestosedamdesetiosam nevladinih organizacija leve orijentacije, skupilo se sedamnaest prosvjednika, sedamdesetišest objektivnih novinara, šest slučajnih prolaznika i Ćiro Blažević.

Očekuje se da indekshaer enjedan i erteel izvjeste o veličanstvenom prosvjedu dvadesettisuća prosvjednika.

Inače prosvjed je bio pod radnim nazivom, Dajte joj da mekeće.

Slovenci su dobili Španjolce, i ušli u finale europskog prvenstva u košarci,
naslovi u lijevo orijentiranim hrvatskim medijima su uglavnom da kapetan slovenske reprezentacije proslavlja koševe s podignuta tri prsta, ne znam što bi htjeli reći sa tim naslovima, valjda da bi kapetana slovenske reprezentacije trebalo kaznit kao Josipa Šimunića zvanog Đo, kad je vika za dom spremni, ili da hateve ne bi trebao prenosit finale europskog prvenstva, jer eto ta tri podignuta prsta su simbol zločinačke ideologije.

Inače i ja sam navija za Sloveniju, i navijat ću za njih i u finalu, bez obzira protiv koga igrali Srbije i Rusije, jer su najbolji, i jebe mi se što se Dragić krsti tri puta s tri prsta, ne znam kako bi ako je već pravoslavac trebao, da bi to bilo politički korektno, unatoč tome što su pod znakom podignuta tri prsta počinjeni gnusni zločini.

Inače kad smo već u Sloveniji, jučer Bero u zemlji čudesa, ničim izazvan kaže da premijer treba riješiti pitanje štediša Ljubljanske banke, izgleda da mu niko nije javio da je to putanje davno riješeno na Europskom sudu za ljudska prava, i da sSlovenija isplaćuje odštetu.

Bero u zemlji čudesa je eto još jednom dokazao da nije problem u vlasti koju imamo, nego u tome što su oni koji bi ih htjeli zamijeniti puno gori.

Trgovački lanac Lidl je na grčkim proizvodima, fotošopira slike crkve na Santoriniju, na način da je s crkve uklanja križeve, u ime političke korektnosti, tako da se politička korektnost sve više razitkriva kao diktatura jednoumlja.

Zato bi bilo zgodno da mi u Hrvatskoj izvan sezone organiziramo trening kampove, u kojima bi zaposlili hrvatske penzionere bivše članove saveza komunista, koji bi u tim kampovima pripremali Europljane na život u jednoumlju, po tematskim cjelinama, neprijatelj nikad ne spava, lik i djelo velikog vođe, kako se kalio čelik, Tito otac a partija majka, religija je opijum za mase, kako prepoznati državnog neprijatelj, ništa nas ne smije iznenaditi, i tako dalje

A sad nešto i kolektivnoj i individualnoj odgovornosti.

Recimo ako jedan pjesnik, napiše pjesmu drugoj, ili što je još gore istu pjesmu za koju ste uvjereni da ju je napisao vama, svako malo podvaljuje nekoj drugoj ženi, ne znači da su svi pjesnici govna i kurvini sinovi.

Naime poznato je da su postojali pjesnici kojima je bila dovoljna samo jedna muza, pa čak i ekstremni slučajevi koji su cijeli svoj opus temeljili na platonskoj ljubavi.

Što se tiče kvalitete pjesništva, u svijetu ima 265 milijuna registriranih nogometaša, svi oni bi htjeli biti Messi ili Ronaldo, jebiga nemore.

- 10:39 - Komentari (35) - Isprintaj - #