Image and video hosting by TinyPic gajeta oliti spomenik nekin proslin vrimenima,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> Image and video hosting by TinyPic gajeta oliti spomenik nekin proslin vrimenima,blog.dnevnik.hr/feta" />

ponedjeljak, 12.07.2010.

Image and video hosting by TinyPic gajeta oliti spomenik nekin proslin vrimenima

Ovi put cu se okitit sa tudjin perjen. Naime, ova fotografija je nastala prije nego san dosa na Antarktiku a napravija je bezimeni putnik.
Ocito sa profesionalnim kamerom i poprilicno talenta.
Nebi puno o fotografiji jer i sama govori sve o sebi, samo mala napomena.

Radi se o drvenom brodu sa kojim su kitolovci lovili kitove iz neposredne blizine, itajuci harpune iz njega. I kad bi se harpun zabija u kita onda bi se zakacili za njega u tegalj.
I tako dok bidni kit nebi izdaha.

Oni koji su do sada citali moj blog, mogu pretpostaviti da se radi o Zaljevu Kitolovaca, u stvari grotlu jos uvjek aktivnog vulkana. Lokacija je zasticena, isto kao i sam brod a i okolni objekti (uljara i ostala postrojenja koja sada leze razbacana po zaljevu)

Image and video hosting by TinyPic



- 14:52 - Komentari(6) - Isprintaj

<< Arhiva >>