On The Edge - Em8

utorak, 26.04.2005.

Closed

Yo

Evo zbilja mi se ne da pisati a nemam baš ni o čemu.

Adio do budućih susreta

26.04.2005. u 17:36 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 19.04.2005.

Bezvoljno

Sad kužim o čemu je Shorty pisao prije kakvih tjedan dana. Piče me isto stanje kao i njega tada.
Bezvoljnost....ništa živo mi se ne da.
Nisam ni inače skroz radišan, poletan itd ali ovo je druga priča.
Ne da mi se baš ništa raditi osim gledati TV, visit na netu i žderat čokolino. Ne da mi se igrat šicu, ne da mi se učit (no dobro to je normalno), ne da mi se sjedit kod Čoke, ne da mi se pisati ovaj blog.
Nekakva proljetna faza...nešto...u tom stilu, ne razumijem baš.
Sve što radim na kompu je to što posjetim iskon, lakersground i gledam aute non stop. Novi Ford GT mi krasi destkop. Inače danas sam samo dva sati bio u školi.
Dakle, trenutno me piči bezvoljnost no nadam se da će se tu ubrzo promijeniti.
Lijepi su dani, treba igrat šicu, ić van, visit kod Čoke a u krajnjem slučaju malo i knjigu otvorit.
Besides that...gledao sam Zmajevu šaku u nedjelju, ne cijeli film zato jer je i na RTL-u bio zanimljiv program :D Baš nostalgično



Bruce Lee me podsjetio kad sam kao klinac praktički živio od takvih filmova, svaki dan u videoteku i care diži novi film. Bruice Lee, Rocky, i nenadjebivi Street Fighter su bili najjači. Više se i ne sjećam koliko sam ih pogledao no brdo, brdo i brdo takvih filmova.
Naravno i wrestling je bio aktualan, WCW ekipa na DSF-u i WWF na 21e. Kasnije je izašao i Smackdown za PS a pederi su ukinuli wrestling na satelitu. Sad uz pomoć DVB kartice opet mogu gledati i wrestling i NBA i što god želim ali opet, nemam volje da sredim DVB kako spada.
Pričekat ću iduću NBA sezonu budući nemam nikakvog interesa u rasplet ove.



Toliko za danas a vjerovatno i ovaj tjedan. Hej ne mogu vjerovati da sam stekao dovoljno volje i inspiracije da napišem ovo malo o filmovima i wrestlingu. Možda idem opet na pravi put, možda se volja vraća :D
Oh i BTW...vi koji znate moje društvo i koliko su/smo bolesni ovo vam neće biti čudno no dobro.
Od danas imam dva nova fetisha. Hitler i duhovi. Ne pitajte puno pitanja, ne pitajte za zdravi razum, logiku itd. To ne postoji.
I još jedna stvar..
Svi koji su odgovorili na moj prijašnji post o Shortiju a nisu se potpisali nek se predstave ili neka u školi kažu da su bacili komentar. Zahtijev vlade


E i još dvije stvari

Poznati Gospići poduzetnik Stijepan Brkljačić među sugrađanima poznat kao Stijepko otvara svoj Tiffany bar uskoro. Samo toliko da znate. Tamo će biti super a ovu besplatnu reklamu nadam se da ću unovčiti besplatnim pivama :D
Još jedna rekalama
http://gunner.blog.hr
Najpoznatiji nekrofil divljeg zapada je preuredio svoj blog, sad konačno liči na nešto i napiše neku glupost povremeno. Check it out

Još nešto? Zasad mislim da ne.

Stay cool

19.04.2005. u 13:11 • 3 KomentaraPrint#

nedjelja, 17.04.2005.

SKANDAL

Dino jebe koze, Dino jebe koze, Dino jebe koze!!!!!!!



Pa pogledajte ovo molim vas. Jadne životinje ovako zlostavljati. Pa to je užasno. Naprosto užasno.
Hebeni bolesnik!!!!

To je glavna novost dana, I am dead drunk...također

Sutra više, par dubokoumnih...sutra

Boooooooooooooooook

17.04.2005. u 01:36 • 8 KomentaraPrint#

petak, 15.04.2005.

Ha ha

Ha...ha ha
Uglavnom..
Da..
Pazite ovo, danas sam dobio bezbroj komplimenata na majicu koju sam krivo okrenuo. Zakon.
Stvar je u tome da mi se zbilja žurilo pa hebiga, okrenuo sam na drugu stranu a nisam ni skužio. Zakon.
Evo mog remek dijela pod matematikom


Sve u svemu bio ok dan.
Sad se moram odjavit jer za kakvih 20 min odoh za Šibenik

Sutra sam back, arivederci

15.04.2005. u 14:16 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.04.2005.

Recap



Evo završilo je i to. Međužupanijsko u našem malom gradu. Još se uvijek igraju finala i nemam blage tko će dobitii. Međutim tipujem na Sisak, ako ne oni onda Crikva.
Mislim da se mi nismo osramotili ali nismo ni briljirali.
Jednostavno imali smo previše lapsusa u obe tekme. Prvu tekmu protiv Karlovca u prvoj četvrtini smo gubili 29-6. Hebiga, onda smo se tek skupili i počeli igrati... Ne odmah ali u jednom trenutku je bilo 62-30 za njih. Međutim na kraju smoih stigli na oko 15 razlike. Ne zvuči ljepo ali u zadnjoj četvrtini smo dominirali, odigrali kako treba.
U prvoj tekmi sam dosta dobro odigrao. Zabio sam 10 koš, dobro igrao obranu u zoni, naljepio ljepu bananu i činio male stvari jako dobro, poptu skokova, asista, tu i tamo koja krađa. Stvarno sam dobro odigrao prvu.
Druga tekma je već druga priča. Totalno bez snage odigrao sam nikako, mislim čak i najgore od nas svih.
U zoni sam jednostavno bio šupalj, kraj mene su zabijali koševe ljevo i desno. Jednostavno kad ostaneš bez pare u banani si, bar je sa mnom tako.
Napadači nikako, 3 pišljiva koša, koji skok, možda koji asist, opet ljepa banana.. Sve u svemu katastrofa.
Stvarno ima nabrijanih likova u drugim ekipama. Likovi dunkaju kao da piju vodu, ono ide im skroz od ruke i bez po muke. Stvarno se moglo vidjeti ljepe košarke.
Kod nas, kad smo svi dobro igrali onda je išlo. Kad smo svi loše igrali nitko se nije isticao nego smo svi bili skroz loši. Zanimljiva je bila scena pri ulasku u svlačionicu kad smo nas troje okrivili upravo sebe za neuspijeh.



Glede mene, bilo mi je zakon. Samo to što sam konačno malo igrao šicu mi je totalno začinilo dan.
Teško je objasniti felling kad igram no jednostavno felling je ispravan. Ne znam kako da objasnim no ono, brijem da činim pravu stvar i slične baze a glede malo čega se tako osjećam. Jednostavno osjećam se ispravno, zvuči glupo no ne znam drugi način na objasnim.
Nemam snage i to je skroz evidento, također mi se čini da sam izgubio nešto na brzini ali mislim da mi je ostao osjećaj za asist. To imam...to i skočnost
Trebao bih se posvetiti radu i ponovno se dovesti u formu kako spada, jednostavno me usrećuje :-D
Bilo je zakon, gledati šicu, igrati..
Skroz sam umoran no zadovoljan.
Živila šica!!!!!

14.04.2005. u 15:52 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 13.04.2005.

Short briefs



Bih u Rijeki, vratih se iz Rijeke...upravo SAD
Sve za 5, nemam pojma koliko su cure prošle
Sutra mi igramo...BIG DAY
Dobro ćemo odigrati
I can feeeel it
Ciao bella

13.04.2005. u 18:00 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 12.04.2005.

Bez mnogo inspiracije



Evo fakat nemam o čemu pisati danas.
Na TV-u je Villa Maria, meni sviraju Gunsi - Sweet child o mine na 30 db. Hateri tišina.
Što se danas događalo? Dosta toga, ništa posebno, ništa što zavrijeđuje posebni spomen I guess.
Dal razmišljam o čemu? I ne baš...ko inače :D

Sve sam više nabrijan glede puta u Pariz negdje oko 10og mjeseca.
Prekosutra šica, po Dini imamo najslabiju momčad ikad no ne smijemo se osramotiti, ipak pred svojom publikom hebiga.
Pročitao sam da bi Kobe mogao karijeru (za kakvih 10 god) završiti u Europi. Također sam naišao na ovu uber bolesnu stranicu http://www.whowantstosexmutombo.com/
To je to do budućih susreta.

Budite mi

ljepi

zdravi

i

pametni

Nemojte piti, nemojte se drogirati i idite rano u krevet.

Ćao

12.04.2005. u 18:46 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.04.2005.

I nakon kratke stanke.....

Evo nisam baš imao vremena za pisanje proteklih dana no sad sam natrag u pogonu.
Preko vikenda mi je došla sestričina iz Zagorja i to je uglavnom najveća novost vikenda :)
Ono u 9 u nedjelju, izležavam se ko krava, ona uzela biologiju i uči. Mislim se onako u sebi WTF i tko to dovraga radi ali hebiga. Ipak sve petice su sve petice.
Danas je bio totalno bolestan dan ali bolestan u doslovnom smislu te riječi. Dovoljno vam je da provedete 10 minuta u mom društvu i biseksualnost će vam biti normalna pojava oko vas...vjerujte na riječ.
Ponekad i ispadne glupi jer ste 10 minuta uvjereni da netko piša u WC-u a to je samo lagana vodica u pisoaru no sve je to za ljude zar ne?
Moram se pohvaliti da u subotu nisam bio u gradu i plan je iduće dvije subote učiniti isto. Hebiga treba malo predaha, a onda juriš :)
To je otprilike to o toj temi....
U četvrtak je međužupanijsko iz košarke i mislim da sam ovaj put poprilično nabrijan, pogotovo u usporedbi sa inače kad mi je samo bitno kad će sve završiti. Ovaj put, moramo dobro odigrati!!!
Danas bih trebao otići po MAX ADSL...a upravo tako. Vjerovatno ću uzeti onu varijantu gdje je brzina oko 768 kbs, mislim da je oko 180 kn...solidno za takvu brzinu, u svakom slučaju bolje i isplativije od ovoga kako je sad. Dial up i naplaćivanje impulsa a često mi se dogodi da malo predugo ostanem na netu.
DSL bi trebao brzo postati novi član mog doma.
E i također, zaklinjem se
OD DANAS POČINJEM UČITI!!! OD DANAS POČINJEM UČITI!!!! Ozbiljno!!! Kad vam kažem!!!!



Lakersi ponovno izgubili i to je dobro...više loptica u bubnju međutim kad izgube od Sacramenta gdje se njihovi idiotni fanovi mogu iživljavati..to je nešto drugo
Pogledajte ovog kiborga gore što bi kao trebala biti žena. Preporučujem joj da te novce za ulaznicu potroši na plastičnu operaciju ili nešto slično. Možda zna koliko dođe ulaznica za playoff ali za finale baš i nisam siguran. Sve one godine što su Lakersi ubijali Kingse...e pa to je PRICELESS
Lakersi su se odavno predali i Mihm i Odom su na injury listi no čovjek kojeg definitivno moram pohvaliti je Butler.
Čovjek od kada je druga opcija Kobeu jednostavno rastura ali stvar je u tome što kad mu ide u napadu, ide mu i u obrani. Slično kao Payton, lemme do my thang. U zadnjih 15 tekmi ima prosjek od 22 koša i 7 skokova. Sad igra otprilike kao Jefferson i Rashard Lewis u trećoj sezoni i ne bih se čudio da iduće godine zabija 20 konstanto. Lik zbilja želi naučiti i to se vidi, popravio je šut, obranu.. Prošlo ljeto je radio sa Kobeom no nisu imali puno vremena. Ovo ljeto opet radi s njim..cijelo ljeto. To bi se trebalo pozitivno odraziti na njega. Neka Lakersi nabave visine trenera, pravog playa i uz Kobea i Butlera they"ll see places!!!
Inače onaj jebeni idiot Sucky Crapkins je kritiziriao Butlera. Isto je prije par tjedana učinio Kobeu. Lakersi se moraju riješiti tog insekta!!!
Butler je fenomenalnim igrama izgurao Odoma s moje liste onih koji ostaju i zaslužio je par slikica na blogu. Oh I BTW....Hubie Brown je jučer rekao da se Caron pretvara u zvijezdu. Usporedio ga je sa Jeffersonom i Lewisom u trećoj godini. Go Caron!!!!

Number One - Caron Butler







11.04.2005. u 13:47 • 1 KomentaraPrint#

petak, 08.04.2005.

RIP Pope



Evo nemam puno vremena pa samo da kažem

RIP Pope

Veliki čovjek, jedan od najvećih, sprovod je bio ono WOW

Ja sam danas uspio doći u školu tek na četvrti sat, totalno sam smetnuo s uma da će satovi bit skraćeni. Kad je bio već četvrti odlučio sam uopće ne doći.
Shebano, nek se javi još netko tko uspije toliko zakasniti.

U kratkim crtama to je to.
Moram ić

08.04.2005. u 20:48 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 07.04.2005.

Glazba i LalaLand

Vrijeme je da posvetim par redaka i svojoj drugoj najvećoj strasti uz košarku, koja povremeno prelazi u veću strast nego i sama košarka. Govorim o glazbi i to glazbi općenito jer otkad sam počeo slušati sve živo mislim da sam preslušao sve moguće žanrove i u najmanju ruku 500 različitih albuma...keep in mind, to je u najmanju ruku.
Počeo sam vrlo rano uživati u glazbi, još oko trećeg osnovne i to zamislite odmah krenuo s rockom. Bez zeke i potočića i tih sranja. Sjećam se da je prvi album koji sam imao djelo Majki, Barinog benda. Sve je bilo super dok jebenom Dini nisam posudio cd i on mi nikad nije vratio. U to vrijeme Metallica je vladala hit depo ljestvom i već tad sam se ufurao skroz. Rock je bio #1.


Mislim da sam što se tiče glazbenog znanja već tad bio dosta napredan.
Nakon toga, negdje oko 7mog razreda samo se ekstremno zatupio. Počeo slušati rap, nu metal i izvođače tipa 2Pac, Dr Dre, Linkin Park, SOAD itd. SAČUVAJ BOŽE. Ljubav prema rapu je ostala ali definitivno ne ona koja je tad bila, naime nisam baš previše znao o glazbi i slušao sam dosta loših stvari. Linkin Park..sramim se sam sebe, sad ih ne mogu smisliti, dobrim dijelom zbog ekstremista u mom razredu koji nas sve davi idiotima. Negdje prošle godine sam fino unaprijedio rap znanje i poečo slušati dobre stvari. Special thanks to Jeromeu i H3S-u
Imao sam i punk fazu ali ne kao većina nabrijanih balavaca koja nisu čula dalje od Blinka i Green Day-a, dva benda koja ne podnosim. Offspring mi je najdraži band svih vremena, bez obzira na žanr a čuo sam još i brdo dobrog punka, od misfitsa, AFI, dead kennedys, sex pistolsa itd.
Imao sam i reagee fazu.
Uglavnom čuo sam svega i svačega, imam svakave glazbe i uživam u dobroj glazbi, bez obzira na dosta faktora. INače moram posramno priznati da sam kao klinac premda sam volio rock ipak bio malo tup pa tu i tamo znao poslušati koji boy band :(
No sve u svemu smatram se glazbenim znalcem, iz svih žanrova koje slušam.
Danas mi dođe lik, onako kao nabrijani punker i popričamo malo o glazbi i lik nije čuo dalje od blinka. Daj bježi jebote.
Sve u svemu živila glazba. Jedino što ne mogu smisliti su techno i narodnjaci...i svi slični derivati.
To mogu samo pjevat kad sam pijan no tad da pjevaju "Emil je idiot" opet bih pjevao jer baš ne razlikujem dosta stvari. No regardless ŽIVILA GLAZBA!!!!!!
Moji najdraži bendovi i izvođači: Offspring, Pearl Jam, SOAD, Hladno Pivo, Urban, Nas, 2Pac, Aesop Rock, RHCP, Goldfinger, Aerosmith, Bob Marley, Clash.. Ima ih još mnogo.

Sad malo o Lakersima.
Sezona je gotova za Lakerse no večeras je interesantno. Znate da u LalaLandu drame nikad ne nedostaje. Sve oči su uprte u Phil Jacksona, čovjeka koji je Bullse odveo do 6 naslova i Lakerse do 3.
Naime, danas protiv Rocketsa Jackson će biti u loži sa Dr Bussom i zajedno će gledati Lakerse.

Kćer vlasnika Lakersa je Jacksonova dugogodišnja djevojka i to bi mogao biti još jedan faktor za Philovu odluku. Osobno mislim da mu situacija odgovara. Phila mnogi sumnjaju jer je osvajao naslove a nije razvijao ekipe. Kad bi uspio Lakerse odvesti do naslova i veliki ego Bryanta smiriti bez sumnje bio bi smatran najboljim trenerom svih vremena. Phil zna da je jedno i drugo moguće i da će na kraju on dobivati pohvale.
Osobno predviđanje je da će Jackson biti novi trener Lakersa a i ne samo to. Imam felling da će Jackson dobiti i mjesto GM-a Lakersa i šefa svih operacija, nešto kao Popovich u Spursima.
Imam dosta mišljenja o tome i na neki način i ne želim Jacksona jer mi se par stvari ne sviđa no 9 prstena je ipak 9 prstena.

Menij je danas bio ok dan, toliko o meni, hvala na pitanju

Adios amigos

07.04.2005. u 13:49 • 5 KomentaraPrint#

srijeda, 06.04.2005.

W D D Q E Y



Baš fora naslov jel tako? I slika gore nije loša. Ma sve je za pet.
Lakersi su i službeno eliminirani iz playoffa. Nije da su se i trudili zadnjih 10-15 tekmi no matematička mogućnost je postojala. Sad bez Kobea, Odoma i Mihma treba spušit sve tekme i dobit dobar pick.
Bez Lakersa uopće neću imati volje da pratim playoff.
Usput svira Bare i Plaćenici - Put ka sreći..ako koga zanima
I ima Rooneyev dres na sebi...opet ako koga zanima

Današnji dan, onako turbulentan, up and down, kao i gornja slika.
Pod velikim odmorom nešto me strašno raspizdilo. Poslje toga sam bio dosta nadrkan pa sam svu ljutnju htio iskaliti na obruču pod tjelesnim.

Cilj je bio da razvalim obruč no za osobu od 185 i nekih 70+ kila to baš i nije lako premda se par puta ljepo zadrmao. Na kraju nije otišao koš nego moja ruka. Baš sam ljepo raskrvario prste od hebeni obruč.
Budući da pametniji popušta otišao sam gore. Ha, pametniji sam od obruča.
Ostatak dana čisto solidan, prepucavanja, gluposti i sl. Dobro, bilo je i ugodnih razgovora.
Dogovorena pijanka u subotu na stadionu, to će biti dosta dobro.
I tako...riding to the sunset

Vaš Jimmy Humununukunkuunkuunkuunukununuka

06.04.2005. u 13:56 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 05.04.2005.

Fuck



Mislim da naslov prilično dobro opisuje današnji dan. Proljeće je, vraćaju se laste, niču visibabe međutim i škola se polako bliži kraju i to je sjebano. Ona napetost je sve više u zraku. Inače sam flegma i boli me ona stvar ali hebiga, zadnji mjesec i to razdoblje je uvijek ubitačna kalvarija. Obično i ne taknem knjigu tijekom cijele godine i u ovo doba godine moram vraćati dugove a oni su prilično veliki. Uostalom ako ste cijelu godinu učili možda par sati sveukupno znate o čemu govorim.
Moram se pohvaliti da sam danas KONAČNO dobio 14ti neopravdani koji donosi ukor. Hip hop hurray!!!
Bilo bi vrijeme da se polako prihvatim knjige ali neeeeee daaaaaaaaaaaaaa mi se.
Ma hebeš to, idem na koš kasnije :D
Danas sam u školi došao do zaključka da je Frane bio u pravu sa svojom teorijom. O čemu se radi, mislim da je bolje da ne znate no Frane je u pravu.
Dino je zaključio da imamo totalno drukčije ukuse glede košarke. Meni se svidi jedan igrač, on ga zamrzi i obratno. Ukic i Bogut su bili dokazni materijal.
I tako...
Završila je NCAA, UNC je osvojila trofej ove godine a Sean May je dominirao. My guy Felton je igrao ok no brojke ne očitavaju njegov učinak. Bez njega na terenu UNC je u banani.
Želim Feltona u Lakersima u opciji da Odom ne ostaje i Jacka u opciji da Odom ostaje.
Izašla je nova košarka, mrzim taj časopis iz dna duše no danas su objavili koliko toliko realan članak o Kobeu. Bar jedan broj su pokušali pisati o njemu ko da im se organski ne gadi. Nisu spomenuli par jasnih činjenica no hebiga, mali napredak je tu. Jedva čeka da vidim koji će Lakersi pick dobiti.
Ako kojim slučajem se domognu top 3 picka želim Marvin Williamsa ili Boguta. Inače Jacka ili Feltona. Ok mi je i Shelden Williams. Trebali bi trejdati za još jedan lottery pick. Williams će biti zvijer.

To je to za danas drugovi.

Pisanje ovog bloga nije bilo financirano iz državnih proračuna. Rabljene su samo privatne donacije.
Tijekom pisanja ovog bloga nijedna životinja nije ozljeđena.
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Adio

05.04.2005. u 13:58 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.04.2005.

Rooooko




Holla, moram reći da mi je Roko Leni iz Splita totalna zvijer i evo posvetit ću mu par redaka. Ako postoji Hrvatski igrač koji će nešto napraviti u NBA onda je to definitivno Roko. Lik jednostavno kuži što treba raditi na terenu a i obdaren je odličnim fizičkim mogućnostima.
Visina 195, za playa odlično
Ima duge ruke koje mu omogućuju dosta toga u obrani a bome i u napadu. Što imaš duže ruke imaš više mogućnosti s loptom a Roko je tu odličan
Skočnost mu je također na super nivou, oko 90 cm odraza u najmanju ruku
Brzina, premda ne kao prije dok je bio manje građe je ipak JAKO dobra za čovjeka od 195
Sve ove karakteristike Roku omogućavaju da igra jako dobru obranu pa čak i na NBA nivou što je prošlo ljeto i dokazao. Naime na hoops summitu je protiv Telfaira odigrao ODLIČNO a 1 na 1 je igrao super obranu na Devin Harrisu.

Čim vidite Roka vidite posebnu eleganciju na parketu, njegovi pokreti, vještine, baratanje loptom, igra 1 na 1, osnove igre. Jednostavno lik ima sve.Uz odličan pregled igre i dodavanja do jako dobrog šuta, i NEZAUSTAVLJIVOG prodora



Obožavam ga gledati i uz Kobea mi je najdraži igrač Postat ću fan bilo koje NBA ekipe koja draftira Roka, osim ako su to Spursi. Za njih bi mi ipak bilo preteško navijati, jednostavno prevelik rivalitet sa Lakersima. Poštujem ih ali ipak.. Mislim da bi čak prožvakao Miami i Kingse...da toliko mi je Roko drag
Na njegovoj igri je vidljivo da polako se transformira iz brzog beka u visokog beka, bar bi ja to tako složio. iz NBA, dosta me podsjeća na Larry Hughesa i mislim da može biti skorz dobar.
Mora se nabildati, no tad će više izgledati kao play u tijelu b-šutera kao i Hughes. Svejedno odlična karijera mu ne gine.
Nadam se da dopadne u pravi NBA klub gdje će dobiti i minutažu a i imati dobre suigrače oko sebe.
Mislim da podsvijesno još jedan razlog zašto mi se toliko sviđa je to što me podsjeća na mene. Dok sam igrao mislim da sam mu bio dosta sličan sa sličnim karakteristikama samo hebiga ljenost je bila jača od ljubavi prema igri.
Roko želim ti i uspijeh za mene između ostalog

Just rock Roko...ROCK 'N' ROKO

Glede mene..evo danas opet škola, prvi dan ok, samo o Pragu i sl, zarazio sam svu ekipu sa blogom i tako. Od sutra nadalje će biti jebenije, mnogo jebenije. Dugovi će polako početi dolaziti na naplatu
Danas opet planiram veći dio dana provesti na košu i to je manje više to.

Lakersi opet spušili, ovaj put od Memphisa. Ova sezona je totalno otišla kvragu no situacija je tu kakva je da je. Lakersima trebaju porazi za bolju poziciju na draftu i ako do kraja sve izgube uz dovoljno loptica i malo sreće može im se pogoditi da dobiju i top 3-5 pick.
Kobe je ozljeđen i gotov za ovu sezonu, Odom također, Mihm nije iznimka. Bolnica na kraju gradu..
Znam da su Lakersi imali mana i očitih gapova u ekipi no kako su stvari otišle toliko kvragu ove sezone? Jednostavno ne kužim. Unatoč svemu u prvom dijelu sezone Lakersi su bili ok ekipa, nekonstantni ali su dobivali što su morali i uglavnom su igrali dobro i protiv jačih ekipa. Sad sam malo sentimentalan glede ove katastrofalne sezone jer skinuo sam s neta jedan video od Lakersa, glazba neka stvar I still believe, baš raznježi.. Uglavnom highlightsi sezone.
Lakersi su protiv Phoenixa dvaput zamalo dobili, Miami također, dosta elitnih ekipa.. Što se dogodilo?
Gdje je puklo?
Premda zvuči glupo mislim da je za ovu sezone Lakerse najviše pogodila ostavka Rudija. Premda mislim da je lik loše trenirao ipak uz njega su Lakersi sticali identitet kao ekipa. Nakon Rudija ni sami ne znaju što su bili...triangle, free roaming, ovo ono, Kobe ovu ulogu, Odom onu itd.. Jednostavno bili su gotovi mentalno što je gore od ičega.
Međutim cheer up Laker fans.
Lottery pick će itekako ubrati svoj plod u budućnosti kao i ostavka Rudija uz kojega bi Lakersi bili dead end. S Rudijevom filozofijom premda bi bili jako dobri ove sezone u budućnosti ne bi išlo.
Ne samo to, nego ovako jadne igre će još više naglasiti potrebe koje Lakersi imaju, ko što bi rekao Fez we have needs. Bit će zanimljivo i iduće sezone očekivam opet velike Lakerse. Ovaj put sa identitetom.
Moj izvor u Lakersima mi je rekao da Lakersi planiraju dovesti 2 PF-a ovo ljeto i u draftu planiraju nabaviti playa za budućnost. Ostalo ne znam ali bit će interesanto


Peace


04.04.2005. u 13:56 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 03.04.2005.

Uh huh

Vjerovatno nitko živ ne zna za ovaj blog no fora mi pisat hebiga.
Jučer nakon košarke izašli van i opet se napili ko krave. Ono, totalno smo popizdili ove godine, svaku subotu smo mrtvi. Sve bilo ok dok nije padala dum dum votka jedna za drugom, nakon kakvih 7 bilo je gotovo.
Bio prepijan za bilo kakve aktivnosti i sl...čitajte između redova
Najjači dio večeri je kad smo oko 1 pod vodstvom Jukija sjurili se u Hotel Ana gdje je bila nekakava fešta, sjeli za stol i žderali pečenku :D Cijeli hotel je gledao nas par, kasnije doše i cure, umirale od smijeha i tako Jebeno
Kasnije usljedio razzgovor sa Marijanom i tad sam ostao totalno pod dojmom.



Kaže lik da se moram vratiti košaraci i treniranju jer kao moj dribling s vrha rekta mnogi vježbaju godinama, za moju skočnost bi mnogi ubili a felling koji imam za igru je poseban.
Tim razgovorm ego mi baš ljepo narastao. Vidjet ću što ću dalje, kad se skroz otrijeznim, sad sam još djelomično u drugom stanju :D

Ne da mi se više pisat

Uglavnom danas ću cijeli dan provest na igralištu, bit će ekipe i nadam se daće biti dobro. Jučer sam nekako sjebano zakucao iz veće udaljenosti i razbio se na leđa pri pada ali sve je ok.

Lakersi, evo opet spušili, ovaj put jedan razlike od Spursa.
Butler treću utakmicu zaredom preko 20 koševa, igra jako dobro kao druga opcija i bit će jako dobra puzlica za trade ovo ljeto.

Peace, adie, hasta la vista

03.04.2005. u 08:44 • 0 KomentaraPrint#

subota, 02.04.2005.

LAKERS, što i kako dalje?



Prošlo je godinu dana između kojih su se pretvorili iz momčadi koja je bila u finalu do momčadi koja će biti u lutriji. Ovo što sada Lakersi proživljavaju je jedno od vjerovatno najtežih razdoblja u povijesti franžize.
Sve je krenulo od prošlogodišnjeg poraza u finalu protiv Pistonsa nakon kojeg je Shaq zatražio trade. Naime zbilo se to nakon Kupchakovog komentara da Lakersi nikada ne bi trejdali Kobea a ako Shaq to zaželi, Lakersi će ga trejdati. Par sati nakon toga Shaq je zatražio trade. Lakersi su odlučili graditi ekipu oko Kobea i Shaq nije htio imati ništa s tim.
Ono što me najviše smeta je percepija da je Kobe potjerao Shaqa koja vlada prilično svudai nadvladava stvarnost.
Lakersi su O Nealu ponudili eksenziju od 50 mil, on je želio 60, nakon Kupchakovog komentara O Neal je zatražio trade i to je bilo to. Može li mi netko objasniti kako je u toj situaciji Kobe otjerao Shaqa? Anyone, please? Ne kažem da ga je molio da ostane no percepcija koja vlada je jednostavno pogrešna




Kupchak i O Neal, glavni akteri ljetnog blockbuster tradea


I tako je krenulo. O Neal je završio u Miamiju za Odoma, Butlera i Granta, Malone je bio u opciji Lakersa no nakon male drame otišao u mirovinu, Divac se ozljedio i odigrao je samo 8 utakmica, Grantu su otišla koljena i Lakersi su bili momčad sastavljena od Kobe Bryanta bez nikakvog balansa. Bez obrambenih igrača, sa tricom Odomom na četvorci, bez dobrog playa i to je to. U početku im je čak i išlo no nakon ostavke Tomjanovicha bilo je gotovo. Momčad se izgleda nikako nije prilagodila Hamblenu kako treba i sad su tu gdje jesu..
U LUTRIJI

Međutim bolje je nego što mislite.
Lottery pick im je potreban za budućnost i jako će im dobro doći. Da su ušli u playoff ne bi uopće imali pick u prvoj rundi.
Nakon ove sezone Lakersi imaju 16 mill dollara završnih ugovora i par pristojnih igrača za trade kao Butlera, Odoma, Atkinsa itd. Neke momčadi će zagristi.
Cilj bi trebao biti izgraditi ekipu kakva treba biti oko Kobe Bryanta, prvenstveno uveszi defanzivu a onda i napad.
Situacijja Lakersa je puno lakša nego kakva je bila u Bullsima, Celticsima itd. Lakersi imaju franchise igrača i to je velika stvar.
Moja osobna želja je da u prvoj rundi draftiraju Raymond Feltona i Shelden Williamsa, trejdaju Odoma za Artesta, potpišu Eddie Griffina sa MLE-om i nabave još visine, obrane i šuta.
Lakersi ponovno mogu biti veliki i to je činjenica!
Iz povjerljivih izvora sam saznao da GM Lakersa Mitch Kupchak ima sličnu verziju kao i ja glede draftiranja igrača a glede trejdanja i ostalog ćemo vidjeti.

Uglavnom kako god je da je, Kobe Bryant je baza Lakersa i o njemu ovisi njegova budućnost.
Nakon par turbuoloznih godina, Kobe je izgubio sponzore, fanove i ljubav u medijima. Preko noći je postao državni neprijatelj, vjerovatno najomraženiji igrač u povijesti lige i trenutno je na dnu. Sve što se dogodi u Lakersima je njegova greška tako da će i ovaj neuspijeh biti.
Naravno, nije fair, pogledajte recimo Garnetta. Unatoč tome što ima bolje suigrače i momčad je u banani, nitko njega ne krivi za ništa dok kod Lakersa, Kobe uvijek pobere svu krivnju.
Čitam stalno gluposti kako Kobe koči Lakerse i smijem se tome. Govore kako suigrače ne čini boljima i slične gluposti. Da vas pitam, kako pretvoriti hrđu u zlato?
Michael JOrdan, kad su mu prigovarali da suigrače ne čini boljima, odgovorio je DAJ MI BOLJE IGRAČE
Zašto Kobe ne može dobiti taj standard nego mora biti okrivljen za sve? Kladim se da će ubrzo biti okrivljen i za smrt Pape. Rip Pope BTW



Kobe Bryant



Unatoč svemu, Kobe je još uvijek jedan od najboljih igrača u NBA i to je neporecivo. 26 mu je godina i ulazi u najbolje košarkaške godine života. Lakersi to trebaju iskoristiti. Ako mu nabave pravu ekipu, Kobe će imati još 6-8 MVP sezona. U Lakerse se najvjerovatnije vraća Phil Jackson i vrijeme je da se Mitch Kupchak dokaže u pravom svijetlu.
Uz prave poteze, igrače koji igraju i napad i obranu, Lakersi će ponovno biti veliki.

Uglavnom sa Kobeom, Lakersi će uvijek imati napad, glavni cilj je obrana no također Kobe ne može biti jedini u napadu. Mislim da čelnici Lakersa znaju što im je činiti i nadam se da će u skoroj budućnosti Lakersi ponovno biti veliki.

Glede mene, evo ništa novo.
Idem sad malo na košarku, bit ću tamo par sati. Nadam se da David dođe sa svojom loptom jer je lopta hebena do jaja, hvatam je bez problema što znači da ću biti u stanju zakucavati što se sjetim :)
Budući da je subota, večeras sam u vani a tamo nikad nije dosadno.
U p.m međutim kad se sjetim da je u pon opet škola i to zadnje tromjesječje. Ne stojim baš bajno a ne da mi se učiti. Dovraga. Hebena škola

02.04.2005. u 13:21 • 0 KomentaraPrint#

petak, 01.04.2005.

The New Guy



Evo došlo je i vrijeme da i ja otvorim svoj blog u kojem ću pisati o dosta stvari. Najviše o predragim mi Los Angeles Lakersima, košarci općenito, glazbi, ostalim sportovima, malo o stvarnom životu i slične baze.
Zovem se Emil, iz Gospića sam i to je dosta o meni :)
Nadam se da je ovo bilo dosta uvoda, odmah krećem na stvar.

Evo jučer se konačno vratih iz Praga, pomalo umoran no svejedno bilo je zakon. Prag je jeben grad, vjerovatno najbolji i najljepši kojeg sam ikad posjetio. Inače ne padam na arhitekturu i slična sranja no ono...stvarno je posebno
Noćni život im je totalno do daske i Prag nudi apsolutno sve, od dobrih starih pivnica gdje se možeš opit ko čovjek do cabaret barova ;)

Apsolutno mi se sve svidjelo, od hrane/pića do multinacionalnog i multientičnog stanovništa što iznimno cijenim za razliku od dobrog dijela moje grupe koji diskrimiraju crnu rasu :(
Ima par sitnica o kojima ne smijem pisati i ne da mi se u detalje :D no sve u svemu Prag/Prague/Praha je zakon!!!

Lakersi su opet popušili, ovaj put od TWolvesa. Dobro je, svakim porazom si poboljšavaju poziciju u draft lutriji. O njima više u drugom postu koji ću ubrzo objaviti.

Peace zasad, hope ya"ll love my shit

Oh i BTW...otpala mi je ruka i stihl motornom pilom sam odrezao sve nožne prste...
Hebiga, zamjetih da je još uvijek 1.4, dakle dan varalica ;)

01.04.2005. u 23:05 • 3 KomentaraPrint#

  travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Sve ono što vas ne zanima.


Net kontakt

E Mail: emil2k6@net.hr
ICQ: 302-500-374


Blogovi u okolici

Drito
Gunner
Orsc
N0p
Dino
Rise
Soniqa
ZnTim
Luuuuke
Nabrijani
Mali Marko
Lenic
Jerome
Skipper
TorcidaGS
Mima21
Nogometasica

Ako želite da vas
dodam ostavite poruku