On The Edge - Em8

ponedjeljak, 11.04.2005.

I nakon kratke stanke.....

Evo nisam baš imao vremena za pisanje proteklih dana no sad sam natrag u pogonu.
Preko vikenda mi je došla sestričina iz Zagorja i to je uglavnom najveća novost vikenda :)
Ono u 9 u nedjelju, izležavam se ko krava, ona uzela biologiju i uči. Mislim se onako u sebi WTF i tko to dovraga radi ali hebiga. Ipak sve petice su sve petice.
Danas je bio totalno bolestan dan ali bolestan u doslovnom smislu te riječi. Dovoljno vam je da provedete 10 minuta u mom društvu i biseksualnost će vam biti normalna pojava oko vas...vjerujte na riječ.
Ponekad i ispadne glupi jer ste 10 minuta uvjereni da netko piša u WC-u a to je samo lagana vodica u pisoaru no sve je to za ljude zar ne?
Moram se pohvaliti da u subotu nisam bio u gradu i plan je iduće dvije subote učiniti isto. Hebiga treba malo predaha, a onda juriš :)
To je otprilike to o toj temi....
U četvrtak je međužupanijsko iz košarke i mislim da sam ovaj put poprilično nabrijan, pogotovo u usporedbi sa inače kad mi je samo bitno kad će sve završiti. Ovaj put, moramo dobro odigrati!!!
Danas bih trebao otići po MAX ADSL...a upravo tako. Vjerovatno ću uzeti onu varijantu gdje je brzina oko 768 kbs, mislim da je oko 180 kn...solidno za takvu brzinu, u svakom slučaju bolje i isplativije od ovoga kako je sad. Dial up i naplaćivanje impulsa a često mi se dogodi da malo predugo ostanem na netu.
DSL bi trebao brzo postati novi član mog doma.
E i također, zaklinjem se
OD DANAS POČINJEM UČITI!!! OD DANAS POČINJEM UČITI!!!! Ozbiljno!!! Kad vam kažem!!!!



Lakersi ponovno izgubili i to je dobro...više loptica u bubnju međutim kad izgube od Sacramenta gdje se njihovi idiotni fanovi mogu iživljavati..to je nešto drugo
Pogledajte ovog kiborga gore što bi kao trebala biti žena. Preporučujem joj da te novce za ulaznicu potroši na plastičnu operaciju ili nešto slično. Možda zna koliko dođe ulaznica za playoff ali za finale baš i nisam siguran. Sve one godine što su Lakersi ubijali Kingse...e pa to je PRICELESS
Lakersi su se odavno predali i Mihm i Odom su na injury listi no čovjek kojeg definitivno moram pohvaliti je Butler.
Čovjek od kada je druga opcija Kobeu jednostavno rastura ali stvar je u tome što kad mu ide u napadu, ide mu i u obrani. Slično kao Payton, lemme do my thang. U zadnjih 15 tekmi ima prosjek od 22 koša i 7 skokova. Sad igra otprilike kao Jefferson i Rashard Lewis u trećoj sezoni i ne bih se čudio da iduće godine zabija 20 konstanto. Lik zbilja želi naučiti i to se vidi, popravio je šut, obranu.. Prošlo ljeto je radio sa Kobeom no nisu imali puno vremena. Ovo ljeto opet radi s njim..cijelo ljeto. To bi se trebalo pozitivno odraziti na njega. Neka Lakersi nabave visine trenera, pravog playa i uz Kobea i Butlera they"ll see places!!!
Inače onaj jebeni idiot Sucky Crapkins je kritiziriao Butlera. Isto je prije par tjedana učinio Kobeu. Lakersi se moraju riješiti tog insekta!!!
Butler je fenomenalnim igrama izgurao Odoma s moje liste onih koji ostaju i zaslužio je par slikica na blogu. Oh I BTW....Hubie Brown je jučer rekao da se Caron pretvara u zvijezdu. Usporedio ga je sa Jeffersonom i Lewisom u trećoj godini. Go Caron!!!!

Number One - Caron Butler







11.04.2005. u 13:47 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

  travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Sve ono što vas ne zanima.


Net kontakt

E Mail: emil2k6@net.hr
ICQ: 302-500-374


Blogovi u okolici

Drito
Gunner
Orsc
N0p
Dino
Rise
Soniqa
ZnTim
Luuuuke
Nabrijani
Mali Marko
Lenic
Jerome
Skipper
TorcidaGS
Mima21
Nogometasica

Ako želite da vas
dodam ostavite poruku