Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/em8

Marketing

Rooooko




Holla, moram reći da mi je Roko Leni iz Splita totalna zvijer i evo posvetit ću mu par redaka. Ako postoji Hrvatski igrač koji će nešto napraviti u NBA onda je to definitivno Roko. Lik jednostavno kuži što treba raditi na terenu a i obdaren je odličnim fizičkim mogućnostima.
Visina 195, za playa odlično
Ima duge ruke koje mu omogućuju dosta toga u obrani a bome i u napadu. Što imaš duže ruke imaš više mogućnosti s loptom a Roko je tu odličan
Skočnost mu je također na super nivou, oko 90 cm odraza u najmanju ruku
Brzina, premda ne kao prije dok je bio manje građe je ipak JAKO dobra za čovjeka od 195
Sve ove karakteristike Roku omogućavaju da igra jako dobru obranu pa čak i na NBA nivou što je prošlo ljeto i dokazao. Naime na hoops summitu je protiv Telfaira odigrao ODLIČNO a 1 na 1 je igrao super obranu na Devin Harrisu.

Čim vidite Roka vidite posebnu eleganciju na parketu, njegovi pokreti, vještine, baratanje loptom, igra 1 na 1, osnove igre. Jednostavno lik ima sve.Uz odličan pregled igre i dodavanja do jako dobrog šuta, i NEZAUSTAVLJIVOG prodora



Obožavam ga gledati i uz Kobea mi je najdraži igrač Postat ću fan bilo koje NBA ekipe koja draftira Roka, osim ako su to Spursi. Za njih bi mi ipak bilo preteško navijati, jednostavno prevelik rivalitet sa Lakersima. Poštujem ih ali ipak.. Mislim da bi čak prožvakao Miami i Kingse...da toliko mi je Roko drag
Na njegovoj igri je vidljivo da polako se transformira iz brzog beka u visokog beka, bar bi ja to tako složio. iz NBA, dosta me podsjeća na Larry Hughesa i mislim da može biti skorz dobar.
Mora se nabildati, no tad će više izgledati kao play u tijelu b-šutera kao i Hughes. Svejedno odlična karijera mu ne gine.
Nadam se da dopadne u pravi NBA klub gdje će dobiti i minutažu a i imati dobre suigrače oko sebe.
Mislim da podsvijesno još jedan razlog zašto mi se toliko sviđa je to što me podsjeća na mene. Dok sam igrao mislim da sam mu bio dosta sličan sa sličnim karakteristikama samo hebiga ljenost je bila jača od ljubavi prema igri.
Roko želim ti i uspijeh za mene između ostalog

Just rock Roko...ROCK 'N' ROKO

Glede mene..evo danas opet škola, prvi dan ok, samo o Pragu i sl, zarazio sam svu ekipu sa blogom i tako. Od sutra nadalje će biti jebenije, mnogo jebenije. Dugovi će polako početi dolaziti na naplatu
Danas opet planiram veći dio dana provesti na košu i to je manje više to.

Lakersi opet spušili, ovaj put od Memphisa. Ova sezona je totalno otišla kvragu no situacija je tu kakva je da je. Lakersima trebaju porazi za bolju poziciju na draftu i ako do kraja sve izgube uz dovoljno loptica i malo sreće može im se pogoditi da dobiju i top 3-5 pick.
Kobe je ozljeđen i gotov za ovu sezonu, Odom također, Mihm nije iznimka. Bolnica na kraju gradu..
Znam da su Lakersi imali mana i očitih gapova u ekipi no kako su stvari otišle toliko kvragu ove sezone? Jednostavno ne kužim. Unatoč svemu u prvom dijelu sezone Lakersi su bili ok ekipa, nekonstantni ali su dobivali što su morali i uglavnom su igrali dobro i protiv jačih ekipa. Sad sam malo sentimentalan glede ove katastrofalne sezone jer skinuo sam s neta jedan video od Lakersa, glazba neka stvar I still believe, baš raznježi.. Uglavnom highlightsi sezone.
Lakersi su protiv Phoenixa dvaput zamalo dobili, Miami također, dosta elitnih ekipa.. Što se dogodilo?
Gdje je puklo?
Premda zvuči glupo mislim da je za ovu sezone Lakerse najviše pogodila ostavka Rudija. Premda mislim da je lik loše trenirao ipak uz njega su Lakersi sticali identitet kao ekipa. Nakon Rudija ni sami ne znaju što su bili...triangle, free roaming, ovo ono, Kobe ovu ulogu, Odom onu itd.. Jednostavno bili su gotovi mentalno što je gore od ičega.
Međutim cheer up Laker fans.
Lottery pick će itekako ubrati svoj plod u budućnosti kao i ostavka Rudija uz kojega bi Lakersi bili dead end. S Rudijevom filozofijom premda bi bili jako dobri ove sezone u budućnosti ne bi išlo.
Ne samo to, nego ovako jadne igre će još više naglasiti potrebe koje Lakersi imaju, ko što bi rekao Fez we have needs. Bit će zanimljivo i iduće sezone očekivam opet velike Lakerse. Ovaj put sa identitetom.
Moj izvor u Lakersima mi je rekao da Lakersi planiraju dovesti 2 PF-a ovo ljeto i u draftu planiraju nabaviti playa za budućnost. Ostalo ne znam ali bit će interesanto


Peace




Post je objavljen 04.04.2005. u 13:56 sati.