Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/em8

Marketing

Recap



Evo završilo je i to. Međužupanijsko u našem malom gradu. Još se uvijek igraju finala i nemam blage tko će dobitii. Međutim tipujem na Sisak, ako ne oni onda Crikva.
Mislim da se mi nismo osramotili ali nismo ni briljirali.
Jednostavno imali smo previše lapsusa u obe tekme. Prvu tekmu protiv Karlovca u prvoj četvrtini smo gubili 29-6. Hebiga, onda smo se tek skupili i počeli igrati... Ne odmah ali u jednom trenutku je bilo 62-30 za njih. Međutim na kraju smoih stigli na oko 15 razlike. Ne zvuči ljepo ali u zadnjoj četvrtini smo dominirali, odigrali kako treba.
U prvoj tekmi sam dosta dobro odigrao. Zabio sam 10 koš, dobro igrao obranu u zoni, naljepio ljepu bananu i činio male stvari jako dobro, poptu skokova, asista, tu i tamo koja krađa. Stvarno sam dobro odigrao prvu.
Druga tekma je već druga priča. Totalno bez snage odigrao sam nikako, mislim čak i najgore od nas svih.
U zoni sam jednostavno bio šupalj, kraj mene su zabijali koševe ljevo i desno. Jednostavno kad ostaneš bez pare u banani si, bar je sa mnom tako.
Napadači nikako, 3 pišljiva koša, koji skok, možda koji asist, opet ljepa banana.. Sve u svemu katastrofa.
Stvarno ima nabrijanih likova u drugim ekipama. Likovi dunkaju kao da piju vodu, ono ide im skroz od ruke i bez po muke. Stvarno se moglo vidjeti ljepe košarke.
Kod nas, kad smo svi dobro igrali onda je išlo. Kad smo svi loše igrali nitko se nije isticao nego smo svi bili skroz loši. Zanimljiva je bila scena pri ulasku u svlačionicu kad smo nas troje okrivili upravo sebe za neuspijeh.



Glede mene, bilo mi je zakon. Samo to što sam konačno malo igrao šicu mi je totalno začinilo dan.
Teško je objasniti felling kad igram no jednostavno felling je ispravan. Ne znam kako da objasnim no ono, brijem da činim pravu stvar i slične baze a glede malo čega se tako osjećam. Jednostavno osjećam se ispravno, zvuči glupo no ne znam drugi način na objasnim.
Nemam snage i to je skroz evidento, također mi se čini da sam izgubio nešto na brzini ali mislim da mi je ostao osjećaj za asist. To imam...to i skočnost
Trebao bih se posvetiti radu i ponovno se dovesti u formu kako spada, jednostavno me usrećuje :-D
Bilo je zakon, gledati šicu, igrati..
Skroz sam umoran no zadovoljan.
Živila šica!!!!!

Post je objavljen 14.04.2005. u 15:52 sati.