DnY's diary

31.12.2013., utorak

Najljepša završnica

Zadnji je dan sezone 2013. U toplini sam doma, baka pazi na sarmu što se kuha, a ja....ja sam drugi dan još uvijek mislima u ribolovu iz kojeg sam se vratila. Zašto još uvijek?! Što je to bilo tako dobro da sam još uvijek tamo na vodi?! Već drugu noć sam sanjala tu obalu, već drugi dan priželjkujem uzeti štap u ruke i zabaciti u nadi da će doći neki Božićni šaran.



Božić je tek prošao, a mi smo već bili odjurili na vodu. Umjesto hladnoće i snijega, pred nama je bio "proljetni" vikend; temperatura između 4 i 14°C, povremeno lagani vjetrić i još uvijek u vedrim bojama cvijeće koje krasi obalu Drnića.



Tata i ja smo dočekali Balkyja i Crnog, a svi zajedno smo dočekali Kocu koji nam je stigao sljedeći dan i slavljenika Darka kojem ovim putem još jednom želim sve najbolje - prijatelju sretan ti rođendan i što bistrije u nadolazećoj sezoni.



Iako nam je rođendan bio u prvom planu, Procarperova ekipa je bila na hrpi, a zimski šarani su znali da moraju nama doći. Božićni duh je od prvog trenutka bio s nama - još i rođendanski - pa bi zadovoljna bila da nismo ništa ni ulovili, jer kada je ova ekipa na hrpi, mora biti savršeno. Da ne bacim ribolovnu priču u sjenu, radišna ekipa je kao i uvijek probavala sve i svašta, najviše CarpPocalypse dipove koji su od sada dostupni svima, a nakon toga; sisteme, boile...



Najviše ulova je bilo na voćnu boilu nadipanu u Apple Pie Amino Dip i istu boilu u kombinaciji Wild Strawberry & Cream Amino Dipa i Winter Dream Amino Gel Dipa, iako, zanimljivo je to da je od svih štapova, samo na jednom bila boila nadipana u kombinaciju "smrada" Spice Fish Amino Dipa i Bloody Halibut Amino Gel Dipa i baš na tu kombinaciju je došao najveći šarki.



Fotografija nemam puno jer je slikano sa više fotoaparata pa još uvijek nisam uspjela prikupiti sve, ali objavljeno je par fotkica koje sam ja uhvatila, a ostatak ćete moći vidjeti na mom Facebook profilu u narednih nekoliko dana...a uskoro dolazi i jedan pregled ribolovne sezone u obliku videa.



Svima želim sretan Božić i Novu 2014u godinu. Dragi ribići, želim vam što bolju nadolazeću ribolovnu sezonu. Bistro!!! partykissmah

Oznake: ribolov, sportski ribolov, c&r, catch & release, drnić, procarper, ct tata i kćer, ct bilogorski bedak, šaran, Zima, dny.s


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.