DnY's diary

17.06.2013., ponedjeljak

Šljemom u akciju!

Zadnji put kada sam se raspitivala prije ribolova na Drniću, svi su rekli da riba baš i ne grize. Da bi situacija još gore zvučala, rečeno mi je bilo da su za vikend sve pozicije bile zauzete, a da je izvađeno bilo svega nekoliko riba i to samo na određenim pozicijama. Pesimistično sam došla u ribolov, ali doma sam išla s osmjehom od uha do uha jer je nama riba dolazila "točno na vrijeme".

Prije ovog ribolova sam se raspitivala i rečeno mi je da je sva riba u malom jezeru. Hmmm 'ko tu koga *?!



Ovaj put se na jezeru uspjela okupiti cijela ekipa. Procarperov CT Bilogorski bedak, ja i ostatak ekipe zajedno sa onim malo mlađim pojačanjem...svi mi smo se smjestili na velikom jezeru. Za razliku od uobičajenih ribolova, ovaj mi se po nečemu razlikovao, bio je po nečemu poseban. Teško je objasniti što je to točno bilo tako posebno, možda to što je obitelj ponovo bila na okupu. Atmosfera je bila vrhunska po samom dolasku. Dogovor oko pozicija je bio brzinski - svatko je lovio gdje je htio...



Mamci?! Ovaj put sam na test stavila smrad. Kombinaciju lovne boile CarpPocalypse Hot Squirting Pussy i Dynamite baits Squid&Octopus Pop Up-a šarkiji jednostavno obožavaju, a već provjerena CarpPocalypse Krem Šljem lovna boila je samo potvrdila svoju kvalitetu. Prva kao i zadnja moja riba izvučena je na štapu gdje je mamac bio Šljem. Nutrabaitsov krem je očito bio dobar izbor.



Manje slova, više slika - zar ne?! Ukratko; da ribe nema u velikom jezeru vidite po slikama, rofl kao i obično komarci su bili dosadni, blabla dobra boila uvijek radi, zubo kada je prava ekipa na jednom mjestu ne može biti dosadno, party čak i ako ne grizu neki ogromni šarani akcija s ovim Drnićkim luđacima je uvijek kvalitetna....ipak, svatko je lijep na svoj način. heheheh zubo Iiiiiiii da, hvala Srečku, jer da nema njega, ovi luđaci nebi papali fine boile.

Ehhh da, i skoro sam zaboravila, ako ste iste sreće kao ja, obavezno prije jela izvadite štapove iz vode. mah

Oznake: drnić, ct tata i kćer, ct bilogorski bedak, procarper, carppocalipse, ribolov, sportski ribolov


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.