nedjelja, 27.05.2007.

Arrival

Stari mi je ušao u sobu i razmaknuo zastore. “Fuck” promrmljala sam.
“Kaj već moram ići?” mrzovoljno sam rekla.
“Da, kofer ti je spreman.”
“A, dobro. Jedva čekam da se bacim na krevet u spavaonici u Hogwartsu.”

Otišli smo do kolodvora i dok je za nama naš batler gurao bezbrižno sam prošla kroz pregradu. Čim sam prošla pogledala sam oko sebe i ugledala Draca i Zabinija kako razgovaraju. Dotrčala sam do njih i skočila na Draca.
“Ej, plavušice!!”
“Daj se malo smiri, skoro si me ubila!” rekao je, nasmijao se i zagrlio me. Nakon toga sam zagrlila Zabinija i pitala ih gdje su Ashlee i Michelle.
“Evo ih. Dolaze.” pokazao je Zabini. Krenula sam prema njima i usput doviknula Grangerici.
“Si čula kad za češalj?? Ili možda društveni život?”
Došla sam do Snape sestara i zagrlila ih. Sjetila sam se kolko se često svađaju i nasmijala se. Ah, ovu godinu ćemo se zabavljati ko nikad do sad. Ipak su Draco i Zabini zadnja godina.
“E cure, idem do starog oprostiti se, dođem brzo, zauzmite dobra mjesta. Što dalje od mutavih Grangerica.” rekla sam im i otišla do starog.
Stari je ragovarao s Luciusom. Činilo mi se da razgovaraju o nečem ozbiljnom pa sam pretpostavljala da se radi o Gospodaru tame.
“Dobar dan, gospodine Malfoy. Kako ste?” ljubazno sam pitala. Lucius je jedna od rijetkih osoba prema kojoj sam ljubazna. Stvarno mi je kao drugi tata.
“Dobar dan, Simbellmyne. Kolko ti puta moram reći da me zoveš Lucius. I da ne zaboravim” rekao je i prizvao paket. “tvoj rođendanski poklon, znam da kasnim jedan dan, ali nadam se da mi opraštaš.”
Pružio mi je paket. Metla je, sigurno je metla, vidim po obliku. Uzbuđeno sam pomislila. Polako sam otvorila paket. Da, metla je. I to Firebolt!!!!“Hvala!!!” viknula sam i snažno zagrlila Luciusa. Prvo me začuđeno pogledao, ali uzvratio je zagrljaj.
“Nema na čemu, drago mi je da si zadovoljna.” nasmijao se. Dok batler stavljao stvari u vlak ja sam se opraštala sa starim. Obećala sam pisati svaki tjedan, morala sam. Bila sam malo tužna, ali ipak sam se veselila dolasku u dvorac. Polako je došao i Draco.
“Vidim, dobila si svoj poklon. Si zadovoljna?” pitao me sa smješkom na licu.
“To je tvoja ideja???” pogledala sam ga.
“Da.” nasmijao se od uha do uha.
“Hvala!!” opet sam ga zagrlila. Moram paziti da se njegova cura naljuti.
“Ajde idemo.” rekao je i krenuli smo prema vlaku. Na putu do vlaka sam ugledala Doru. Dora!! Znači i Max bi trebao biti tu. Okrenula sam se i kad sam htjela reći Dracu da me pričeka u vlaku netko mi je stavio ruke na oči. Osjetila sam miris trave. Okrenula sam se vidjela Maxa. Poljubili smo se. Zagrlila sam ga i iz njegovog džepa izvukla joint.
“Ovo ću ti uzeti.” pogledala sam ga umiljatim pogledom.
“Hm… Ne znam. Tvoj stari me dosta mrzi zbog toga što sam bivši Gryffindor. Osim toga baš sam mislio to popušiti danas.” ozbiljno je rekao.
“A daj! Please! To da se zabavim prije povijesti magije.” ovaj put sam ga pogledala patničkim pogledom i još jednom ga poljubila.
“Ajde dobro, ali to je zadnji put da zbog tebe ostanem bez jointa. A sad se požuri, ak nećeš zakasniti, a mislim da je to zadnja stvar koja ti treba.” zagrlio me i uzeo mi šešir.
“Ne!! Šešir ti nedam!!” vrisnula sam, brzo uzela šešir i nabila ga na glavu. Još jednom me poljubio i otišla sam do vlaka.

Ušla sam u vlak i našla Ashlee, Michelle, Emmu, Draca i Zabinija.
“Ljudi jedva čekam da dođemo u školu.” rekla sam i sjela pored Emme.
“Nisi jedina.” rekao je Zabini i nasmijao se.
“Draco mogli ići malo živcirat Gryffindore. Pottera i Grangerice, mislim ipak smo prefekti.” rekla sam zlobno.
“Ajde idemo, baš mi se da.” rekao je, poljubio Ashlee. Počeli smo šetati po vlaku i vrijeđati skoro sve Gryffindore. Jedino nismo zajebavali Doru i njezino društvo. Čak sam stala i malo razgovarala s njom. Za to vrijeme Draco je kolutao očima. Njemu se baš ne sviđa činjenica da sam si dobra s Gryffindorkom i da hodam s njezinim burazom. Ali ipak mu nedam da kaže nešto protiv njih. Nakon šetnje po vlaku vratili smo se našim Slytherinima.
“Daj mi objasni zašto se družiš s tom Gryffindorkom. I još hodaš s jednim od njih.” rekao je Draco i strogo me pogledao. Da pogled može ubijati, on bi u tom trenutku bio mrtav.
“Kolko put ti moram reći da me ne ispituješ to jer znaš odgovor!” bijesno sam mu odgovorila. U tom trenutku došla su kolica sa slatkišima i ja sam si uzela dvije čokoladne žabe. Raissa mi je skočila u krilo i pogledala me svojim maznim pogledom. Dala sam joj jednu žabu da se igra. Skakala je po nama, a mi smo se smijali. Postalo mi je dosadno razgovarati s ljudima, pa sam uzela Giu, omotala je svog vrata i razgovarala s njom. Gia je Naginina kćer i mi smo bliske kao Gospodar tame i Nagini. Nakon pola sata razgovora s Giom, vratila sam se svojem društvu i razgovoru o današnjoj proslavi dolaska. Presvukli smo se u pelerine, a kroz prozor se već nazirao Hogwarts.

17:08 | Poison drops (25) |

srijeda, 23.05.2007.

Begining

Khm,khm.

Da se predstavim. Ja sam Simbellmyne Blake. 6. godina u Hogwartsu. Zanima vas koji dom? Slytherin, naravno. Moj stari je po bakinoj strani potomak Slytherina, tak da… Stara mi je umrla kad me rađala (bila je bezjačkog podrijetla), pa sam naviknuta na svu pažnju svojeg starog. Jedinica sam. Moj stari i Lucius Malfoy su frendovi (da,stari mi je smrtonoša). Ja sam isto smrtonoša, ali malo drugačije gledam na to. Ja ne želim ubiti bezjake, ja im želim pokazati kolko smo moćniji od njih, ne vidim zašto bi mi morali skrivati svoj talent.

Da malo kažem o sebi u Hogwartsu. Kad smo bili na razvrstavanju nisam ni morala staviti klubuk na glavu. Uzela sam ga u ruke i već se čulo: SLYTHERIN!!! Naravno da me Draco(budući da je jednu godinu stariji) upoznao sa svima i upozorio na ljigavog Pottera i njegovo društvo. Onu glupaču Hermionu ne mrzim zato jer je bezjačkog podrijetla(ili mutnjakuša kak bi Draco rekao), nego zato jer misli da je najpametnija na školi, a zapravo je obična štreberica. Inače upala sam ove godine u metlobojsku ekipu (vratar). Najdraži predmet su mi Napitci, a i Snape me obožava (kao i Draca). Najviše mrzim Ooms jer mislim da mi ničemu ne služi. Ipak sam trenirana kao smrtonoša i te male protukletve smatram beskorisnima. Jedna sam od najčešće kažnjavanih učenika u školi (tak sam upoznala Doru, jednu od rijetkih Gryffindora s kojima se mogu normalno družiti). Inače se više družim s dečkima, a najbolji frendovi su mi Draco i Zabini. To bi bilo to o mom životu u Hogwartsu.

Sad ću reći nešto o sebi. Visoka sam, blijede puti i crnokosa. Uvijek u crnom s crvenim i ljubičastim dodacima, najčešće sam u svojim visokim martama, a kad je jako vruće onda sam u crno-ljubičastim starkama. Slušam punk i rock, a sviram bubnjeve. Nikad ne izlazim iz sobe bez crne olovke za oči, svog crnog šešira (osim kad ga posudim Dracu) i bodeža sa znakom Slytherina.- uvijek je u lijevoj marti. Na leđima imam ogromnu tetovažu zmaja, preciznije svojeg zmaja. Stari mi je prije 4 godine kupio hebridskog crnog zmaja, jedva sam ga nagovorila. Sva sreća da imamo posjed u Irskoj pa ima mjesta za nju(žensko je), i zove se Ravena. Više me uopće ne napada, kad sam ju dobila me skoro ubila. Uz nju imam i zmiju, sovu i mačku. Zmija se zove Gia, sova Werana, a mačka je Raissa. Moglo bi se reći da volim životinje, ali zmajeve volim više. Makar zbog Ravene imam ožiljak na desnoj natkoljenici (jako, jako opasan rep). Nagovaram starog da kupi i mužjaka, pa da Ravena dobije mlade. Inače sam, ponosna Britanka, maker živimo u Irskoj.

To bi ukratko bilo sve o meni. Ostalo ćete saznati s vremenom.


p.s. trebala bi likove, pa javite se =)

17:20 | Poison drops (21) |

Sljedeći mjesec >>