GOSPOD SATHYA SAI BABA GOVORI IZ SVOG SVJETLOSNOG TIJELA-SVEZAK 1

29.11.2016.





Ovu knjigu Gospod Sathya Sai Baba govori iz Svog Svjetlosnog tijela Svezak 1
Zapravo je sažetak svih šest knjiga Gospod Sathya Sai Baba govori iz Svog Svjetlosnog tijela koje je kanalizirala Catherine Kapahi http://saichanneledbooks.com/ a na Hrvatski prevela gospođa Gordana Graovac, slikarica i članica Hrvatskog društva likovnih umjetnika od 1973.godine, a prevođenjem se bavi 1965.godine. Sama kaže: „Za postojanje Sai Babe sam doznala 1989.godine. Bila sam 40 dana u Indiji 2007.godine da bih Ga vidjela.“ Zahvaljujući njenom entuzijazmu i odlici služenja, do mene je preko jedne Sai štovateljice stigla obavijest o prijevodima tih šest knjiga . Sada Vam sa radošću zajedno sa gospođom Gordanom G. , koja je poticateljica cijele akcije, predstavljam sažetak ne bi li Vas i na ovaj način dodatno dotaklo Njegovo novo nastojanje zbližavanja sa vlastitom Dušom.

Predgovor

Aum Sri Sai Ram. Nudim moj najljubazniji Pranams (naklon) lotosovim stopalima mog najdražeg Satgurua i Gospoda Sathya Sai Babe.
Želim iskazati moju iskrenu ljubav i zahvalnost Gospodu Sathya Sai Babi za veliku čast da budem Njegov instrument i kanal za primanje Njegovih riječi milosti i blagoslova za sve Njegove poklonike diljem svijeta, kako bi im se pomoglo da postignu Samoostvarenje i oslobođenje u ovom životu.
Dostupno, živuće Božanstvo, Gospod Sathya Sai Baba bio mi je velika inspiracija i katalizator tijekom godina koje sam provela s Njim, kako bih si podignula razinu svijesti i energiju na najviše razine realizacije i manifestacije Boga.
Svaka riječ u tekstu ove knjige je Njegova. Ja sam bila samo instrument za primanje i bilježenje Njegovih riječi, a Bog je bio činitelj. Ko-kreacija je na ovaj način s Gospodom Sathya Sai Babom bila velika prilika i Sadhana za moje stapanje s jednom Svijesti i energijom koja je Bog.
S ljubavlju i poštovanjem
Gospođa Catherine Kapahi

Uvod

Najveće zadovoljstvo i radost pruža Mi ponuditi ove riječi Istine Mojim poklonicima koji žude za njima i koji će ih na najbolji mogući način iskoristiti za njihovo Samoostvarenje
sa Mnom za vrijeme narednih šest godina, koliko ću biti na zemlji u Mojem Svjetlosnom tijelu.
Bhagavn Sri Sathya Sai Baba
27. siječnja, 2016.

Sadržaj


1. Gospod Sathya Sai Baba se osvrnuo na zabludu i zabrinutost Njegovih poklonika u svezi s Njegovim ponovnim pojavljivanjem u Svjetlosnom tijelu

2. Nova Sadhana

3. Što Bhagavn Sri Sathya Sai Baba želi reći Svojim poklonicima o Sebi

4. Nekoliko načina za ugađanje i stapanje s dragim Babom u srcu

5. Kako se trebate ponašati u prisutnosti Mojeg Svjetlosnog tijela i Bezuvjetna ljubav Boga Oca

6. Odnos srca u srcu s Mojim poklonicima

7. Više o vašem Samoostvarenju sa Mnom

8. Postoji više načina da se postigne Samoostvarenje

9. Na koje načine se može pomoći drugim poklonicima da postignu Samoostvarenje




Vjerujem da će oni koji ostanu do kraja uz ovaj sadržaj, poželjeti pročitati svih šest knjiga u cijelosti i na taj način sebi približiti Sai Babino nastojanje širenja Sai obitelji. Stoga Vam ostavljam adresu sa koje ih možete besplatno preuzeti: https://drive.google.com/drive/folders/0BzmBfRkm-7jqMTNfTmlwbWJUU2c?usp=sharing. Sažetak možete besplatno preuzeti na adresi: https://drive.google.com/drive/folders/0BzmBfRkm-7jqMmZHU0hJcGltZm8?usp=sharing.

Oni koji ipak odustanu ili se malo umore, neka ne odbace odmah ovo nastojanje, već vam predlažem da ga pospremite na sigurno za neko buduće vrijeme, možda vam bude bliže. Ne možete mnogo izgubiti, tek djelić memorije, jer možda vam bude nadahnuće ili dobra osnova za provjeru i usporedbe.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.