...All that you touch
All that you see
All that you taste
All you feel.
All that you love
All that you hate
All you distrust
All you save.
All that you give
All that you deal
All that you buy,
beg, borrow or steal.
All you create
All you destroy
All that you do
All that you say.
All that you eat
And everyone you meet
All that you slight
And everyone you fight.
All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under
the sun is in tune
but the sun
is eclipsed by the moon.
"...


...For long you live and high you fly
And smiles you'll give and tears you'll cry
And all you touch and all you see
Is all your life will ever be...

“Veganism is not a sacrifice. It is a joy.”


.Čarapa Floyd.

05.04.2021., ponedjeljak

...raspravljali smo mnoge stvari i kužili svijet...



Mlince prvo prokuhala pa ih kratko dinstala na već dinstanim gljivama (šampinjoni ,vrganji) luku i jackfruitu.

Za dinstanje sam koristila kokosovu mast.

Sve zajedno sam pomiješala sa sokom od marinade u kojoj je bio jackfruit i dodala još malo koncetrata rajčice, mljevene ljute paprike, soli, papra i timjana.
(Marinada je bila od senfa, bijelog vina, maslinovog ulja, češnjaka, soja umaka, papra i soka od naranče)

Pečene mrkvice i prokulice .







Veganski pohanci koji odlično pašu sa veganskim umakom od hrena.

Pohanci su od kuhane turkinje (bundeve) pa marinirane 2 sata u maslinovom ulju i češnjaku, zatim pohane u smjesi od blendanog sviježeg tofua, praška za pecivo, malo sode, malo brašna, malo mlake vode, malo ljute mljevene paprike, majčine dušice, soli, papra, senfa i delikatesnog kvasca.

Hren je sa thomy posnom majonezom .

Pire od bundeve sa kuhanom koprivom.

Kuhani kelj i prokulice sam kratko dinstala na češnjaku i maslinovom ulju.

Salata je bila od medvjeđeg luka i regmeta.












Ručak u prirodi.

Znači baked beans in tomato sauce sa mariniranim jackfruitom, šampinjonima, mladim lukom, ribanom mrkvom, lišćem rotkvice i medvjeđim lukom + prepečeno pecivo.

Salata od medvjeđeg luka i rajčica .

Salata od ribane mrkve i kristalke.

Jackfruit sam držala u marinadi 24 sata jer mi inače bezveze.

Marinada je bila od senfa, bijelog vina, maslinovog ulja, češnjaka, soja umaka, papra i soka od naranče.








...raspravljali smo mnoge stvari i kužili svijet...



p.s.-čokolada je veganska

Oznake: čarapa floyd, vegan food


- 16:26 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Veljača 2024 (2)
Siječanj 2024 (8)
Rujan 2023 (1)
Srpanj 2023 (1)
Lipanj 2023 (4)
Svibanj 2023 (7)
Travanj 2023 (6)
Ožujak 2023 (4)
Veljača 2023 (2)
Studeni 2022 (3)
Listopad 2022 (4)
Rujan 2022 (10)
Kolovoz 2022 (9)
Srpanj 2022 (13)
Lipanj 2022 (7)
Svibanj 2022 (9)
Travanj 2022 (5)
Ožujak 2022 (7)
Veljača 2022 (7)
Siječanj 2022 (12)
Prosinac 2021 (13)
Studeni 2021 (8)
Listopad 2021 (14)
Rujan 2021 (15)
Kolovoz 2021 (13)
Srpanj 2021 (18)
Lipanj 2021 (9)
Svibanj 2021 (11)
Travanj 2021 (13)
Ožujak 2021 (7)
Veljača 2021 (6)
Siječanj 2021 (10)
Prosinac 2020 (11)
Studeni 2020 (6)
Listopad 2020 (14)
Rujan 2020 (11)
Kolovoz 2020 (7)
Srpanj 2020 (5)
Lipanj 2020 (20)
Svibanj 2020 (21)
Travanj 2020 (14)
Ožujak 2020 (11)
Veljača 2020 (3)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (5)
Studeni 2019 (6)
Listopad 2019 (17)
Rujan 2019 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Banana loves the moon .
carapa.floyd27@gmail.com