...raspravljali smo mnoge stvari i kužili svijet...
Mlince prvo prokuhala pa ih kratko dinstala na već dinstanim gljivama (šampinjoni ,vrganji) luku i jackfruitu.
Za dinstanje sam koristila kokosovu mast.
Sve zajedno sam pomiješala sa sokom od marinade u kojoj je bio jackfruit i dodala još malo koncetrata rajčice, mljevene ljute paprike, soli, papra i timjana.
(Marinada je bila od senfa, bijelog vina, maslinovog ulja, češnjaka, soja umaka, papra i soka od naranče)
Pečene mrkvice i prokulice .
Veganski pohanci koji odlično pašu sa veganskim umakom od hrena.
Pohanci su od kuhane turkinje (bundeve) pa marinirane 2 sata u maslinovom ulju i češnjaku, zatim pohane u smjesi od blendanog sviježeg tofua, praška za pecivo, malo sode, malo brašna, malo mlake vode, malo ljute mljevene paprike, majčine dušice, soli, papra, senfa i delikatesnog kvasca.
Hren je sa thomy posnom majonezom .
Pire od bundeve sa kuhanom koprivom.
Kuhani kelj i prokulice sam kratko dinstala na češnjaku i maslinovom ulju.
Salata je bila od medvjeđeg luka i regmeta.
Ručak u prirodi.
Znači baked beans in tomato sauce sa mariniranim jackfruitom, šampinjonima, mladim lukom, ribanom mrkvom, lišćem rotkvice i medvjeđim lukom + prepečeno pecivo.
Salata od medvjeđeg luka i rajčica .
Salata od ribane mrkve i kristalke.
Jackfruit sam držala u marinadi 24 sata jer mi inače bezveze.
Marinada je bila od senfa, bijelog vina, maslinovog ulja, češnjaka, soja umaka, papra i soka od naranče.
...raspravljali smo mnoge stvari i kužili svijet...