Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carapa

Marketing

...raspravljali smo mnoge stvari i kužili svijet...



Mlince prvo prokuhala pa ih kratko dinstala na već dinstanim gljivama (šampinjoni ,vrganji) luku i jackfruitu.

Za dinstanje sam koristila kokosovu mast.

Sve zajedno sam pomiješala sa sokom od marinade u kojoj je bio jackfruit i dodala još malo koncetrata rajčice, mljevene ljute paprike, soli, papra i timjana.
(Marinada je bila od senfa, bijelog vina, maslinovog ulja, češnjaka, soja umaka, papra i soka od naranče)

Pečene mrkvice i prokulice .







Veganski pohanci koji odlično pašu sa veganskim umakom od hrena.

Pohanci su od kuhane turkinje (bundeve) pa marinirane 2 sata u maslinovom ulju i češnjaku, zatim pohane u smjesi od blendanog sviježeg tofua, praška za pecivo, malo sode, malo brašna, malo mlake vode, malo ljute mljevene paprike, majčine dušice, soli, papra, senfa i delikatesnog kvasca.

Hren je sa thomy posnom majonezom .

Pire od bundeve sa kuhanom koprivom.

Kuhani kelj i prokulice sam kratko dinstala na češnjaku i maslinovom ulju.

Salata je bila od medvjeđeg luka i regmeta.












Ručak u prirodi.

Znači baked beans in tomato sauce sa mariniranim jackfruitom, šampinjonima, mladim lukom, ribanom mrkvom, lišćem rotkvice i medvjeđim lukom + prepečeno pecivo.

Salata od medvjeđeg luka i rajčica .

Salata od ribane mrkve i kristalke.

Jackfruit sam držala u marinadi 24 sata jer mi inače bezveze.

Marinada je bila od senfa, bijelog vina, maslinovog ulja, češnjaka, soja umaka, papra i soka od naranče.








...raspravljali smo mnoge stvari i kužili svijet...



p.s.-čokolada je veganska

Post je objavljen 05.04.2021. u 16:26 sati.