Skoro mi srce stalo.
Medvjedi luk.
Koprive.
Maslačak.
Malo starija hrastova baršunica.
Ljekovita.
Ljekovita čekinjasta broćika, čaj čisti bubrege, jetru, gušteraču i slezenu od štetnih tvari.
Nakon zanimljive šetnje ručak na brzinu.
Palenta sa medvjedim lukom.
Dinstani maslačak, tikvica, šampinjoni i dimljeni tofu.
|
Ječmena kaša, leća, mrkva, podbijel, kopriva i plućnjak.
|
Prva ovogodišnja kraljica KOPRIVA.
I tofu kajgana sa koprivom i cvijetom maslačka.
(dimljeni tofu, luk, peršin, kopriva, maslačak, ulje, malo soli i papra)
Tko nije probao cvijet maslačka ne zna kaj propušta, em zdravo/em ukusno.
|
Šarena salata.(medvjeđi luk, plućnjak, jaglac, podbijel, stolisnik, list i cvijet maslačka)
Trebala biti palenta, ali se predomislila i skuhala 30 fusillija sa porilukom i raštikom, gore sam stavila sok limuna, maslinovo ulje i malo soli.
Puranov rep za čaj.
...Wild thing
You make my heart sing
You make everything groovy
Wild thing...
Oznake: čarapafloyd
|