Brojevi u politici

utorak, 18.08.2015.

Život s brojevima 4

XX ZAVRŠETAK

Sve ima svoj kraj, pa tako i ova knjiga-udžbenik.

Svaki kraj u sebi nosi klicu nečeg drugog, novog. Nadam se da se, u ovom slučaju, takva klica nalazi kod svih onih koji su razumjeli, čitajući ovu knjigu, da je numerologija ne samo zanimljiva, nego i relativno lagana metoda karakterne analize koju je jednostavno koristiti, a koja odgovara na tako puno pitanja.

„Tko sam ja zapravo? Ima li u meni još nečega, neke skrivene kvalitete ili talenta, čije bi mi otkrivanje olakšalo i objasnilo trenutak u kojem se nalazim? Ima li u mojem bračnom partneru nešto što bih trebala razumjeti, a što bi objasnilo jednu našu zajedničku slabu stranu? Moje me dijete nekad zaista zaprepasti, rastuži, pozitivno iznenadi. Koliko doista poznajem svoje dijete?“

Hvala svima koji su razumjeli moju radost, želju i osjećaj dužnosti da podijelim svoje znanje i iskustvo iz numerologije, a s jednim glavnim ciljem – da se međusobno bolje razumijemo i time si olakšamo putovanje našim životnim putovima, takvima kakvi su nam dodijeljeni s razine koju samo naslućujemo, a o kojoj tako malo znamo.



   H A B EN T   S U A   F A T A   L I B E L L I

18.08.2015. u 17:03 • 0 KomentaraPrint#

petak, 07.08.2015.

Život s brojevima 3

Kako izabrati novo ime?


Kod mijenjanja već postojećeg imena, prvenstveno se treba točno znati zbog kojeg se razloga ime mijenja, što pojedinca u njegovu životu smeta toliko da je spreman promijeniti rođeno ime, odnosno što
bi htio postići s novim imenom.
Zatim treba izabrati ime čija je brojčana vibracija u što većem skladu s ostalim brojevima, ili bar da nije potpuno disharmonična.

Najgore je izabrati ime po nekakvim popisima „sretnih imena“, jer takvih imena jednostavno nema.
Ako tako izabrano ime i pomogne nekome, radi se o pukoj sreći kod odlučivanja o novom imenu,ili, što je vjerovatnije, takva osoba se svjesno i energetski snažno saživila s novim imenom, više se sama trudeći u smislu onoga što očekuje i otvarajući se novim prilikama.

Svako ime, kao i svaki broj, ima svojih dobrih i svojih manje dobrih osobina, a na nama je kako ćemo ih koristiti.

Mijenjanje imena ili odabiranje imena za novorođenče je vrlo zahtjevna i iznad svega odgovorna zadaća koja traži dobro obučenog i iskusnog numerologa.



No, nije numerolog taj koji treba odabrati ime za tek rođeno dijete.
To je prvenstveno zadatak, ali i privilegija, roditelja, a numerolog od nekoliko ponuđenih imena koje roditelji odaberu ( u skladu sa svojom obiteljskom tradicijom, eventualnom trenutnom popularnošću određenog imena i, najvažnije, iz one najdublje povezanosti duše još nerođenog djeteta s majkom koju mu je Nebo namijenilo) objašnjava roditeljima koje prednosti, ali i izazove, nosi svako od predloženih imena. A na njima je da odaberu i ponesu odgovornost.

Osobno smatram da je daleko najbolja opcija da roditelji sami imaju dovoljno numerološkog znanja za najbolji odabir, a iskusnog numerologa mogu konzultirati ako nisu dovoljno sigurni u svoje znanje, ili im je samo potrebna potvrda za ono što su odlučili.


Numerološki odabir imena, koliko god se koristili brojevi, nije hladna matematička kalkulacija – u odabir imena moraju biti uključeni velika ljubav, toplina i odgovornost koje samo roditelji mogu osjećati prema svom djetetu.

Konačna odluka o imenu nikako se ne bi smjela donijeti prije nego što je dijete rođeno. Dijete se može roditi koji dan prije ili poslije predviđenog termina za porod, i svi odabiri koji su uključivali lječnički određeni termin kao dan rođenja, više ne vrijede.

Kako birati novo ime ?

Prvi korak je utvrđivanje šire liste imena koja, po raznim kriterijima, za roditelje predstavljaju moguću opciju.

Kad se izbor suzi na dva, tri imena za koja osjećaju da bi mogla biti „ono pravo“, slijedi numerološka analiza i usklađivanje s prezimenom i datumom poroda.

Ako se majka i otac nikako ne mogu složiti oko imena za svoju prinovu, prednost bi trebalo dati majčinom izboru. Dva su glavna razloga za to: prvo, otac djetetu prezimenom prenosi obiteljsko naslijeđe svoje obitelji, i drugo, majka je, dušom i srcem, duboko vezana uz dijete koje nosi i intuitivno osjeća koje ime je ono pravo i za koje će dijete kasnije moći reći – to sam ja.

Kombiniranje imena s prezimenom koje će dijete naslijediti, dobiva se broj Izraza, druga po važnosti brojčana vibracija.
U skladu sa svojim porijeklom, životnim načelima, vrijednostima i željama, roditelji se odlučuju za jedan od devet mogućih brojeva Izraza.

Još jednom naglašavam: brojevi nisu bolji i sretniji ili lošiji i nesretniji, oni su samo drugačiji, po osobinama i snazi.

Kao primjer možemo uzeti broj 8, o kojem već znamo da je broj financijskog uspjeha i brojnih prilika u biznisu i poslovima općenito Koji roditelj ne bi želio da mu dijete nema financijskih problema kad odraste?

Međutim, ako je broj 8 u većem neskladu s drugim brojevima na numerološkoj karti, ili je, možda, prenaglašen, znači ako ima nekoliko brojeva 8 na važnijim pozicijama, ili ako u željenom imenu i prezimenu nema slova vrijednosti 8 – broj 8 će se izgledno realizirati više negativno, donoseći cijeli spektar različitih problema vezanih uz novac, od lošeg gospodarenja s novcem, vrlo promjenjljivog materijalnog statusa i bankrota, do pohlepe i financijskog i materijalnog uništavanja drugih. Uz to, negativno realizirana vibracija broja 8, često dovodi do velikih problema sa zdravljem. Takve stvari nijedan roditelj ne želi svom djetetu.


Kod računanja broja Izraza, uz slaganje sa brojem Životnog puta, o čemu će biti govora malo kasnije, treba voditi računa o kvaliteti slova na način kako je to bilo objašnjeno u poglavlju o kvaliteti slova.

Uz to, računa treba voditi o još jednoj razlici među brojevima, o kojoj do sada nije bilo govora.

Naime, radi se o tome da postoje i introvertirani i ekstrovertirani brojevi.
Introvertirani brojevi su neparni brojevi: 1-3-5-7-9.
Ekstrovertirani brojevi su parni brojevi: 2-4-6-8.

Ekstrovertirane osobe vole društvo drugih ljudi, nesretni su ako moraju živjeti sami, žele sudjelovati u društvenim aktivnostima i privlačiti pozornost i odobravanje okoline, vole život i njegove radosti i zadovoljstva. Odlično se snalaze u poslovima koji u nekom smislu pretpostavljaju brigu o drugim ljudima ili njihovo zabavljanje.Međutim, imaju premalo vremena za učenje i studiranje, za što ponekad nemaju ni nekog posebnog interesa.

Introvertirani su, u pravilu, rezervirani, selektivni u biranju društva i poslova, imaju vrlo čvrste stavove koje teško mijenjaju. Oni su kreativni promatrači, mislioci, istraživači, obično dobro obrazovani.

Kod većine imena radi se o različitim kombinacijama ta dva tipa.

Kao primjer možemo uzeti tri razmjerno česta ženska imena : ANA, DORA i TENA i njhove brojčane izraze.

ANA – 1-5-1

Ime je introvertno, a osobine introvertnosti pojačava i broj 7 kao broj imena. Međutim, intimni broj, dobiven zbrajanjem samoglasnika, daje paran broj 2. To pokazuje da su Ane, iako djeluju u izvjesnom smislu distancirano, ponekad hladno i samodostatno, racionalno i pametno, u svojoj suštini druželjubive osobe, odlični privatni i poslovni partneri, koje u stvari ne vole toliko biti same koliko se može činiti onima koji ih dobro ne poznaju.

DORA – 4-6-9-1

Ime Dora sastoji se od 2 parna i 2 neparna broja, znači da su Dore otprilike isto ekstrovertirane i introvertirane, što znači da ponekad same sebe, a i okolinu, iznenađuju svojim osjećajima i postupcima, da mogu ići iz ekstrema u ekstrem.
Brojčani izrazi imena i intimnog broja također su podijeljeni: brojčani izraz imena je ekstrovertni broj 2/20, što pokazuje da su Dore u svom ponašanju druželjubive, dobri partneri uvijek spremni na pomoć.
Međutim, intimni broj je 7, koji je ogledni primjer introvertiranosti, a to znači da su Dore u svojoj nutrini analitične, pomalo hladne i kalkulantske, i da mogu dobro funkcionirati i same.

Već iz ove kratke analize, jasno je vidljivo da su Ane i Dore u suštini različite, ali da se zbog istih brojeva koji se nalaze na različitim mjestima mogu odlično razumjeti.

TENA - 2-5-5-1

Tena je također introvertirano ime kao i Ana, i sastoji se od 3 introvertna i 1 ekstrovertnog broja. Međutim, broj imena je parni broj 4/13, a i intimni broj je parni broj 2. To znači da je kod Tena introvertiranost potisnuta, a Tene djeluju više ekstrovertirano,barem na prvi pogled.

Oba imena, Dora i Tena, iz različitih razloga, posjeduju podjednake osobine ekstrovertiranosti i introvertiranosti, pa mogu djelovati kao da su na klackalici, čas gore, čas dolje.

Ime Tena je nešto zahtijevnije, jer je broj 13 karmički broj. No, o karmičkim brojevima malo kasnije.


Sljedeći korak, nakon što se roditelji odluče za ime, odnosno imena, je usklađivanje imena sa prezimenom, a zatim i sa brojevima iz datuma rođenja.

Ono što se prvenstveno želi postići je ravnoteža energija svih glavnih brojeva.

Najvažniji broj je Životni put, i da bi se on što uspješnije realizirao mora biti u skladu ponajprije s brojem Izraza i intimnim brojem, a onda i s brojevima na drugim pozicijama.
Ako ostali brojevi nisu u sukobu sa Životnim putem, uspjeh dolazi ranije i pojedincu je lakše nositi se s budućim problemima.

Najbolja je kombinacija kad su Životni put i Izraz isti broj, samo treba paziti ponavlja li se isti broj i na drugim pozicijama, jer “previše“ često završi kao „premalo“. Osjećaj za sklad i ravnotežu najvažniji je „alat“ pri izboru imena.

Ako se inzistira na imenu koje u kombinaciji s prezimenom ne daje broj Životnog puta, onda bar treba odabrati tako da Izraz i Životni put budu oba parni ili oba neparni brojevi.

Ako su ostali brojevi harmonični s brojem Životnog puta, a Izraz je neharmoničan, bez obzira na eventualni uspjeh, osoba osjeća nezadovoljstvo, jer materijalni uspjeh ne garantira i emocionalno i duhovno zadovoljstvo.

Posebno je važno paziti na intimni broj. Broj predstavlja unutarnji poriv, zov duše, i jednako je snažan tijekom cijelog života, mada ga čovjek ne mora biti ni svjestan. Dobro je kad je taj broj veći po numeričkoj vrijednosti od ostalih brojeva, ali još uvijek u skladu s njima, jer osigurava unutarnju snagu koja čovjeka tjera naprijed i onda kad bi, po drugim brojevima, posustao.

Što se tiče broja Izraza, za uspješno korištenje svojih potencijala, ovaj broj mora bar biti u skladu sa Životnim put i intimnim brojem.
Ako je broj Izraza najmanji od glavnih brojeva, osoba će jako teško uspjeti u ostvarenju svojih želja, ako nedostaje pomoć ova dva broja.
Ako je Broj Izraza najveći broj, pojedinac će imati obilje prilika za uspjeh, ali će ih isto tako i potratiti ako nema harmonije s ostalim brojevima.
Problem bi mogla predstavljati i nesposobnost da se prilike uopće uoče.

Ako su broj Izraza i intimni broj isti broj, prilike prate želje i pojedinac može biti vrlo uspješan, bez nekog posebnog napora ili talenata.

Ako su Životni put i intimni broj isti broj, to pomaže općenitom uspjehu u životu.

Nadalje, od velike je važnosti da broj vlastitog imena ne bude isti kao dan rođenja. Čak i kad su dan rođenja i Životni put isti, bolje je da ime bude u nekom drugom broju.
Kaže se da je osobno ime ključ koji otvara vrata životu, a dan rođenja ključanica. Da bi se vrata mogla otključati, utori i ispupčenja na ključu i ključanici ne smiju, naravno, biti isti, nego kompatibilni.
Kad su brojevi isti, pojedinac ne može sam otvoriti vrata, već mu je potrebna tuđa pomoć.

Iz iskustva svog dvadesetogodišnjeg bavljenja numerologijom mogu posvjedočiti da ima priličan broj ljudi kojima se poklapaju dan rođenja i broj imena. Na taj način ime u velikoj mjeri osnažuje osobine dana rođenja, umjesto da pomaže broju Životnog puta, i to, u pravilu, predstavlja veliki kamen za spoticanje tijekom cijelog života, donosi jako puno prepreka i gubljenja smjera.



Karmički brojevi simboliziraju nezavršene poslove iz prethodnih života, te svaki na svoj način predstavlja poseban izazov za svakoga tko ih ima u svojim podacima.
Postavlja se pitanje treba li izbjegavati dati djetetu ime karmičkog broja, odnosno ime koje zajedno s prezimenom daje karmički broj.
Ako roditelji osjećaju da je karmičko ime ono pravo, ne treba ga izbjegavati, ali su dužni djetetu pomoći da nauči živjeti s tim imenom na pravi način.
Izuzetak bi možda trebalo napraviti u slučaju da je i Životni put karmički broj. Nekoliko karmičkih brojeva u podacima bilo bi previše za većinu ljudi.

Kroz svoj rad na numerološkim analizama primijetila sam da se karmički brojevi u nekim obiteljima ponavljaju iz generacije u generaciju; to im je očito sudbina i nisam sigurna da se u to treba namjerno miješati.
Zbog toga savjetujem roditeljima koje privlači karmičko ime za njihovo dijete, da naprave numerološku analizu svojih podataka, svojih roditelja i najbližih srodnika da provjere ponavlja li se taj broj i u njihovim podacima, i tek onda neka donesu odluku.

Sličan je slučaj s glavnim brojevima koji, kao energetski snažniji, donose natprosječne osobine i natprosječne prilike, ali traže i natprosječnu odgovornost. Bez rada na sebi u smislu duhovnog buđenja i uzimanja u obzir viših principa života, ovi brojevi svojim vlasnicima mogu predstavljati itekakav teret.
Zbog toga roditelji moraju dobro odvagnuti hoće li se odlučiti za glavni broj. Ako je ime koje su odabrali jedan od glavnih brojeva, a oni su intuitivno osjetili da je to ono pravo i prije nego su ga izračunali, nema razloga da se ne odluče za njega.
Međutim, ako ime izabiru tako da namjerno pokušavaju dobiti glavni broj, moraju biti svjesni da takvim imenom nameću djetetu sudbinu koja će tražiti višu razinu duhovne osvještenosti, čemu dijete možda neće moći ili neće željeti odgovoriti na pravi način, a to je onda izvor problema.











07.08.2015. u 12:49 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< kolovoz, 2015 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2024 (2)
Veljača 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Ožujak 2022 (3)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (1)
Prosinac 2019 (6)
Studeni 2019 (2)
Studeni 2017 (1)
Svibanj 2017 (6)
Lipanj 2016 (1)
Kolovoz 2015 (2)
Srpanj 2015 (4)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (2)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (2)
Srpanj 2014 (3)
Lipanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (3)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (1)
Prosinac 2013 (2)
Studeni 2013 (8)
Listopad 2013 (1)
Rujan 2013 (1)
Lipanj 2013 (1)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (1)
Veljača 2013 (2)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (6)
Listopad 2012 (1)
Svibanj 2012 (1)
Siječanj 2012 (5)
Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (6)
Listopad 2011 (1)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Listopad 2010 (3)
Rujan 2010 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

kazalo


Turudić 15.2.2024.

Godina 2024. - svijet u broju 8 1.dio 15.11.2023.

Rat u Ukrajini 2.dio 22.3.2022.

Rat u Ukrajini 1.dio 19.3.2022.

2022. - godina u broju 6 18.3.2022.

Inauguracija 18.2.2020.

Nakon prvog i uoči drugog kruga predsjedničkih izbora 3.1.2020.

Ostali kandidati 2 19.12.2019.

Ostali kandidati 1 17.12.2019.

Miroslav Škoro 13.12.2019.

Predsjednički izbori 2019. 8.12.2019.

Andrej Plenković 2 6.12.2019.

Andrej Plenković 1 5.12.2019.

Prioriteti - drugi dio 13.11.2019.

Prioriteti - prvi dio 11.11.2019.

Podsjetnik 29.11.2017.

Seks, nogomet i broj 8 30.5.2017.

Lokalni izbori 2017. - 2. dio 19.5.2017.

Lokalni izbori 2017. - 1. dio 19.5.2017.

AGROKOR 15.5.2017.

Nikola Grmoja i broj 9 9.5.2017.

Zašto se šuti o gubljenju državne i društvene bitke s opijatima i stimulativima? 6.5.2017.

Štakori 4.6.2016.

Život s brojevima 4 18.8.2015.

Život s brojevima 3 7.8.2015.

Život s brojevima 2 25.7.2015.

Život s brojevima 1 14.7.2015.

Knjiga "Život s brojevima" 9.7.2015.

Kraj 4.7.2015.

Svemu dođe kraj 25.3.2015.

Prognoza za 2015. godinu 2 7.2.2015.

Prognoza za 2015. godinu 1 29.1.2015.

Poslije izbora 17.1.2015.

Crtice iz političkog podzemlja i neke druge 9.1.2015.

Ubojita dvoličnost 9.1.2015.

Tko će biti novi hrvatski predsjednik? 26.12.2014.

Predsjednički kandidati 2.dio 11.12.2014.

Broj 11 27.11.2014.

Hrvatska - kakva je sada 2 19.11.2014.

Hrvatska - kakva je sada 1 13.11.2014.

Hrvatska - kakva je mogla biti 13.11.2014.

Predsjednički kandidati 1.dio 31.10.2014.

Lišće pada, dunjo moja..... 3 26.10.2014.

Lišće pada, dunjo moja..... 2 25.10.2014.

Lišće pada, dunjo moja..... 1 20.10.2014.

Pauza 2 23.9.2014.

Pauza 1 12.9.2014.

Sram 21.7.2014.

Nogopolitika 2 20.7.2014.

Nogopolitika 1 i pol 6.7.2014.

Nogopolitika 1 26.6.2014.

Zadrti, isključivi, primitivni = opasni 18.3.2014.

Milanović i Karamarko 2 7.3.2014.

Milanović i Karamarko 1 6.3.2014.

2014. - godina u broju 7 ( 3. dio) 8.2.2014.

2014. - godina u broju 7 ( 2. dio) 6.2.2014.

2014. - godina u broju 7 ( 1. dio) 1.2.2014.

Tko su Srbi u Hrvatskoj 10.1.2014.

Odgovornost u politici 5.12.2013.

Nakon referenduma 2.12.2013.

Još malo o referendumu 29.11.2013.

Referendum - zašto sam ja ZA (nastavak) 27.11.2013.

Referendum - zašto sam ja ZA 27.11.2013.

San treći 22.11.2013.

Milorad Pupovac 3 19.11.2013.

Epilog 13.11.2013.

Milorad Pupovac 2 13.11.2013.

Milorad Pupovac 1 13.11.2013.

Zašto Todorić nije, i nikad neće ni biti, Rockefeller? 11.10.2013.

Premijeru Milanoviću ( a mogu pročitati i gospoda Josipović i Pupovac) 3.9.2013.

Platon 2.6.2013.

Biranje koje to i nije 2 19.5.2013.

Biranje koje to i nije 1 17.5.2013.

PRIČA 23.4.2013.

San drugi 12.2.2013.

Godina u broju 6 12.2.2013.

Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to ljudi?! 3 29.1.2013.

Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to ljudi?! 2 22.11.2012.

Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to ljudi?! 1 22.11.2012.

Asocijacije na presude generalima HV-a 15.11.2012.

Ante Gotovina 15.11.2012.

Ivo Josipović nije izdržao 14.11.2012.

San 3.11.2012.

Brojevi i bolesti 14.10.2012.

Izbori u Srbiji 6.5.2012.

Zoran Milanović 20.1.2012.

Hrvatska u 2012. godini (2.dio) 20.1.2012.

Hrvatska u 2012. godini (1.dio) 13.1.2012.

2012. Godina u broju 5 (2.dio) 11.1.2012.

2012. Godina u broju 5 (1.dio) 2.1.2012.

Nakon izbora 4 Bandić, Jurčić, HSLS 30.12.2011.

Nakon izbora 3 HSP 28.12.2011.

NE u EU 9.12.2011.

Nakon izbora 2 6.12.2011.

Nakon izbora 1 5.12.2011.

Izbori 30.11.2011.

Balkan 2.dio 25.11.2011.

Balkan 1.dio 18.11.2011.

O nogometu, numerologiji, broju 11... (2.dio) 15.11.2011.

O nogometu, numerologiji, broju 11... (1.dio) 15.11.2011.

Masivna plućna embolija 4.11.2011.

O predstojećim izborima - općenito 5.10.2011.

Forum 15.9.2011.

Romano Bolković 2 14.9.2011.

Romano Bolković 1 13.9.2011.

Dinamo u EU 27.8.2011.

Zašto NE u EU? 12.8.2011.

Kerum i Isusov kip 14.7.2011.

Političari i novinari 25.6.2011.

Sretna i uspješna nova godina 1.1.2011.

Hrvatska i 2011. godina 3 22.10.2010.

Hrvatska i 2011. godina 2b 21.10.2010.

Hrvatska i 2011. godina 2a 20.10.2010.

Hrvatska i 2011. godina 1 29.9.2010.

Željko Kerum 2 15.9.2010.

Željko Kerum 1 10.9.2010.

Jesenja pjesma 27.8.2010.

Branimir Glavaš 2 16.8.2010.

Branimir Glavaš 1 13.8.2010.

New age politička koalicija 4 5.8.2010.

New age politička koalicija 3 1.8.2010.

New age politička koalicija 2 30.7.2010.

New age politička koalicija 1 27.7.2010.

Nježnost 23.7.2010.

Hloverka Novak-Srzić 2 13.7.2010.

Hloverka Novak-Srzić 1 11.7.2010.

Dinamo i Hajduk 3 26.5.2010.

Dinamo i Hajduk 2 20.5.2010.

Dinamo i Hajduk 1 18.5.2010.

Novine i novinari 3 25.4.2010.

Novine i novinari 2 20.4.2010.

Novine i novinari 1 15.4.2010.

Zagreb 4. dio 6.4.2010.

Zagreb 3. dio 24.3.2010.

Zagreb 2. dio 23.3.2010.

Zagreb 1. dio 16.2.2010.

Valentinovo - Dan zaljubljenih ili Dan braka 10.2.2010.

Zoran Milanović, SDP i osobne godine 2.2.2010.

" Sretni " brojevi 27.1.2010.

Usporedna analiza numeroloških podataka RH i RS 3 20.1.2010.

Usporedna analiza numeroloških podataka RH i RS 2 19.1.2010.

Usporedna analiza numeroloških podataka RH i RS 1 17.1.2010.

Podudarnost brojeva 11.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 9 10.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 8 9.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 7 8.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 6 7.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 5 7.1.2010

Numerološka analiza osobne godine broj 4 6.1.2010.

Ivo Sanader i HDZ 4.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 3 3.1.2010.

HDZ i SDP 2.1.2010.

Sretna nova godina 1.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 2 31.12.2009

Numerološka analiza osobne godine broj 1 30.12.2009.

Još malo o izborima 29.12.2009.

Jadranka Kosor i Ivo Sanader 26.12.2009.

Sretan Božić 26.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 4 22.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 3 22.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 2 20.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 1 19.12.2009.

Numerološka povijest novije Hrvatske 3 19.12.2009.

Numerološka povijest novije Hrvatske 2 16.12.2009.

Numerološka povijest novije Hrvatske 1 15.12.2009.

Muzej suvremene umjetnosti i još ponešto 14.12.2009.

Numerološka analiza Borisa Mikšića 11.12.2009.

Numerološka analiza Josipa Jurčevića 10.12.2009.

Numerološka analiza Slavka Vukšića 10.12.2009.

Numerološka analiza Vesne Škare-Ožbolt 9.12.2009.

Numerološka analiza Vesne Pusić 8.12.2009.

Numerološka analiza Dragana Primorca 7.12.2009.

Numerološka analiza Damira Kajina 6.12.2009.

Numerološka analiza Nadana Vidoševića 5.12.2009.

Numerološka analiza Miroslava Tuđmana 4.12.2009.

Numerološka analiza Andrije Hebranga 3.12 2009.

Numerološka analiza Milana Bandića 2 2.12.2009.

Numerološka analiza Milana Bandića 2.12.2009.

Numerološki profil Ive Josipovića - prognoza 1.12. 2009

Numerološki profil Ive Josipovića 30. 11. 2009.

Numerološke analize predsjedničkih kandidata 2 29.11.2009.

Numerološke analize predsjedničkih kandidata 29.11.2009.