Brojevi u politici

četvrtak, 15.09.2011.

Forum

Najnoviji izdavački poduhvat Styrije, tjednik „Forum“, koji izlazi sutra, 16.9.2011., ima sljedeće numerološke podatke:

Životni put 2/11, Izraz 1/28, Intimni broj 9, Ostvarenje 1/19.

Tjednik, dakle, u svom nazivu ima dvije jedinice i broj devet, i to uopće nije loše. Način i stil djelovanja u broju 1 pokazuju da se radi o ambicioznom poduhvatu, pokazuje se želja da se bude lider i preuzme odgovornost. Broj 28 pogoduje da se stvari ne zamagljuju, da se stvari vide onakvima kakve doista i jesu. I tu se njihovoj promidžbi koja u prvi plan ističe upravo tu osobinu budućeg tjednika, može vjerovati.

Međutim, negativna realizacija ovog broja donosi probleme s održavanjem ravnoteže, nedostatak samokontrole, netoleranciju, kontradiktorne situacije, taštinu, kao i polaganje previše vjere onima koji to ne zaslužuju.

Da su se odgovorni odlučili za neki drugi datum „rođenja“ ovog tjednika, možda bi bilo više sreće i možda bi ti brojevi pomogli da se osobine broja 28 žive pretežno na pozitivan način. Ovako, odnos broja Životnog puta i Izraza nikako nije dobar, dapače brojevi 1 i 2 potpuno su neskladnih vibracija.

Ovo je još jedan dobar primjer tendencije da se brojevi na razne načine ponavljaju u životu ljudi, institucija, pokreta – jednom riječi svega što negdje ima nekakav svoj početak.

Još u travnju 2010. u postu o Večernjaku napisala sam:

„Zanimljiv je utjecaj broja 11 na sudbinu Večernjaka. U broju 11 su i naziv Styria, ime Večernjakovog vlasnika, kao i puni naziv poduzeća – STYRIA MEDIA GROUP AG. U broju 11 je i ime drugih dnevnih novina u vlasništvu Styria grupe – 24 sata.“

Naime, broj 11 Forum ima za broj Životnog puta, dok je Večernjaku to broj Izraza.

No, ne ponavlja se samo broj 11, koji sam po sebi uopće nije loš, jer je to , između ostalog, svojom sposobnošću motiviranja, nadahnuća, ambicije i slavnih osoba, itekako dobar broj za medije.
Ponavlja se i tendencija da broj Životnog puta i broj Izraza budu u velikoj suprotnosti. Kao što sam tada napisala:

„Dva najvažnija broja u Večernjakovim numerološkim podacima, Životni put broj 5 i broj Izraza 2/11, u velikom su međusobnom neskladu, a i sami, pojedinačno, vrlo su zahtjevni i traže puno napora da ih se ostvaruje s njihovim pozitivnim osobinama.
Energija broja 5 je nemirna, teško ukrotiva, ne podnosi ograničenja i kao takva potpuno je neskladna s brojem 2/11, koji pokazuje kakav stil i način djelovanja najbolje odgovaraju Večernjaku.“

Pojednostavljeno – zbog suprotnih vibracija brojeva 1 i 2 bit će vrlo teško, ako ne i nemoguće, realizirati ove brojeve pretežno u njihovim pozitivnim osobinama i to naročito s protekom vremena, jer će zbog broja 2 energija lista padati.

Broj 16 kao „dan rođenja“ govori o magnetizmu i snažnoj osobnosti, donosi talent za pisanje i govorenje, veliku sposobnost da se izraze svoje ideje, kao i izrazite analitičke sposobnosti. To je, inače, broj intelektualaca koji imaju veliku sposobnost za brzu i točnu procjenu situacije i ljudi. No, broj donosi i sklonost spekulacijama raznih vrsta, pa se treba čuvati materijalnih gubitaka, a isto tako i sudskih sporova, poraza raznih vrsta, kao i gubitak naklonosti i ljubavi okoline.

Broj 19 kao broj Ostvarenja privlači ljubav i novac, osigurava tjedniku odličnu percepciju u javnosti i status lidera u svom području, međutim zbog nesklada drugih brojeva, u životu tjednika bit će mnogo preokreta i svojevrsnih novih početaka.

Broj koji osobno najviše cijenim kod Foruma je Intimni broj 9, i to ne samo zbog snažne vibracije broja 9 u vlastitim podacima, a vidjeli smo kako svi volimo i tražimo kod drugih ono što nam je poznato, nego zato jer su osobine broja 9 – interes za opće dobro i globalne, univerzalne teme, za općeljudsku dobrobit, velika duhovna širina, sposobnost uvida , velikodušnost, idealizam, dobronamjernost, karakter i optimizam - one prave osobine koje bi trebao imati svaki onaj kome je sudbina pružila priliku da utječe na javnu svijest, da oblikuje javno mnijenje, a to su u prvom redu mediji.

Zbog toga im osobno iskreno želim jako puno sreće u nošenju s teškoćama koje neće moći, nažalost, izbjeći.

Samo mi, pobogu, nije jasno zbog čega tako sigurno očekuju temeljitu promjenu vlasti nakon izbora – kako im to pripisuju analitičari iščitavajući imena novinara koji će pisati u Forumu.

15.09.2011. u 17:34 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 14.09.2011.

Romano Bolković 2



U prošlom postu vidjeli smo da su Bolkovićevi najvažniji brojevi 8, 3/12, 6 i 7, a u podacima ima i brojeve 4 i 5. Pokazala sam i koje osobine mu ti brojevi, sami i u međusobnoj interakciji, donose i po kojima se on i percipira u javnosti.

Uočava se također da nema brojeva 1, 2 i 9, a i na dijagramu imena energija tih brojeva nije velika. Na primjer, od 14 slova u imenu i prezimenu samo jedno vibrira brojem 1, što ukazuje na nepoznavanje svojih pravih resursa, česte osjećaje nedostatka samopouzdanja, a kad se tome pridoda broj 66 iz kojega je sveden broj 3/12, dobiva se nevoljkost za preuzimanje odgovornosti zbog straha od neuspjeha, što opet dovodi do prevelikog oslanjanja na druge. Zbog toga nije čudo da su žene iz njegove blizine, po onome što se može saznati iz medija, vrlo snažne i čvrste osobe.

Ovi Bolkovićevi numerološki podaci odličan su primjer kako dobra procjena nečije osobnosti zahtijeva puno više računanja i znanja od analize tri broja, pa tako ni moćan i snažan Bolkovićev broj 8 sam za sebe nije dovoljan da bi mu osigurao stalno visoku razinu motivacije i energije.

Osobno me žalosti slaba devetka u Bolkovićevim podacima, jer se niska energija broja 9 itekako primjećuje kao nedostatak duhovne širine i sklonost jednosmjernom razmišljanju, a što je, po mome mišljenju, itekako bilo vidljivo i u premijernom izdanju njegovih „Romanovih“.
Naime, zalaganje za ulazak u EU kao ulazak u „naprednu i uljuđenu zajednicu“, nemanje ideje ili vizije kako bi Hrvatskoj moglo biti dobro i bez EU ( u čemu je nažalost isti s dobrim dijelom naših političara), te odbojnost prema samoj ideji koalicijske vlade jer bi „zamro politički život u zemlji“ jednostavno ukazuje na neposobnost za dublje uvide u probleme, i to bez obzira na njegov talent za politiku (broj 8) i njegove velike analitičke sposobnosti i znanja (broj 7). Elaboraciju svoje teze ostavljam za neke eventualne druge prigode.

Bolković je u svoj novi projekt ušao više nego ambiciozno, što pokazuju i nazivi emisija kako ih sam koristi.

Naziv „ROMANOVI“, osim po asocijaciji na carske visine ( mada mene osobno asocira na carsku katastrofu) obilježen je Glavnim brojevima na sve tri pozicije: zbroj svih slova, tj.broj Izraza, je 8/44, a Intimni broj i Ostvarenje zrače brojem 4/22.

O Glavnim brojevima sam zbilja već puno pisala; za sada je dovoljno reći da su to moćniji, energetski nabijeniji brojevi od drugih, koje je zbog toga, doduše, teže realizirati na pozitivan način. Ako se uspije – uspjeh je iznadprosječan i, na neki način, daleko odjekuje.

Broj 44 je Glavni broj materijalne sfere, a odličan je i za političke i vojne djelatnosti, ali mu nedostaje duhovna dimenzija i širina.
Iz broja 22 iščitava se natprosječna ambicija i želja da se djeluje „na veliko“.

Nasljeđivanje osobina i crta ličnosti, a donekle i sudbine, odlično se može pratiti numerološkom analizom. Brojevi se, naime, ponavljaju kroz generacije. O tome drugi put.

No isto tako svaki pojedinac tijekom svog života, u svim životnim situacijama i u svim osobnim i društvenim interakcijama na neki način „traži“ i nailazi na „svoje“ brojeve, na energiju koja mu je poznata i s kojom se dobro osjeća - znači na brojeve koje ima na najvažnijim pozicijama na svojoj numerološkoj karti.


To je naravno i slučaj s Romanom Bolkovićem. Njegov novi TV projekt ima Izraz u broju 8, na koji se broj 44 svodi, a to je njegov najvažniji broj, broj Životnog puta. A broj 44 je, kako smo vidjeli, broj vrlo slab u duhovnoj dimenziji, dimenziji koja je kod Bolkovića manjkava zbog slabe vibracije broja 9.

Broj 22 se svodi na broj 4, a to je broj njegovog imena – vrlo važne i njemu dobro poznate vibracije.

Na ekranu se za trajanja emisije mogao pročitati i naziv „ House of Romanov“. Osim što, koliko sam upućena, nazivu nedostaje član the na početku, naziv je i više nego pretenciozan – ali to je valjda stvar ukusa.

A što kažu brojevi?

Cijeli naziv vibrira brojem 7/70. Vibracija broja 70 smatra se vrlo sretnom vibracijom jer donosi izuzetne poslovne mogućnosti i prilike, i pretpostavljam da je možda Bolkoviću srcu draži jer je kao broj 7 identičan njegovom Intimnom broju, za koji sam već više puta pisala da odražava naše najdublje želje i porive.

Sklonost ponavljanju svojih brojeva Bolković je pokazao i datumom emitiranja prve emisije 12.9.2011.

Broj 12 Bolkoviću se nalazi u broju Izraza, a Životni put emisije je u broju 7. O brojevima 12 i 7 može se čitati u prošlom postu.

Što se iz svega može zaključiti?

Bolković je projektu prišao vrlo ambiciozno, u predizborno vrijeme koje osigurava gledanost. Ambicioznost potvrđuju Glavi brojevi u nazivu emisije, no kako Bolković sam nema Glavnih brojeva u svojim podacima - za uspješnu realizaciju projekta trebat će, povremenu ili stalnu, podršku sa strane.


14.09.2011. u 14:31 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 13.09.2011.

Romano Bolković 1

Prije više od 12 godina, točnije 12.2.1999. godine, u svojoj kolumni koja je izlazila u ondašnjoj Nedjeljnoj Dalmaciji, objavila sam numerološku analizu novinara Romana Bolkovića.

Numerološka analiza naziva i početka njegove nove emisije „Romanovi“ samo je još jedna potvrda koliko su brojevi u pravu, s jedne strane, i kako nas naši glavni brojevi, dobiveni iz datuma rođenja i imena i prezimena, prate cijeli život obilježavajući naš stil djelovanja na svim životnim područjima.

Naslov koji su u redakciji dali za Bolkovićevu analizu bio je „ Sklon politici i bolestima“, a u podnaslovu su bile istaknute dvije rečenice“ Broj osam kao sudbinski broj donio je Bolkoviću interes za politiku i poslovni duh, izrazitu ambiciju i težnju za moći, ali isto tako i sklonost ozljedama i probleme sa zdravljem. Negativna strana trice kao zajedničkog broja imena i prezimena jest to da dominira pri svakoj razmjeni mišljenja i previše priča“.

I ovo bi bilo dovoljno da se napravi poveznica s današnjim Bolkovićem i njegovom emisijom, no kako ovaj blog služi i kao promicatelj zapadne numerologije kao izraza duha zapadnog civilizacijskog kruga kojem i sami pripadamo ( za to nam ne treba ulazak u EU ) doslovno ću prenijeti cijelu ondašnju analizu kako bi svi zainteresirani mogli vidjeti koliko je numerologija doista relevantna za razumijevanje čovjeka u vremenu i prostoru. Napomena – umjesto izraza „ sudbinski broj“, danas koristim naziv „ broj Životnog puta“.

Inače, o numerologiji ovako kako je ja prakticiram i raznim drugim numeričkim sistemima, kao i općenito o alternativnoj sceni kod nas, uskoro u posebnom postu.

„ Numerološki podaci Romana Bolkovića pokazuju da on, ni u kojem slučaju, nije jednostavna osoba i da sam sebi predstavlja veliki izazov i polje istraživanja.

Rođen je 6. u mjesecu, što ga čini društvenom, poštenom, ljubaznom i odgovornom osobom, privlačnom suprotnom spolu. Posebno mu je važan ugodan dom i odan je ukućanima, međutim, nije baš skroman ni praktičan, a ni rasipnost mu nije mana.

Broj 6 donosi malo loših osobina svom vlasniku, međutim, kod Bolkovića je u priličnoj disharmoniji s brojem 8 kao brojem njegovog Životnog puta. Broj 8 je, doduše, sveden iz broja 17, koji donosi uspjeh i slavu praćene materijalnim priznanjima, pa i moći, no u realizaciji se pokazuje dosta zapreka i ograničenja.
Osim šestice kao dana rođenja, problem leži i u tome što broja 8 nema u podacima imena i prezimena.

Sama godina rođenja, 1962., daje nepovoljan broj 18 koji mu donosi pogreške, varanja i zbunjujuće situacije, te poziva na oprez i mudrost, naročito u materijalnim pitanjima.

Inače, broj 8 kao broj Životnog puta, donio je Bolkoviću interes za politiku i poslovni duh, izrazitu ambiciju i težnju za moći – ali isto tako i sklonost nezgodama i probleme sa zdravljem.

Analiza imena i prezimena pokazuje njihov dvojaki karakter: dok mu, s jedne strane, brojčane vrijednosti imena i prezimena nisu u skladu ni međusobno ni s podacima iz datuma rođenja, pa uzrokuju brojne probleme, s druge strane sam raspored slova u dijagramu imena puno je skladniji i daje Bolkoviću vrijedne osobine.

Ime Romano je u broju 4/31, a prezime 8/35. Kombinacija brojeva 4 i 8 vrlo je nepovoljna jer uzrokuje sklonost depresiji, prenagljenost u donošenju odluka, ponekad kao da se sam čudi svojim postupcima i reakcijama – ove su osobine još i naglašene brojem 8 kao brojem Životnog puta.
Osim toga, brojevi 4 i 8 u zbroju daju 12, koji je sam nesretan broj ( danas bih rekla – teže da ga se živi s njegovim pozitivnim osobinama i energijom), tzv. broj žrtve, što govori da Bolković može biti na šteti zbog nekih obiteljskih okolnosti, da može imati novčane i poslovne probleme koje mu drugi namjerno stvaraju i sl.

Broj 31 u imenu također nije sretan broj jer donosi određenu usamljenost i neprilagođenost nekim općeprihvaćenim pravilima.

Broj 35 u prezimenu donosi, doduše, lijepi materijalni uspjeh, ali i loše poslovne partnere, pa uzrokuje novčane probleme i gubitke.

Zajednički broj imena i prezimena je 3 i, uz loše osobine broja 12 iz kojeg je izveden, daje niz vrlo privlačnih osobina. Bolković se, tako, percipira kao vrlo komunikativna i srdačna osoba koja je izuzetno stimulativna u razgovorima jer je odlično obaviješten i zna puno o mnogim stvarima.
Bolković uvijek ima nešto za reći bez obzira o čemu se razgovara, i ljudima se sviđa raznolikost njegovih interesa. Ima smisla za humor i zabavu, znatiželjan je i istraživačkog duha.
Kao i većina ljudi s brojem 3, zna kako se kretati slobodno i udobno u svakom društvenom okruženju.
Negativna strana broja 3 donosi mu potrebu da dominira pri svakoj razmjeni mišljenja, da previše priča, a i reagira, ponekad, ne obazirući se na osjećaje drugih. Brzo misli, pa zna djelovati nervozno i rastreseno.

Broj koji govori kako se Bolković realizira u svakodnevnom životu, kako ga drugi ljudi doživljavaju je broj 5. On mu donosi stalnu potrebu za promjenama na svim životnim područjima, mnogobrojne susrete i, često, kratkotrajne veze. On voli putovati, proučavati različite kulture življenja, razvijati nove načine mišljenja. Izravan je i uvjerljiv u kontaktima, međutim, često ide iz krajnosti u krajnost, pa jedan trenutak može biti suosjećajan i spreman pomoći, a nedugo zatim namrgođen i samoživ.

Analiza samoglasnika daje broj unutarnjeg poriva i on je za Bolkovića broj 7. To je broj koji mu donosi sklonost kontemplaciji i razmišljanju, određenu rezerviranost i potrebu da bude samostalan i slobodan, kako na poslu, tako i privatno. Ljudi s brojem 7 na ovoj poziciji nastoje što dublje razumjeti i sebe i druge i pokazuju iskren interes za psihologiju, astrologiju i slična područja koja im pomažu da otkrivaju unutarnje procese u čovjeku i društvu.

Kao što vidimo, osobine broja 7 nisu u harmoniji s osobinama brojeva 3 i 5, i to Bolkovićevoj osobnosti daje karakter složenosti jer lice koje pokazuje svijetu često ne odražava njegove najdublje motive i razmišljanja.

Analiza slova na dijagramu imena pokazuje izuzetno jake linije kreativnosti i intelekta, s dominantnim brojem 6, koji Bolkoviću daje posebnu pronicavost s elementima vidovitosti, sposobnost da prodre duboko u svačiju psihu i sebe samog, te istinsko razumijevanje i ljubav prema drugima, premda to može biti čovječanstvo u globalu, a ne neki određeni pojedinci. Šestica mu daje odličan opći pregled svake situacije, ali je nešto slabiji u detaljima.

Od 14 slova u imenu i prezimenu, njih 7 spada u emocionalne, što znači da Bolković ponajprije reagira emotivno bez obzira na svoj zavidan intelektualni kapacitet. Osim toga, ima podjednak broj „muških“ i „ženskih“ slova, a to rezultira podjednakom introvertiranošću i ekstrovertiranošću, što uzrokuje emotivnu neravnotežu.

Kombinacijom brojeva imena i prezimena s brojem Životnog puta dobivamo tzv. jedinstveni broj, koji je ključni broj neke osobe i duboko djeluje na cijeli život. Kod Bolkovića je to broj 20, i po svom značenju može se usporediti s kartom Sud u Tarotu. I broj i karta izražavaju veliku zahvalnost za život i duboki osjećaj ispunjenosti. Oni donose promjene pozitivnog predznaka na svim područjima, sklonost rezimiranju proteklog životnog razdoblja. Osoba s ovim brojem ima potrebu suditi i sebi i drugima, a to ponekad izgleda kao da ima monopol nad istinom i mudrošću.“

Sljedeći post bit će o Bolkovićevoj novoj emisiji, ali i o još jednoj novosti u našem medijskom prostoru – Forumu i o Večernjakovcima koji me čitaju već skoro dvije godine a ništa nisu naučili.

13.09.2011. u 17:34 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< rujan, 2011 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ožujak 2024 (2)
Veljača 2024 (1)
Studeni 2023 (1)
Ožujak 2022 (3)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (1)
Prosinac 2019 (6)
Studeni 2019 (2)
Studeni 2017 (1)
Svibanj 2017 (6)
Lipanj 2016 (1)
Kolovoz 2015 (2)
Srpanj 2015 (4)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (2)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (2)
Srpanj 2014 (3)
Lipanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (3)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (1)
Prosinac 2013 (2)
Studeni 2013 (8)
Listopad 2013 (1)
Rujan 2013 (1)
Lipanj 2013 (1)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (1)
Veljača 2013 (2)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (6)
Listopad 2012 (1)
Svibanj 2012 (1)
Siječanj 2012 (5)
Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (6)
Listopad 2011 (1)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Listopad 2010 (3)
Rujan 2010 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

kazalo


Turudić 15.2.2024.

Godina 2024. - svijet u broju 8 1.dio 15.11.2023.

Rat u Ukrajini 2.dio 22.3.2022.

Rat u Ukrajini 1.dio 19.3.2022.

2022. - godina u broju 6 18.3.2022.

Inauguracija 18.2.2020.

Nakon prvog i uoči drugog kruga predsjedničkih izbora 3.1.2020.

Ostali kandidati 2 19.12.2019.

Ostali kandidati 1 17.12.2019.

Miroslav Škoro 13.12.2019.

Predsjednički izbori 2019. 8.12.2019.

Andrej Plenković 2 6.12.2019.

Andrej Plenković 1 5.12.2019.

Prioriteti - drugi dio 13.11.2019.

Prioriteti - prvi dio 11.11.2019.

Podsjetnik 29.11.2017.

Seks, nogomet i broj 8 30.5.2017.

Lokalni izbori 2017. - 2. dio 19.5.2017.

Lokalni izbori 2017. - 1. dio 19.5.2017.

AGROKOR 15.5.2017.

Nikola Grmoja i broj 9 9.5.2017.

Zašto se šuti o gubljenju državne i društvene bitke s opijatima i stimulativima? 6.5.2017.

Štakori 4.6.2016.

Život s brojevima 4 18.8.2015.

Život s brojevima 3 7.8.2015.

Život s brojevima 2 25.7.2015.

Život s brojevima 1 14.7.2015.

Knjiga "Život s brojevima" 9.7.2015.

Kraj 4.7.2015.

Svemu dođe kraj 25.3.2015.

Prognoza za 2015. godinu 2 7.2.2015.

Prognoza za 2015. godinu 1 29.1.2015.

Poslije izbora 17.1.2015.

Crtice iz političkog podzemlja i neke druge 9.1.2015.

Ubojita dvoličnost 9.1.2015.

Tko će biti novi hrvatski predsjednik? 26.12.2014.

Predsjednički kandidati 2.dio 11.12.2014.

Broj 11 27.11.2014.

Hrvatska - kakva je sada 2 19.11.2014.

Hrvatska - kakva je sada 1 13.11.2014.

Hrvatska - kakva je mogla biti 13.11.2014.

Predsjednički kandidati 1.dio 31.10.2014.

Lišće pada, dunjo moja..... 3 26.10.2014.

Lišće pada, dunjo moja..... 2 25.10.2014.

Lišće pada, dunjo moja..... 1 20.10.2014.

Pauza 2 23.9.2014.

Pauza 1 12.9.2014.

Sram 21.7.2014.

Nogopolitika 2 20.7.2014.

Nogopolitika 1 i pol 6.7.2014.

Nogopolitika 1 26.6.2014.

Zadrti, isključivi, primitivni = opasni 18.3.2014.

Milanović i Karamarko 2 7.3.2014.

Milanović i Karamarko 1 6.3.2014.

2014. - godina u broju 7 ( 3. dio) 8.2.2014.

2014. - godina u broju 7 ( 2. dio) 6.2.2014.

2014. - godina u broju 7 ( 1. dio) 1.2.2014.

Tko su Srbi u Hrvatskoj 10.1.2014.

Odgovornost u politici 5.12.2013.

Nakon referenduma 2.12.2013.

Još malo o referendumu 29.11.2013.

Referendum - zašto sam ja ZA (nastavak) 27.11.2013.

Referendum - zašto sam ja ZA 27.11.2013.

San treći 22.11.2013.

Milorad Pupovac 3 19.11.2013.

Epilog 13.11.2013.

Milorad Pupovac 2 13.11.2013.

Milorad Pupovac 1 13.11.2013.

Zašto Todorić nije, i nikad neće ni biti, Rockefeller? 11.10.2013.

Premijeru Milanoviću ( a mogu pročitati i gospoda Josipović i Pupovac) 3.9.2013.

Platon 2.6.2013.

Biranje koje to i nije 2 19.5.2013.

Biranje koje to i nije 1 17.5.2013.

PRIČA 23.4.2013.

San drugi 12.2.2013.

Godina u broju 6 12.2.2013.

Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to ljudi?! 3 29.1.2013.

Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to ljudi?! 2 22.11.2012.

Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to ljudi?! 1 22.11.2012.

Asocijacije na presude generalima HV-a 15.11.2012.

Ante Gotovina 15.11.2012.

Ivo Josipović nije izdržao 14.11.2012.

San 3.11.2012.

Brojevi i bolesti 14.10.2012.

Izbori u Srbiji 6.5.2012.

Zoran Milanović 20.1.2012.

Hrvatska u 2012. godini (2.dio) 20.1.2012.

Hrvatska u 2012. godini (1.dio) 13.1.2012.

2012. Godina u broju 5 (2.dio) 11.1.2012.

2012. Godina u broju 5 (1.dio) 2.1.2012.

Nakon izbora 4 Bandić, Jurčić, HSLS 30.12.2011.

Nakon izbora 3 HSP 28.12.2011.

NE u EU 9.12.2011.

Nakon izbora 2 6.12.2011.

Nakon izbora 1 5.12.2011.

Izbori 30.11.2011.

Balkan 2.dio 25.11.2011.

Balkan 1.dio 18.11.2011.

O nogometu, numerologiji, broju 11... (2.dio) 15.11.2011.

O nogometu, numerologiji, broju 11... (1.dio) 15.11.2011.

Masivna plućna embolija 4.11.2011.

O predstojećim izborima - općenito 5.10.2011.

Forum 15.9.2011.

Romano Bolković 2 14.9.2011.

Romano Bolković 1 13.9.2011.

Dinamo u EU 27.8.2011.

Zašto NE u EU? 12.8.2011.

Kerum i Isusov kip 14.7.2011.

Političari i novinari 25.6.2011.

Sretna i uspješna nova godina 1.1.2011.

Hrvatska i 2011. godina 3 22.10.2010.

Hrvatska i 2011. godina 2b 21.10.2010.

Hrvatska i 2011. godina 2a 20.10.2010.

Hrvatska i 2011. godina 1 29.9.2010.

Željko Kerum 2 15.9.2010.

Željko Kerum 1 10.9.2010.

Jesenja pjesma 27.8.2010.

Branimir Glavaš 2 16.8.2010.

Branimir Glavaš 1 13.8.2010.

New age politička koalicija 4 5.8.2010.

New age politička koalicija 3 1.8.2010.

New age politička koalicija 2 30.7.2010.

New age politička koalicija 1 27.7.2010.

Nježnost 23.7.2010.

Hloverka Novak-Srzić 2 13.7.2010.

Hloverka Novak-Srzić 1 11.7.2010.

Dinamo i Hajduk 3 26.5.2010.

Dinamo i Hajduk 2 20.5.2010.

Dinamo i Hajduk 1 18.5.2010.

Novine i novinari 3 25.4.2010.

Novine i novinari 2 20.4.2010.

Novine i novinari 1 15.4.2010.

Zagreb 4. dio 6.4.2010.

Zagreb 3. dio 24.3.2010.

Zagreb 2. dio 23.3.2010.

Zagreb 1. dio 16.2.2010.

Valentinovo - Dan zaljubljenih ili Dan braka 10.2.2010.

Zoran Milanović, SDP i osobne godine 2.2.2010.

" Sretni " brojevi 27.1.2010.

Usporedna analiza numeroloških podataka RH i RS 3 20.1.2010.

Usporedna analiza numeroloških podataka RH i RS 2 19.1.2010.

Usporedna analiza numeroloških podataka RH i RS 1 17.1.2010.

Podudarnost brojeva 11.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 9 10.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 8 9.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 7 8.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 6 7.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 5 7.1.2010

Numerološka analiza osobne godine broj 4 6.1.2010.

Ivo Sanader i HDZ 4.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 3 3.1.2010.

HDZ i SDP 2.1.2010.

Sretna nova godina 1.1.2010.

Numerološka analiza osobne godine broj 2 31.12.2009

Numerološka analiza osobne godine broj 1 30.12.2009.

Još malo o izborima 29.12.2009.

Jadranka Kosor i Ivo Sanader 26.12.2009.

Sretan Božić 26.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 4 22.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 3 22.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 2 20.12.2009.

Šanse predsjedničkih kandidata 1 19.12.2009.

Numerološka povijest novije Hrvatske 3 19.12.2009.

Numerološka povijest novije Hrvatske 2 16.12.2009.

Numerološka povijest novije Hrvatske 1 15.12.2009.

Muzej suvremene umjetnosti i još ponešto 14.12.2009.

Numerološka analiza Borisa Mikšića 11.12.2009.

Numerološka analiza Josipa Jurčevića 10.12.2009.

Numerološka analiza Slavka Vukšića 10.12.2009.

Numerološka analiza Vesne Škare-Ožbolt 9.12.2009.

Numerološka analiza Vesne Pusić 8.12.2009.

Numerološka analiza Dragana Primorca 7.12.2009.

Numerološka analiza Damira Kajina 6.12.2009.

Numerološka analiza Nadana Vidoševića 5.12.2009.

Numerološka analiza Miroslava Tuđmana 4.12.2009.

Numerološka analiza Andrije Hebranga 3.12 2009.

Numerološka analiza Milana Bandića 2 2.12.2009.

Numerološka analiza Milana Bandića 2.12.2009.

Numerološki profil Ive Josipovića - prognoza 1.12. 2009

Numerološki profil Ive Josipovića 30. 11. 2009.

Numerološke analize predsjedničkih kandidata 2 29.11.2009.

Numerološke analize predsjedničkih kandidata 29.11.2009.