četvrtak, 31.05.2012.

Espace Parfums

Bok!



Jučer sam imala priliku posjetiti i doživjeti koncept Chanel Espace Parfums. Nalazi se na već dobro znanom mjestu u Mesničkoj 1 u Zagrebu i od sutra imate priliku i sami posjetiti taj intimni i prekrasan prostor. Prvi ovakav prostor otvoren je u Sax Fifth Avenue-u u New Yorku još 2006. godine i postoji u nekoliko svjetskih metropola. Koncept je zamišljen tako da klijenti pronađu svoj parfem kroz privatnu konzultaciju te da odabrani parfem odgovara prije svega osobnosti samog klijenta. Sam prostor odiše pravim duhom Chanela. Korištene su prepoznatljive boje kao što su bijela, crna i zlatna, a detalji poput fotografija i lava podsjećaju nas na legendarnu Coco Chanel, koja je bila lav po horoskopu. Vanjskim izgledom trgovine dočarana je Chanelova Rue Cambon trgovina.

Specifičnost samog ambijenta dodatno naglašava olfaktivni bar, kojeg je zamislio i razvio pomoćni pafumer Chanel-a, Christopher Sheldrake. Na olfaktivnom baru nalaze se 52 mirisna blotera koji su podijeljeni po mirisnim obiteljima. Zanimljivost kod mirisnih blotera jest da nisu klasični papirnati, već keramički. Jednom tjedno se umakaju u parfeme te tako zadržavaju miris, a upotrebom tih blotera prilikom odabiranja mirisa ne dolazi do zasićenja mirisa u samom prostoru.

Klijent uz stručnjaka za mirise, pronalazi svoj idealni miris kroz privatnu konzultaciju, gdje stručnjak za mirise upoznaje osobnost samog klijenta te tako odabire blotere sa mirisima koje klijent dalje proučava i odabire.

Uz klasične Chanel parfeme, na ovoj lokaciji dostupni su i Les Exclusifs, ekskluzivna kolekcija od čak 13 mirisa.

Bilo je to vrlo zanimljivo iskustvo i stvarno vam preporučam da i vi doživite Chanel Espace Parfums. Konzultacije su besplatne i privatne i prvenstveno njihova svrha je pronalazak idealnog parfema.

Donosim vam nekoliko fotki sa druženja.

p.s. Virginie, hvala na pozivu, bilo je divno!

Čitamo se!

photo by: Ivana Kranjčec Style Tone Zagreb & me

B. fino

Robica: suknja Tradate; majica i sunčane naočale Hrelić; ogrlica abataba; remen Zara; sat Seiko

018

031

021

stz-barabara4

045

stz-barabara2

023

055

044

062

stz-barabara3

stz-barabara


- 10:20 - Komentiraj (16) - Link na post

ponedjeljak, 28.05.2012.

I put a spell on you

Bok!



Kao što već odavno znate, plešem od kad znam za sebe i ne mogu zamisliti život bez te aktivnosti. Svoje prve nespretne korake otplesala sam sa dvije i pol godine i zaljubila se. Iako sam pauzirala nekoliko godina, to me nije spriječilo da plešem gdje stignem :D Danas plešem u tri grupe, plesni sam instruktor i moju ljubav i hobi pretvorila sam u posao. Jučer nakon baleta odlučila sam napraviti malo drugačije outfit fotke, koje povezuju moje dvije strasti - ples i modu. Prijateljica Ana i ja smo se zabavile fotkajući te se nadam da će vam se svidjeti ove malo drugačije fotografije. U nedostatku fotića poslužio je iPhone koji je stvarno obavio dobar posao. Nisam se mogla odlučiti i smanjiti broj fotografija pa evo mali picture overload.

p.s. Ana hvala ti još jednom!

podsjećam na Pop couture giveaway u prošlom postu

Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina Sheinside; ogrlica décadent by aR-Ar&ChezBubu; koleđice i sunčane naočale H&M; sat Seiko; torba vintage; remen Zara

003

008

054

119

096

148

070

090

136

144

123

105

152

- 10:47 - Komentiraj (34) - Link na post

nedjelja, 27.05.2012.

I feel like we're all following shadows

Bok!



Proteklih dana mi je stiglo par paketa i jedva čekam da vam pokažem što sam sve dobila, a danas vam donosim Pop Couture giveaway! Poklanjamo vam preslatku haljinicu koja će zasigurno biti hit ljeta. Točkice i peplum kroj savršeni su za sparne dane koji nas očekuju.

give1

U giveaway se možete uključiti na mom Facebook page-u.

Sve što trebate napraviti jest:

1. like na Pop Couture Facebook page

2. like na moj page (ukoliko već jeste fan, onda preskočite ovaj korak)

3. u komentarima ispod fotke haljine na mom Facebook page-u ostavite svoju e-mail adresu

Dobitnika/cu ću izvući u srijedu, 30. svibnja, u 11h, pomoću random.org

Preslatka haljina od rastezljivog pamuka je broj UK 10, iliti naš 38. Link na haljinu

Sretno!

Ovu kombinaciju nosila sam jučer za druženje s Petrom. Oduševljena sam haljinom jer se lako kombinira, a zanimljivi detalji daju jedan poseban štih. Ogrlica je španjolski brand abataba i uživo je zasljepljujuće šljokasta. Jako je efektna i nadam se da će vam se svidjeti.

Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina Pop Couture; majica i sandale H&M; ogrlica abataba; torbica Sheinside, sunčane naočale vintage; sat Seiko


IMGP1836

IMGP1846

IMGP1844

IMGP1848

IMGP1837

IMGP1845

IMGP1841

IMGP1847

IMGP1849

- 09:12 - Komentiraj (20) - Link na post

utorak, 22.05.2012.

Breathe in the future, breathe out the past

Bok!



Jučer smo Petra i ja malo šetale i tako su spontano nastale ove fotke. Nosila sam Sheinside kožnjak koji je postao jedan od mojih najdražih komada u ormaru te novu lepršavu suknju. Inspirirajući razgovori i planovi su obilježili to sparno popodne. Imamo mnogo novih ideja koje samo čekaju da budu realizirane.

Čitamo se!

B. fino

Robica: kožnjak i suknja Sheinside; majica, prsten i sunčane naočale H&M; cipele Deichmann; torba vintage

Photo: Petra Matić

photo 2(1)

photo 1(1)

photo 5(1)

gif maker
gif maker

photo 4(1)

photo 1

photo 3


- 11:55 - Komentiraj (47) - Link na post

ponedjeljak, 21.05.2012.

I'm pickin' up good vibrations

Bok!



Jučerašnji divan sunčani dan provela sam na baletu i u druženju sa dragim mi ljudima. Iskoristili smo svaku zraku sunca i napunili baterije za ovaj tmurni kišni tjedan i obaveze koje nas čekaju. U posljednjem Sheinside paketu dobila sam ovu prekrasnu haljinu koju ću zasigurno mnogo nositi ovog ljeta. Imam tek tri fotke jer sam žurila na bus, nadam se da su ok :)

Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina Sheinside; ogrlica Lanvin4H&M; torba vintage; koleđice, prsten i sunčane naočale H&M; sat Seiko; torba vintage

004

006

005

- 11:16 - Komentiraj (12) - Link na post

subota, 19.05.2012.

It can be raining and I can make the sun shine

Bok!



Danas vam donosim outfit koji sam nosila jučer. Jučerašnji dan je bio jednom rječju kaotičan. Zabavan dan se pretvorio u još zabavniju večer, a za izlazak sam samo dodala crne grilonke i kožnu jaknu. Ovu haljinu sam obožavala još prije dvije godine kad sam je ugledala u Zari, no bila mi je preskupa i nisam je uspjela uloviti na sniženju. Kad sam je pronašla u bespućima Sheinside-a, bez razmišljanja sam je odmah naručila. Ovu ogrlicu sam imala dugo u planu, no tek sam je jučer izradila i obožavam je. Nadam se da vam se sviđa! :)



Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina i remen Sheinside; Levi's traper jakna Hrelić; košulja Zara Kids; koleđice i sunčane naočale (prefarbane) H&M; torba Tally Weijl; prsten Accessorize; ogrlica décadent by aR-Ar&ChezBubu; sat Seiko

P5184206

P5184209

P5184212

P5184215

- 19:26 - Komentiraj (12) - Link na post

utorak, 15.05.2012.

We'll watch the clouds from above

Bok!



Prije dvije i pol godine, kada sam pokrenula ovaj blog, nisam ni sanjala da ću ugledati jubilarnu brojku od milijun posjeta. Nisam ni pomislila da će mi ovaj blog otvoriti tolika vrata, pružiti ovoliko zanimljivih prilika i na kraju krajeva, zabave i lijepih prijateljstava. Osjećam kako sam sazrela, naučila mnogo i počela razmišljati izvan svih okvira. I dalje mi je nevjerojatno kamo me to putovanje odvelo i veselim se budućnosti. Ovo mjesto me doista ispunjava i usrećuje, donijelo mi je toliko lijepih trenutaka i zahvalna sam na svemu, no onome kome moram najviše zahvaliti za sve ovo ste vi! Bili ste ovdje i u dobrom i u lošem, podržavali, kritizirali, gurali me i zbog vas sam danas ovdje gdje jesam. Hvala vam!

Danas umjesto outfit posta donosim vam fotke stvari koje sam dobila zahvaljujući suradnjama. Stigao mi je paket sa Edition01, o kojem sam vam pisala i stvarno sam oduševljena. Sjećam se kada sam dobila mail da sam prvi tren pomislila da je spam jer mi je bilo nevjerojatno :D Dobila sam prekrasne Ben Amun naušnice inspirirane starim Hollywood-om te Yigal Azrouël svileni drapirani top boje šampanjca. Ti komadi su iz kapsula kolekcija koje su dizajneri izradili za Edition01 te sam izuzetno ponosna što sam postala vlasnica.

Drugi paket je došao sinoć sa Sheinside-a, sa malom okruglom ljubičastom torbicom i ludim "Austin Powers" štiklama. Torbica je mala, ali začuđujuće mnogo stvari stane i praktična je, a štikle su jako stabilne i lude. Ovih dana ću ih prošetati i baš se veselim.

Čitamo se!

B. fino

041

040

042

043

044

- 21:36 - Komentiraj (11) - Link na post

petak, 11.05.2012.

Take the A train

Bok!



Danas smo posjetili Fashion.hr industriju, koja se ove godine smjestila u strogi centar Zagreba, na sam Jelačićev trg. Štandovi su doista raznovrsni, živahna je atmosfera i stvarno vrijedi posjetiti ovaj događaj!

Ovu kombinaciju sam nosila danas, nadam se da će vam se svidjeti!

Čitamo se!

B. fino

Robica: bluza Sheinside; cipele, suknja i sunčane naočale (prefarbane) H&M; smeđa ogrlica i torba vintage; neon ogrlica Accessorize (bila je zlatna, ali mi se oštetila pa sam je prefarbala)

024

025

026

023

022

- 18:48 - Komentiraj (28) - Link na post

četvrtak, 10.05.2012.

You've got the love I need to see me through

Bok!



Jučerašnji dan je bio prepun obaveza, no ipak sam stigla naći se s Petrom na druženju. Napokon sam uspjela pronaći ove okrugle sunčane naočale, čije sam okvire već prebojala u zlatno (ovisnost, znam haha). Danas počinje Dreft Fashion Week Zagreb i baš se veselim reviji The rodnik banda. Upoznali smo ih još prošlog proljeća i sjajno se zabavljali.

Čitamo se brzo!

B. fino

Robica: top i traper košulja Hrelić; suknja vintage SHS; ogrlica Lanvin4H&M; balerinke Zara; torba vintage; sunčane naočale H&M

IMGP1820

IMGP1819

IMGP1823

IMGP1822

IMGP1821

- 11:08 - Komentiraj (10) - Link na post

utorak, 08.05.2012.

A whop bop-a-lu a whop bam boo

Bok!



Prije godinu dana lansirana je Neutrogena Pink Grapefruit, linija za njegu kože sa fantastičnim mirisom i jednako dobrim djelovanjem, a danas sam prisustvovala prezentaciji kreme za lice iz istoimene linije u preslatkom kafiću Divas u Martićevoj ulici. Ugodno društvo, zanimljiva prezentacija i prefini kolači upotpunili su ovo divno sunčano jutro. Nosila sam maminu haljinu, koja me podsjetila na rock'n'roll retro kombinacije pa sam je odlučila iskombinirati uz vrtoglavo visoke potpetice, čarapice te neizostavnu kožnu jaknu. Tutti frutti je bila na repeatu te je dodatno razigrala raspoloženje.

Donosim vam nekoliko fotki kombinacije i atmosfere sa eventa.

Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina i sokne H&M; kožnjak Sheinside; sunčane naočale Topshop; narukvice H&M (spimpane); sat Seiko; cipele Roberto; torba i remen vintage

photo(1)

032

033

034

030

027

031

028

029

- 21:41 - Komentiraj (31) - Link na post

srijeda, 02.05.2012.

Fit your attitude!

Bok!

Nakon subotnjeg iscrpljujućeg, no vrlo zabavnog spontanog druženja i snimanja napokon vam donosimo filmić koji smo snimile za Diesel kamanju Fit your attitude. Unatoč brojnim problemčićima i nedostatku opreme, uspjeli smo napraviti ovaj video te se nadam da će vam se svidjeti. Ova kampanja će mi ostati u sjećanju kao izuzetno zanimljivo iskustvo gdje sam puno naučila i na kraju krajeva, dobro se zabavila. Pobliže sam se upoznala sa nekim blogericama, što mi je također jako drago i sretna sam što je na kraju sve super ispalo.

Hvala Dieselu Hrvatska te svima koji su uskočili i pomogli nam ostvariti ovaj plan!



Čitamo se!

B. fino

- 12:55 - Komentiraj (18) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.