ponedjeljak, 30.04.2012.

I'm gonna shoot through, and leave you

Bok!



Subota je bila započela rano, na zabavnom druženju kod vizažistice Marine Krpan, gdje smo se u brdu kozmetike i malo voćnih koktela pripremile za naporan, no divan dan - snimanje kampanje Diesel Fit your attitude! Bilo je to nešto novo, malo neobično, no doista sjajno iskustvo. Drago mi je što smo se svi međusobno bolje upoznali!

Hvala Dieselu na pruženoj prilici, hvala ekipi što je obavila sjajan posao, bilo je zakon!

Photo: Jure Perišić
MUA: Marina Krpan

Čitamo se!

B. fino

diesel blogers  (29)

diesel blogers  (13)

diesel blogers  (3)

diesel blogers  (32)

diesel blogers  (39)

diesel blogers  (35)

diesel blogers  (44)

diesel blogers  (41)

diesel blogers  (45)

diesel blogers  (51)

diesel blogers  (55)

diesel blogers  (62)

- 08:29 - Komentiraj (18) - Link na post

četvrtak, 26.04.2012.

I wanna be whatever he wants, whatever he needs it

Bok!



Danas su pali finalni dogovori za jedno uzbudljivo snimanje koje će se održati ove subote. Jako se veselim i mislim da će ispasti fenomenalno! U subotu ću napisati detalje :)

Uz sve ostalo palo je i mini fotkanje..Aida thnx što si me pofotkala :D
p.s. ovo je fotkano iPhone-om :D

U posljednje vrijeme sam sretna i ispunjena, divne stvari su se počele događati i nekako napokon sve sjeda na svoje mjesto. Malo spavam, stalno negdje jurcam i fenomenalno je. Ova godina je odlično počela i svakim danom je sve bolja i bolja. Sretna sam zbog suradnji koje sam ostvarila, zbog prilika koje su mi se pružile, zbog toga što svaki dan plešem, zbog mojih malih klinceza koje su rapidno napredovale i baš mi je gušt raditi s njima. Bez obzira na sve, trud i rad se uvijek isplati.

p.s. podsjećam vas na ItGirl i Beautybox makeover giveaway koji možete vidjeti ovdje i priključiti se! Link

Čitamo se!

B.

Robica: traper košulja Hrelić; suknja, sunčane naočale i remen vintage; majica i prsten (prefarban) H&M; torba LV; cipele Deichmann

100

105

107

117

103

109

104

114

106

- 16:17 - Komentiraj (18) - Link na post

nedjelja, 22.04.2012.

I can't wait 'til I see you again

Bok!



Ovaj tjedan je bio čista ludnica, dogodilo mi se mnogo lijepih stvari o kojima ću pisati više u idućem postu, a ovaj post ću posvetiti vama.

Jučerašnji dan je počeo jednim makeoverom - u suradnji sa portalom ItGirl.hr i Beautybox frizerskim studiom imala sam mini makeover - malo sam posvijetlila kosu pramenovima i tako dobila malu promjenu frizure. BeautyBox je unisex frizerski studio sa kvalitetnom prirodnom Aveda kozmetikom za kosu. Smješten je u samom centru Zagreba, u Palmotićevoj ulici na broju 40. Prostor nije velik, no odiše ugodnom atmosferom i zanimljivim detaljima. Aveda kozmetika se bazira na prirodnim sastojcima, bojama za kosu koje ne sadrže amonijak i razne ostale štetne tvari, a širok asortiman možete ekskluzivno nabaviti baš u Beauty Boxu. Od intenzivnih hranjivih tretmana za oštećenu kosu, do linije za obojanu kosu, izbor je stvarno velik. Proizvodi divno mirišu, a kosa je mekana i sjajna odmah nakon upotrebe.

Like na ItGirl.hr Facebook page

Već sam najavila na page-u bloga, no eto napokon iznenađenja: ItGirl.hr i frizerski salon BeautyBox nagradit će nekoga od vas makeoverom po želji!

Giveaway traje do subote, 28. travnja 2012. u 20h, a dijelimo čak TRI (da, da dobro ste pročitali :D ) makeovera! sretan

Pravila giveawaya:

1. registracija na ItGirl.hr
2. lajkajte 1, 2, 3...sTyLe! Facebook page (ako već niste)
3. u komentarima na ovaj post ostavite svoj e-mail s kojim ste se registrirali na portal ItGirl

VAŽNE NAPOMENE:
- u giveawayu mogu sudjelovati samo novi korisnici portala ItGirl
- dobitnice/i će biti izvučeni slučajnim odabirom pomoću Ranrom.org
- ukoliko se netko od dobitnika ne odazove u roku 72h, nagrada se proslijeđuje slijedećem u nizu kojeg odredi Random.org

Sretno! :)

Donosim vam i nekoliko fotki interijera i mog makeovera. (kosa ipak nije ovoliko svijetla kako je ispala na posljednjoj fotki, to je do mog fotića koji je baš tada odlučio malo podivljati haha)

p.s. outfit post ide uskoro

Čitamo se!

B. fino

Robica: top Sheinside; suknja Zara

002

003

005

021

008

014

015

028

010

029

- 09:00 - Komentiraj (63) - Link na post

utorak, 17.04.2012.

Who is the lamb and who is the knife

Bok!



Prošli tjedan je na ItGirl-u izašao moj jednostavan DIY projekt - kako preurediti običnu bluzu u nov i zanimljiv komad u vašem ormaru. Stvarno je vrlo jednostavno! Radit ću još svakakve tutorijale, so stay tuned. Link na tutorijal

Jučer sam dovršila prvu fazu preuređivanja običnih Startasica u disko tenisice, jedva čekam da ih završim i da vam pokažem krajnji rezultat. Već sada izgledaju odlično!

Na Facebook page-u sam već predstavila jedan mali site sa zanimljivim dizajnerskim kapsula kolekcijama pa eto da ga i ovdje spomenem - zove se Edition01 i zasigurno će vam privući pažnju. Uz kapsula kolekcije talentiranih dizajnera, ponekad se pojavi i vintage kolekcija dodataka koji oduzimaju dah. Site nije jeftin, no nudi doista posebne komade. Od Vere Wang, preko vintage Chanel i YSL dodataka pa sve do Prabal Gurunga i Anne Sui čija će se kolekcija uskoro pojaviti na site-u. Registracija je stvarno jednostavna i potrebno je čak nekoliko klikova do pristupa ovom zanimljivom malom svijetu. Možete se i pretplatiti na newsletter, kako biste bili u toku sa nadolazećim kolekcijama i promotivnim akcijama. Nadam se da će vam se svidjeti!
Link za registraciju je ovdje

Čitamo se!

B. fino

Robica: košulja/haljina Hrelić; kožnjak Sheinside; Diesel traper šorc SHS; balerinke Zara; torba vintage; sunčane naočale Topshop; prsten Accessorize

383

385

384

397

396

389

401

- 12:03 - Komentiraj (28) - Link na post

nedjelja, 15.04.2012.

What more can I do I leave it up to you

Bok!



Jučerašnje popodne provela sam družeći se sa meni jako dragim ljudima. Ugodna opuštena atmosfera puna smijeha i zezancije razveselila je tmuran dan. Prije plesa me Ivan nabrzak pofotkao pa eto slika.

Nosila sam Sheinside kožnjak, koji mi je neki dan došao u paketu uz jednu predivnu bluzu koju ću vam pokazati kroz koji dan. Kvaliteta je začuđujuće dobra, kožnjak je udoban i sjajno izgleda, definitivno preporučujem! Ovih dana ću naručiti još nekoliko komada odjeće sa tog site-a :) Uz kožnjak i dobru staru traper košulju iz second hand shopa, nosila sam i ovu H&M suknju koju sam pronašla prije par godina na sniženju za tek nekoliko eura.

Mala vijest - znate kako sam dosta nakita prefarbala zlatnim lakom za nokte i često ste me pitali gdje ga možete kupiti pa evo info: u Importanne centru se nedavno otvorio Golden rose dućančić sa golemim izborom lakova za nokte i ostale kozmetike. Izuzetno su pristupačne cijene i vjerujte mi sigurno ćete nešto naći za sebe. Kupila sam 3 laka za 33 kune. Ovaj zlatni lak kojim farbam nakit je Golden Rose Nail art lak u nijansi 108. (inače su ti njihovi nail art lakovi idealni i za Konad štambilje - za one koji vole uzorke na noktima :D )

Čitamo se!

B. fino

Robica: kožnjak Sheinside; traper košulja SHS; suknja i prsten (prefarban) H&M; cipele eBay; torba vintage

P4144106

P4144110

P4144107

P4144113

P4144117

- 16:15 - Komentiraj (28) - Link na post

četvrtak, 12.04.2012.

Funny thing is I'm trying hard and it's unlike me to get so caught up in things

Bok!



Napokon sam malo ozdravila i prenula se iz proljetne melankolije. Ovaj tjedan imam mali milijun zadataka za napraviti i baš se veselim strci i ludnici. Prije nekoliko dana prijateljica mi je napokon poslala fotke koje su nastale ove zime, prije onog grozomornog snijega i hladnoće. Fotkala me analognim fotićem, spontano, u šetnji, a posljednja fotka je nastala jedne sunčane nedjelje u rano ujutro na Hreliću prije potrage za zanimljivim komadima. Već ste vidjeli ovu kombinaciju, no meni su prefora fotke pa eto da ih podijelim s vama. Sutra finally ide outfit post, imam isplanirano druženje s Petrom pa će pasti i koja fotkica.

Danas je na novom modnom portalu LaCouture izašao mali intervju pa checkirajte:http://www.lacouture.hr/predstavljamo-barbara-repe.aspx

Čitamo se!

B. fino

00970004

00970005

00970006

00970007

00970008

photos by Petra Matić

- 00:02 - Komentiraj (18) - Link na post

petak, 06.04.2012.

Doesn't matter what the future brings, I'm gonna live a crazy dream

Bok!



Prekjučer navečer prisustvovala sam predstavljanju nove kolekcije Adidas SS12 by Jeremy Scott u Adidas Originals store-u. Bilo je to kratko, no vrlo zanimljivo druženje gdje su bili predstavljeni otkačeni komadi odjeće i dodataka. Osim preludih tenisica inspiriranih američkom zastavom i neizostavnim detaljem krila, u ponudi se nalaze i fora majice te za one hrabrije djevojke, neobičan jednodijelni kupaći kostim koji će zasigurno privlačiti poglede ovog ljeta na hrvatskim plažama. Ambasador ove kolekcije je Luka Nižetić, koji je na predstavljanju odlično uklopio Jeremy Scott 4 Adidas komade u vlastiti styling. Malo zanimljivog uvoda, red ića i pića te malo minglanja zaokružili su veseli dan. U nastavku vam donosim nekoliko fotografija sa samog eventa.

Taj dan sam nosila ovu kombinaciju, koja je izašla na novom modnom portalu LaCouture, u rubrici Fashion ID uz mini intervju koji možete vidjeti ovdje.

Jučer sam bila na jednom vrlo zanimljivom sastanku u vezi jedne suradnje, no o tome više detalja krajem idućeg tjedna :) jako se veselim i mislim da će biti genijalno!

Čitamo se!

B.

Robica: haljina nošena kao majica PopCouture; bluza Hrelić; jeggings Zara Kids; sako H&M; cipele eBay (Bernarda, hvala ti :* ); sunčane naočale vintage; torba LV; décadent by aR-Ar&ChezBubu narukvica sa dvostrukim čvorom nošena kao ogrlica

db9a3329-09be-4b36-b026-542140aa086f

fotka by LaCouture

19

20

27

23

22

35

- 10:36 - Komentiraj (15) - Link na post

utorak, 03.04.2012.

Life is short, Do what you can today today

Bok!



Jučer je izašao novi broj Stilista, gdje sam dobila priliku napraviti 4 retro kombinacije sa odjećom sa buvljaka ili second hand shopova. Bilo je jako zanimljivo i zabavno slagati te kombinacije te se nadam da će vam se svidjeti! Među kombinacijama nalazi se i malo décadent by aR-Ar&ChezBubu nakita, koji sam uklopila u stylinge. Omjer cijena je na kraju ispao gotovo nevjerojatan :)

Također evo fotke jedne kombinacije koja je također izašla u ovomjesečnom Stilistu. Nosila sam Tradate suknju, traper košulju sa Hrelića, Zara Kids remen, Zara balerinke, décadent by aR-Ar&ChezBubu ogrlicu, vintage torbicu te Topshop naočale koje su nekada davno bile točkaste, no zasitila sam se i prefarbala ih, pogađate, lakom za nokte.

Izašao je i moj prijatelj Ivan, koji je dobio zadatak iskombinirati košulju "stolnjak" uzorka u svom stilu. Mislim da je to odlično napravio, a vi?

p.s. u novom Stilistu ima još pregršt zanimljivih tema stoga ako niste, trk na kiosk po svoj primjerak! :)

Čitamo se!

B. fino

P4034050

P4034064

P4034053

P4034058

P4034059

- 11:39 - Komentiraj (23) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.