subota, 29.09.2018.

Show me some Glow

10

Već dugo aktivno podržavam rad socijalne zadruge Humana nova, a ovaj put odlučila sam napraviti mini editorijal služeći se odjećom koju sam pronašla i kupila upravo tamo.

Humana nova funkcionira po principu donacija. Neželjenu odjeću i dodatke koji vam samo stoje kod kuće, voljeli biste ih se riješiti, a ne znate gdje? E pa baš tamo! Zagrebačka ispostava je u Ulici grada Gospića 3 (u dvorištu Peveca). Tamo možete donijeti stvari i donirati. Nakon donacije, vaše stvari idu u sortirnicu gdje se razdvaja odjeća za trgovinu i za reciklažu. A sad najbolji dio - odjeću i dodatke kupujete na kile! Cijena je izuzetno povoljna, 40kn/kg, pa stvarno vrijedi razgledati i prokopati.

Humana nova je moje omiljeno mjesto za kupovinu jer svaki put nađem genijalne komade odjeće, hrpu vintage dragulja i gotovo nenošene stvari.

Fotografije su snimljene u novootvorenom Glow baru u Preradovićevoj 2, prvom spritz baru u Hrvatskoj. Nakon kupovine svratite tamo na prefinu kavu ili fantastične koktele. Prostor je minimalistički uređen u prekrasnom koloritu i zasigurno će vam se svidjeti.

Fotografirala: Ana Karadžole

1

6

8

3

7

- 17:32 - Komentiraj (5) - Link na post

ponedjeljak, 24.09.2018.

Med 2 Contour - moje iskustvo

9

Prije mjesec dana odlučila sam isprobati Med 2 Contour tretmane za oblikovanje tijela u Dharma institutu za ljepotu i zdravlje. Ono što me privuklo jest da je to neinvazivan tretman koji odmah daje vidljive rezultate, a tretiraju se ciljana područja. Željela sam popraviti izgled bedara i trbuha, kojima nisam mogla smanjiti obujam vježbanjem. Znate onaj dio iznad koljena gdje se nakuplja masno tkivo, a ne znate kako ga se riješiti? E baš takvi dijelovi su me mučili i htjela sam se toga riješiti jednom za svagda.

1

ŠTO JE MED 2 CONTOUR?
Med 2 Contour je najpopularniji nekiruški tretman oblikovanja tijela na svijetu. Zašto? Neinvazivan je, rezultati su odmah vidljivi i kroz 5 tretmana možete doći do željenog izgleda. Najbolja je alternativa klasičnoj liposukciji.
Nema boli, nema modrica (što je jako bitna stavka), tretman traje prosječno sat vremena do dva sata (ovisno o količini područja na kojima se radi) i opuštajuće je iskustvo dok se tope masne naslage i celulit. Po tretmanu se gubi prosječno 2.5 cm obujma, što je zbilja na prvu nevjerojatno, no uvjerila sam se na vlastitoj koži da je moguće.

Med 2 Contour višestruko je nagrađivan diljem svijeta te je odličan odabir ukoliko želite brzo, sigurno i efikasno oblikovati kritične dijelove svog tijela.

4

7

KAKO DJELUJE?

Uređajem se zagrijava tretirano mjesto te se ultrazvučnim valovima razbija membrana masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj. Nakon tretmana koristi se mehanička limfna drenaža koja potiče cirkulaciju te izbacivanje iz tijela.

Poželjno je 24 sata prije tretmana piti veće količine vode kako bi se što brže izbacilo sve iz organizma. U tri naredna dana nakon tretmana također je poželjno unositi veće količine tekućine te izbjegavati ugljikohidrate.

5

8


MOJE ISKUSTVO

6

Zaintrigrirao me ovaj tretman i odlučila sam isprobati vrijedi li i je li moguće riješiti se tih nekih nakupina masnog tkiva koje me živciraju već godinama. Bila sam dosta uzbuđena i jedva dočekala prvi tretman. Iako sam pročitala da je sve bezbolno, nekako sam ipak očekivala neku muku i bol (jer kako može uređaj djelovati, ako ne boli?), no to se nije dogodilo.

Nakon dolaska u Dharma institut za ljepotu i zdravlje simpatične zaposlenice su me uputile u prostoriju gdje se izvodi tretman. Uređenje je ugodno i osjećala sam se kao kod kuće. Prvo smo obavili mjerenje svih zona koje ćemo tretirati u narednim tretmanima. Razodjenula sam se u donje rublje te legla na stol.

Tretman počinje tako da se Med 2 Contour uređajem otvore limfni čvorovi na vratu i preponama. Osjećaj bih najbliže opisala kao blagi vakum i taj postupak traje koju minutu.

Potom se na određeni dio tijela (u mojem slučaju trbuh) nanosi aktivirajuće ulje i tretman može početi. Uređaj se kreće kružnim pokretima i zagrijava se. Osjećaj je opet kao neki blagi vakum, podsjeća na opuštajuću masažu. Nakon završetka tretmana na trbuhu, prelazi se na bedra. Također se nanosi ulje i kreće tretman bedara i stražnjice.

Nakon tretmana Med 2 Contoura prebacila sam se u prostoriju za mehaničku limfnu drenažu. Stroj za mehaničku limfnu drenažu izgleda kao svemirsko odijelo i jako je zabavno ući u njega. Narednih pola sata traje iznimno ugodan tretman limfne drenaže gdje stroj potiskuje međustaničnu tekućinu na bolji rad te poboljšava cirkulaciju.

Nakon što sam izašla iz svemirskog odijela, krenulo je mjerenje i moja vilica je bila do poda. Izgubila sam i do 3 centimetra po segmentu mjerenja, u 2 i pol sata! Koža mi je bila svilenkasta i zategnuta, trbuh sam jedva prepoznala.

10

11

NAKON 5 TRETMANA


Moram priznati da sam apsolutno oduševljena rezultatima! Vidljivo je smanjen obujam i na bedrima i na trbuhu, koža mi je zategnuta, a celulita gotovo da i nemam. Uspjela sam se riješiti nekih dosadnih nakupina koje se ne mogu iskorijeniti niti prehranom niti vježbanjem. Preporučila bih Med 2 Contour svima koji žele tretirati kritična područja i vidljive rezultate.

Iako se nisam strogo držala preporuka oko prehrane, što ću kad sam ovisnik o tjestenini, rezultati su vrhunski. Nekoliko centimetara manje u svakom segmentu kojeg smo mjerili. Izgledam vitkije i kao da sam vježbala mjesecima.

12

Sav dodatan info možete pronaći na WEB stranici Dharma instituta za ljepotu i zdravlje i na njihovim social media stranicama.




- 13:26 - Komentiraj (1) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.