subota, 29.09.2018.

Show me some Glow

10

Već dugo aktivno podržavam rad socijalne zadruge Humana nova, a ovaj put odlučila sam napraviti mini editorijal služeći se odjećom koju sam pronašla i kupila upravo tamo.

Humana nova funkcionira po principu donacija. Neželjenu odjeću i dodatke koji vam samo stoje kod kuće, voljeli biste ih se riješiti, a ne znate gdje? E pa baš tamo! Zagrebačka ispostava je u Ulici grada Gospića 3 (u dvorištu Peveca). Tamo možete donijeti stvari i donirati. Nakon donacije, vaše stvari idu u sortirnicu gdje se razdvaja odjeća za trgovinu i za reciklažu. A sad najbolji dio - odjeću i dodatke kupujete na kile! Cijena je izuzetno povoljna, 40kn/kg, pa stvarno vrijedi razgledati i prokopati.

Humana nova je moje omiljeno mjesto za kupovinu jer svaki put nađem genijalne komade odjeće, hrpu vintage dragulja i gotovo nenošene stvari.

Fotografije su snimljene u novootvorenom Glow baru u Preradovićevoj 2, prvom spritz baru u Hrvatskoj. Nakon kupovine svratite tamo na prefinu kavu ili fantastične koktele. Prostor je minimalistički uređen u prekrasnom koloritu i zasigurno će vam se svidjeti.

Fotografirala: Ana Karadžole

1

6

8

3

7

- 17:32 - Komentiraj (5) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.