srijeda, 25.01.2017.

AYELEN - BURLESQUE

DSC_9005ww

Ayelen žena je divljeg i odvažnog duha, ženstvena i tajanstvena, voli sanjariti i maštati. Upravo takva je i najnovija kampanja ovog mladog brenda, inspirirana burleskom i primamljivim mračnim svijetom užitaka. Chokeri i harnessi nisu više rezervirani samo za posebne prilike, nosivi su u raznim prilikama te neodoljivo zanimljivi.

DSC_9051w


Inspiracija

Ona otkriva svoju zavodljivu stranu, kojom ne zavodi svog muškarca, već samu sebe. Nije nametljiva, samozatajna je i senzualna. U burleski nije najvažnija savršena fizička ljepota - u njoj svaka žena , bez obzira na građu tijela, dobiva priliku da se osjeća privlačno, ženstveno i erotično. Svijet burleske je teatralan i nevjerojatno primamljiv, a baš tako izgleda i Burlesque kolekcija chokera i harnessa.

DSC_9009ww


Materijali

U kolekciji dominira koža - kožni harnessi i chokeri, uz nježan dodir delikatne čipke.

DSC_9089w


Martina Tompić, kreativka iza Ayelen brenda

“Ova suradnja je definitivno jedna od meni najdražih sa izvanrednim ljudima: Iznimno talentirani fotograf Filip Koludrović s kojim sam odmah kliknula bez previse filozofije, divna vizažistica Nina Pejnović cijelu priču je uljepsala svojim fantastičnim makeupom, salon Fabula de Forma je zaslužan za prekrasnu frizuru, a model je stilistica i blogerica Barbara Repe, koja se savršeno stopila u Burlesque priču kao prava femme fatale.”

DSC_9032w

DSC_9064w


Fotograf: Filip Koludrović
Make up: Nina Pejnović
Frizura: Katica Topčić/Saša Banda za Revlon Professional/Fabula de Forma
Styling: Barbara Repe
Model: Barbara Repe

- 15:15 - Komentiraj (7) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.