petak, 06.04.2012.

Doesn't matter what the future brings, I'm gonna live a crazy dream

Bok!



Prekjučer navečer prisustvovala sam predstavljanju nove kolekcije Adidas SS12 by Jeremy Scott u Adidas Originals store-u. Bilo je to kratko, no vrlo zanimljivo druženje gdje su bili predstavljeni otkačeni komadi odjeće i dodataka. Osim preludih tenisica inspiriranih američkom zastavom i neizostavnim detaljem krila, u ponudi se nalaze i fora majice te za one hrabrije djevojke, neobičan jednodijelni kupaći kostim koji će zasigurno privlačiti poglede ovog ljeta na hrvatskim plažama. Ambasador ove kolekcije je Luka Nižetić, koji je na predstavljanju odlično uklopio Jeremy Scott 4 Adidas komade u vlastiti styling. Malo zanimljivog uvoda, red ića i pića te malo minglanja zaokružili su veseli dan. U nastavku vam donosim nekoliko fotografija sa samog eventa.

Taj dan sam nosila ovu kombinaciju, koja je izašla na novom modnom portalu LaCouture, u rubrici Fashion ID uz mini intervju koji možete vidjeti ovdje.

Jučer sam bila na jednom vrlo zanimljivom sastanku u vezi jedne suradnje, no o tome više detalja krajem idućeg tjedna :) jako se veselim i mislim da će biti genijalno!

Čitamo se!

B.

Robica: haljina nošena kao majica PopCouture; bluza Hrelić; jeggings Zara Kids; sako H&M; cipele eBay (Bernarda, hvala ti :* ); sunčane naočale vintage; torba LV; décadent by aR-Ar&ChezBubu narukvica sa dvostrukim čvorom nošena kao ogrlica

db9a3329-09be-4b36-b026-542140aa086f

fotka by LaCouture

19

20

27

23

22

35

- 10:36 - Komentiraj (15) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.