nedjelja, 22.04.2012.

I can't wait 'til I see you again

Bok!



Ovaj tjedan je bio čista ludnica, dogodilo mi se mnogo lijepih stvari o kojima ću pisati više u idućem postu, a ovaj post ću posvetiti vama.

Jučerašnji dan je počeo jednim makeoverom - u suradnji sa portalom ItGirl.hr i Beautybox frizerskim studiom imala sam mini makeover - malo sam posvijetlila kosu pramenovima i tako dobila malu promjenu frizure. BeautyBox je unisex frizerski studio sa kvalitetnom prirodnom Aveda kozmetikom za kosu. Smješten je u samom centru Zagreba, u Palmotićevoj ulici na broju 40. Prostor nije velik, no odiše ugodnom atmosferom i zanimljivim detaljima. Aveda kozmetika se bazira na prirodnim sastojcima, bojama za kosu koje ne sadrže amonijak i razne ostale štetne tvari, a širok asortiman možete ekskluzivno nabaviti baš u Beauty Boxu. Od intenzivnih hranjivih tretmana za oštećenu kosu, do linije za obojanu kosu, izbor je stvarno velik. Proizvodi divno mirišu, a kosa je mekana i sjajna odmah nakon upotrebe.

Like na ItGirl.hr Facebook page

Već sam najavila na page-u bloga, no eto napokon iznenađenja: ItGirl.hr i frizerski salon BeautyBox nagradit će nekoga od vas makeoverom po želji!

Giveaway traje do subote, 28. travnja 2012. u 20h, a dijelimo čak TRI (da, da dobro ste pročitali :D ) makeovera! sretan

Pravila giveawaya:

1. registracija na ItGirl.hr
2. lajkajte 1, 2, 3...sTyLe! Facebook page (ako već niste)
3. u komentarima na ovaj post ostavite svoj e-mail s kojim ste se registrirali na portal ItGirl

VAŽNE NAPOMENE:
- u giveawayu mogu sudjelovati samo novi korisnici portala ItGirl
- dobitnice/i će biti izvučeni slučajnim odabirom pomoću Ranrom.org
- ukoliko se netko od dobitnika ne odazove u roku 72h, nagrada se proslijeđuje slijedećem u nizu kojeg odredi Random.org

Sretno! :)

Donosim vam i nekoliko fotki interijera i mog makeovera. (kosa ipak nije ovoliko svijetla kako je ispala na posljednjoj fotki, to je do mog fotića koji je baš tada odlučio malo podivljati haha)

p.s. outfit post ide uskoro

Čitamo se!

B. fino

Robica: top Sheinside; suknja Zara

002

003

005

021

008

014

015

028

010

029

- 09:00 - Komentiraj (63) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.