četvrtak, 29.09.2011.

Moves like...

Bok sretan



Posljednjih dana događaju mi se predivne stvari, jako sam uzbuđena zbog nekih projekata, o kojima ćete uskoro više čuti. Jedna od njih je suradnja sa brandom ClubCouture koji nudi mladenačku i modernu odjeću i što je jako bitno, dostavlja u Hrvatsku.

A/W kolekcija jednostavnog naziva Flair već je stigla na site. Opisana je kao romantična i senzualna, lepršava kolekcija haljina, suknji i ostalih odjevnih predmeta koju ćete jednostavno zavoljeti. Materijali su lepršavi, kako bi što bolje naglasili kretanje i teksturu materijala. Ključna inspiracija su prozirnost, a boje crvena, crna i krem.

Lookbook

flairaw2011lookbook-1

flairaw2011lookbook-2

p.s. uskoro rođendanski giveaway cerek


Ovo sam nosila jučer za popodnevno druženje sa svojim curkama. Priča iza ove haljine je sve samo ne jednostavna. Kad je prije nekoliko godina došla u Zaru, nećkala sam se oko kupnje i požalila jer se odmah rasprodala. Moja prijateljica Nika ju je uspjela ugrabiti, no njoj je bila prekratka te smo se nekoliko mjeseci kasnije dogovorile da ćemo se zamijeniti. Obje presretne, no problem je bio što mi je ta ista dugo željena haljina bila prevelika, ali na kraju priče sve se riješilo dobrim starim zihericama.

Imam neke nove ideje u vezi izrade ogrlica, nadam se da ću ih uskoro početi izrađivati sretan

Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina Zara; ogrlica i prsten H&M; čizme (prerađene) Bershka; bluza SHS

056

019

024

048

037

051

- 12:47 - Komentiraj (18) - Link na post

subota, 24.09.2011.

I'm no fool, I'm just upside down

Bok sretan



U srijedu sam bila sa Milom na Hreliću i pronašla svega par stvari, ali zadovoljna sam. Pronašla sam ovaj divan šešir koji sam jučer prošetala, dioptrijske okvire te jednostavnu plisiranu lepršavu crnu suknjicu. Mila je pronašla doista fenomenalnu narukvicu te još neke slatke sitnice. Bilo je to lijepo iskorišteno jutro.

Ovu kombinaciju sam nosila jučer za jedno snimanje na Zrinjevcu i kavu sa Petrom. Mogu reći da je ovaj outfit stvarno low budget zubo Majicu sam našla u Zari sniženu na nekih tridesetak kuna, najdraže štikle koje mi je poslala draga Bernarda (130kn), šešir 20kn, suknja kupljena u second hand shopu te remen nađen na sniženju u Miss Selfridgeu (50kn). Omražene sunčane naočale sam prebojala u tamniju nijansu, ali ići će gore još jedan kremasti sloj.

Želim vam lijep ostatak vikenda!

Čitamo se!

B. fino

Robica: suknja vintage; majica Zara; cipele Bershka; šešir Hrelić; sunčane i prsten (prefarbani) H&M; sat Seiko vintage; remen Miss Selfridge

025

047

049

079

041

- 19:35 - Komentiraj (35) - Link na post

ponedjeljak, 19.09.2011.

Rain

Bok sretan



Danas sam pripremila jedan mali nail art foto tutorijal. Youtube je prepun videa kako koristiti Konad pločice, ali zamolili ste me pa eto zubo. Velik sam fan konad nail arta prvenstveno zbog jednostavnosti korištenja.
Na tržištu postoji nekoliko vrsta takvih nail art pločica, od essence pločica, preko Konad i Bundle Monstera, a mogu se pronaći i u lokalnim kineskim dućanima. Essence početnički set dođe oko 30kn, a u njemu ćete dobiti "štambilj", jednu pločicu i strugalicu. Meni osobno essence strugalica ne valja pa radije koristim stare kartice ili neke plastične pločice s kojima mogu ravnomjernije skinuti višak laka. Konad setove, pločice i lakove možete naći u Sdudiu Di u Okićkoj ulici na Trešnjavci (na kraju ulice zadnji ulaz sa lijeve strane) po cijenama od tridesetak kuna po pločici. Iste možete naručiti preko njihove web stranice Umjetninokti. Bundle Monster pločice dolaze u setu od 25 pločica za oko 22 funte, što se zaista isplati ako želite imati velik izbor različitih uzoraka.

Dugo nisam koristila svoje pločice, zamijenila sam ih ljetos kričavim lakovima, no zaželjela sam ih se i izvukla van. Prije nekoliko dana sam napravila ar-ar manikuru, a danas sam se odlučila na pepito uzorak, za kojim sam bila luda prošle zime.

Evo mini tutorijala sretan

Potrebno vam je:
- bazni lak u nekoj boji (ja sam koristila franken koji sam sama smućkala)
- lak za pečatiranje (najbolji su malo gušći i pigmentiraniji, kako bi uzorak što bolje ispao i prenio se na nokat)
- nadlak (bilo koji prozirni lak koji inače koristite kao nadlak)
- Konad ili neka druga nail art pločica (ja sam koristila M63 pločicu)
- komad papirnatog ručnika ili maramica (da nebi zaflekali površinu stola sa viškom laka)
- štambilj
- strugalica (bilo kakva plastična kartica ili original strugalica)
- odstranjivač laka za nokte i blazinica

008

1. nalakirajte nokte u željenu boju i odaberite motiv

013

2. nanesite lak na motiv

014

3. otklonite višak laka s motiva strugalicom

016

4. pritisnite štambilj na motiv (najbolje lagano valjajući s jedne strane na drugu)

018

5. BRZO prenesite motiv na nokat

020

6. očistite ostatak laka sa pločice i štambilja odstranjivačem laka za nokte te ponovite postupak


7. kada završite, kosim kistom ili bilo kojim malim kistićem umočenim u odstranjivač laka za nokte otklonite višak laka koji se preslikao na kožicu

024

8. nanesite nadlak kako bi manikura što dulje trajala

026

I to je to! Zvuči komplicirano, ali zaista nije. Uz malo vježbe trebat će vam maksimalno 20 minuta za cijelu manikuru.



A sad da se vratimo na outfit. Danas sam pokisla kao miš unatoč velikom kišobranu i sva sreća da sam se u zadnji čas predomislila i umjesto balerinki obula čizmice. Možda ih se sjećate - bile su to čizme iznad koljena, no malo sam ih "preuredila" rofl Iako su mi bile prekrasne onakve, nisam ih nosila jer mi nisu baš dobro stajale te nakon nekoliko dana razmišljanja sam ih odlučila skratiti. sada su kraće, više ih nosim i bolje izgledaju.


Čitamo se!

B. fino

Robica: haljina Zara; bluza vintage; čizme (preuređene) Bershka; remen Miss Selfridge; sako i prsten H&M; sat Seiko (vintage); torba LV

056

053

044

040

036

039

- 18:26 - Komentiraj (36) - Link na post

petak, 16.09.2011.

Let the music make you move

Bok sretan



Posljednjih dana sam imala neke ispite i bila na predstavljanju nove Neutrogenine linije Pink Grapefruit kolekcije za čišćenje lica.
Zasad su u ponudi gel, kremasta emulzija i nježni piling za čišćenje lica. Prvenstveno je namijenjeno mješovitoj koži, spriječava nastanak akni te pomaže u uklanjanju nepravilnosti na licu, a uz sve to zaista divno miriši. Koža nakon korištenja izgleda glatko i svježe. Preporučujem! sretan

Danas me razveselio jedan divan mail, zasad neću o detaljima, mogu vam samo reći da se radi o jednoj suradnji. sretan


Prije nekoliko dana nabavila sam ovu bluzu u second hand shopu i obožavam je. Pamučna, prozračna, sa krasnim detaljima na kragni i volančićima. Kako je još uvijek poprilično toplo, iskombinirala sam je sa hlačicama visokog struka. Jučer sam na Fashiolisti slučajno naišla na fotografiju frizure koju sam morala danas isprobati. Isplela sam malo neobičnu pletenicu, no nisam uspjela do kraja u naumu, no za 1. put je ispala i više nego dobro. Koncept je vrlo jednostavan, ali mi je bilo malo zeznuto isplesti je do kraja. Radi se o tzv. waterfall pletenici, a tutorijal možete pogledati u videu ispod wink



Čitamo se!

B. fino

robica: bluza i hlačice SHS; balerinke Zara; prsten (prefarban) H&M

037

051

056

059

072


- 16:27 - Komentiraj (14) - Link na post

srijeda, 14.09.2011.

Rezultati giveawaya :)

Bok sretan



Prvo vam želim svima zahvaliti koji ste sudjelovali u ovom giveawayu! Listu sam prebacila u word i posložila te prebacila u Random List Generator te dobila ove rezultate koje sam print screenala:


rezultati


Pobjednice su označene plavom bojom! Čestitke cure!

Javit ću vam se mailom, ako već nisam.

Sutra ide outfit post i sve ostalo!

Čitamo se ubrzo.

B. fino

- 18:11 - Komentiraj (18) - Link na post

petak, 09.09.2011.

1, 2, 3...are you gonna be mine? Giveaway!

Bok sretan

207375_174461949269951_174461855936627_364181_4119153_n



Neki dan mi je na adresu stigao paket koji me oborio s nogu. Radi se o Playround nakitu, točnije šašavim, ludim i originalnim prstenima. Dijele se u tri kategorije: DOMINO klasični i minimalistički , MINIJATURE koje će vas oduševiti svojim dizajnom te na kraju LEGO cvijetići i figurice koje tako neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo.

Ima tu svega - od najrazličitijih porcija hrane i kolača, do šivaćeg pribora, kave i noževa haha. Za ljubitelje vintiđa postoji velik izbor od starinskih pisaćih strojeva do gramofona. Za veliku djecu tu su lego morski psi, srca i cvjetići. Doista ogroman izbor gdje svatko može naći svoj šašav primjerak.


Budući da sam dobila doista velik poklon, sa mnogo prstenja, odlučila sam napraviti giveaway sretan. Bit će ne 1, ne 2, već 3 pobjednika! zubo Za svakog sam pripremila paketić. Nadam se da će se i vama svidjeti, koliko se meni svidjelo.

PRAVILA:


1. lajkajte moj i Playround Facebook page

2. ostavite ovdje na blogu svoj komentar sa e-mailom (kako bih vas mogla kontaktirati)

3. sherajte ovaj post na Facebooku (gore na vrhu posta je link) kako bi što više ljudi zapazilo ove divne prstenčiće

NATJEČAJ TRAJE DO SRIJEDE, 14. RUJNA U 00:00

POBJEDNIKE ĆU BIRATI SLUČAJNIM ODABIROM (sa online generatorom, te ću objaviti screenshot rezultata)


P.S. svaki poklon će sadržavati 2 prstena wink

Evo fotkica poklona kojeg sam dobila cerek

Čitamo se!

B. fino

038

039

040

041

043

I šećer na kraju, moj favorit:

060


Neka igre počnu!

- 13:05 - Komentiraj (79) - Link na post

utorak, 06.09.2011.

Maybe so, maybe no

Bok sretan



Prošli tjedan mi je bio jako turbulentan, u pravom smislu riječi, ali preživjela sam zahvaljujući prijateljima. Počeli su mi treninzi, odmah zaradila grozne muskulfibere, no jedva sam ih dočekala. Obožavam jazz dance i veselim se što ćemo se ovaj semestar fokusirati na tehniku i skokove. Ne znam jesam li vam prije spomenula, no imala sam dugu pauzu od skoro 8 godina što nisam plesala zbog nekih razloga, ali kada sam se vratila, sve je opet došlo na svoje mjesto. Plešem od svoje treće godine i ne mogu zamisliti svoj život bez te aktivnosti.

U petak nas je kolegica s plesa pozvala na otvorenje jednog kluba gdje smo se sjajno zabavile. Uz poneku prepreku kao što je prolom oblaka taman kad smo trebale krenuti iz studija zubo Čagale smo ko lude.

Danas vam napokon donosim slike s rođendana koji je bio krajem 7. mjeseca. Bilo je to jedno spontano druženje. Organizacija i priprema je trajala max 45 minuta. Isprva je proslava trebala biti na Cmroku, uz baklje, piknik i kolače, no kako je bilo hladno i kišovito, plan je pao u vodu te smo nabrzinu trebali smisliti gdje ćemo biti. Odluka je pala na moj stari stan u kojem više ne živim. Sklepali smo "namještaj", čaše, donijeli tortu i brdo svijeća i laptop i na kraju je ispalo stvarno odlično. Petra je bila koktel majstor. U jednom dijelu večeri smo izvukli moje stare kostime s maškara i predstava te navukli na sebe smiješne komade. Baš lijepa promjena, jer sam inače u to vrijeme uvijek na moru. Jedino mi je bilo žao što ostatak društva nije mogao biti s nama, ali bude iduće godine.

Pronašla sam i jednu zaostalu kombinaciju, mislim da je od pretprošlog tjedna. Kao što već odavno znate, obožavam pin-up i često crpim inspiraciju iz ilustracija i tog stila. Sad kad gledam fotke, rekla bih da je broš viška, ali uživo je izgledalo taman.

Čitamo se!

B. fino

Što sam nosila na rođendanu: H&M haljinu i najlonke; crvene Bershka štikle (koje sam izula nakon 5 min haha)

IMGP0469

IMGP0496

IMGP0510

IMGP0513

IMGP0524

IMGP0542

IMGP0543

IMGP0549

IMGP0579

IMGP0620

Robica: suknja, sunčane naočale i prsten (dorađen) H&M; balerinke Zara; košulja i marama vintage; broš Sweet S

1
2

- 11:20 - Komentiraj (22) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.