Zanimljivo

29.02.2020.

Odlučila sam pisati pisma i dijeliti s Vama svoju sreću ali i to smeta kao što je smetalo kada sam bila puna tuge i bijesa. Možda bi bilo interesantnije da se bavim politikom ili sexom pa ni imala dosta istomišljenika, Kada sam pisala o problemu vezano za sina kritizirali su me pojedini, a sada smeta što pismima s vama dijelim svoju sreću jer nisam i neću niti biti tužna
volim, on voli mene i sretna sam i kada ozdravi i bude sa mnom i dalje ću mu pisati pisma da bi moja i njegova sreća ostala zabilježena i pismeno a na to imam pravo jer u zvijezdama piše je moj kutak nekada tuge a sada sreće.

s poštovanjem A

NEPOZNATOJ STARICI


Zahvaljujući njemu ponovno volim, ponovno sam upoznala sreću, ponovno se smijem, pjevam i ništa mi teško nije. zahvaljujući njemu mogu stati nasred trga i glasno viknuti VOLIM GA neka svi znaju da pripadam njemu, da njemu jer on je taj kojeg sam čekala o kojem si mi ti govorila. On je taj kojeg ću voljeti cijeli život, a koliko ga želim morat će saznati sam kada on to poželi.
Hvala ti za moju istinu, hvala ti za njega zbog kojeg bih napravila sve jer on je moja sudbina koju sam godinama čekala i dočekala, hvala mu što postoji.
Sjećam se gledala si u očima i pričala mi sve što znaš jer gledala si u očima dušu hvala ti nepoznata starice što si mi pokazala moj životni put, što si mi rekla da ću ga sresti i da će ljubav biti jaka, obostrana i zajedno ćemo uživati u sreći i ljubavi koju smo oboje dugo tražili, koliko ga želim morati će saznati sam.

s poštovanjem Andrea

mojoj majci

28.02.2020.

Molim te majko moja anđele moj pomozi mu da ozdravi, da mu bude bolje jer kako je njemu teško ležati pod visokom temperaturom tako je meni teško jer nisam u njegovoj blizini. da mu pomognem i olakšam virozne dane,
Znam da znaš koliko mi nedostaje njegov zagrljaj, glas i blizina, da ti majko moja znaš sve, Zato te molim pomozi mu ti da ozdravi kada mu ne mogu pomoći ja jer moj lavić misli da sve može sam.
Volim ga, a tvoj unuk ga obožava znaš i sama da smo sretni pored njega zato te majko molim pomozi mom laviću da ozdravi jer jedino tako možemo biti zajedno. Ti jedina osjećaš koliko me duša boli što mu ja pomoći ne mogu, pomozi mu da mu temperatura spadne da bude veseliji, da može doći k meni jer treba mi njegov zagrljaj, treba mi on.
POMOZI MU MAJKO MOJA TI KADA MU NE MOGU POMOĆI JA




Hvala ti majko, tvoja kćer

tebi kojeg volim

27.02.2020.

Gledam tvoju sliku na pozadini mobitela u mislima ti milujem lice, prstima dodirujem usnice koje bih ljubila. U mislima sam naslonila glavu na tvoje rame i čekam da se probudiš da ti nježno kažem "dobro jutro ljube, ljubim te tamo gdje najviše voliš" a ti se priviješ uz mene ne puštajući me iz zagrljaja.
Nedostaješ mi ljubavi moja, voljela bih da si sada tu, da popiješ topli čaj s medom te da zajedno prolazimo tvoju virozu jer ako nekoga voliš, voliš ga i kada ga bolest svlada jer i bolest dvoje prolaze zajedno.


Voli te tvoja A

mom lavu

26.02.2020.

Znam da su lavovi samostalni i borbeni, ali jednom kada im se u život pojavi netko moraju shvatiti da će ta druga strana napraviti sve da njezinom laviću bude lakše ići dalje i da ništa više ne mora raditi sam jer pojavio se netko tko mu je dao cijelog sebe i zajedno s njim diše, ide putem koji im je određen jer zaslužili su biti sretni nakon toliko godina patnji i traženja.
Svjesna sam da ti nije lako ležati i biti besposlen jer voliš raditi ali viroza svakoga veže za krevet pa tako je i tebe i to moramo izdržati zajedno. Nije jednostavno biti u zatvorenom prostoru kada na to nisi naučen, znam da si bezvoljan ali ja sam mislima uz tebe i želim te bar malo te oraspoložim a ti mi to trebaš dozvoliti jer jedino će tako tebi biti lakše provesti vrijeme u krevetu a meni jer nismo fizički zajedno zbog viroze koja će nadam se uskoro proći.


Sretna sam kada sam mislima pored tebe jer dok spavaš mogu slušati otkucaje tvog srca, mogu biti pored tebe znajući da me osjećaš, ja sam pored tebe a ti me sanjaš.


Tvoja A

NJEMU

25.02.2020.

Trebam te kao što zemlja treba kišu da ne postane pustinja, kao što more treba sol da ne postane velika rijeka.
Znam reći ćeš da ne govorim umjesto tebe (pišem) ali kako ja trebam tebe i ti trebaš mene. Ti si uz mene mislima jer znaš da sam uznemirena, a ja sam pored tebe jer mi je tako lakše provesti dan znajući da nisi naučen biti za jedno mjesto (krevet).
Proći će viroza i sve će biti kao prije, radit ćeš, nećeš imati vremena jesti, bit ćemo zajedno i tada ću ti gledajući te reći VOLIM TE, a koliko te želim to ćeš morati saznati sam,.


tvoja A



Ako ti napišem da si poseban dobro ćeš to znati ako ti kažem dvije riječi koje imaju lijepo značenje (nećeš mi vjerovati) iako sam ti to dokazala.
Razgovarati s tobom u mislima i biti pored tebe je divno jer znam da me osjećaš, a još divnije će biti kada budemo zajedno kad ozdraviš,

tvoja, zauvijek tvoja A

NEPOZNATOJ STARICI

24.02.2020.

Znam da nisi više živa jer kada sam te srela imala si dosta godina, sada si anđeo koji me prati i čuva kao svi moji anđeli. Ovim putem pišući želim ti zahvaliti što si mi rekla moj životni put jer srela sam osobu o kojoj si mi pričala i sretna sam, da sretna sam jer sam ponovno pronašla ljubav, ponovno zavoljela život. sretna sam jer smo on i ja sretni zajedno.
Zahvalna sam ti što nisi odustala pričati kada sam to tražila jer znala si da je on stvoren za mene, a ja za njega. Tada to nisam razumjela ali sada razumijem svaku tvoju izgovorenu riječ koju pamtim godinama jer on da on je tu za mene, a ja sam tu za njega i našoj sreći nema kraja.
Ponovno iskreno volim, ponovno volim sebe, ponovno volim život i hvala ti nepoznata starice što si mi ga poslala na sudbinsku stazu jer on i ja smo jedno, Davno smo upisani jedno drugom ali je trebalo vremena da se nađemo i našli smo se kada su nam se putevi spojili.




s poštovanjem tebi nepoznata starice i hvala ti za izrečenu istinu jednom davno.


ANDREA

ozdravi ljubavi


Sada sam se probudila i pijem prvu kavu jer noćas nisam zaspala do pola pet tek kada sam vidjela da si ti zaspao. Prislonila sam se uz tvoje tijelo koje je još pod temperaturom, ali meni to ne predstavlja problem je pored tebe sam mislima i mogu te zagrlit, grijati svojim tijelom nadajući se da ću tako dio tvoje temperature prenijeti na sebe kako bi tebi ljube olakšala i da ti bude bolje kako bi dobio snagu da te čujem jer momentalno fizički ne možemo biti zajedno.

Tvoja A

Zahvala

23.02.2020.

mojoj blogerskoj sestri Teuti što mi je napravila ovaj divan dizajn za moj blog

u mislima mojim

22.02.2020.

Udaljeni smo jedno od drugog nekoliko kilometara, bolestan si i želiš biti sam, ali ja sam uz tebe, pored tebe mislima. Sjedim pored tebe na tvom krevetu i gledam te dok spavaš, temperatura te ruši, znoj ti curi niz čelo, rado bih ga obrisala, legla pored tebe ali znam da ću te tako probuditi.
Zato ću samo bez pomaka i tiho sjediti na tvom krevetu gledajući te kako spavaš, nadajući se da osjećaš moju blizinu.

Tvoja A

tebi

21.02.2020.

Voljela bih s tobom pričati. voljela bih te vidjeti ali znam da si bolestan, da nemaš snage za ništa jer i ja se čudno osjećam, glava me boli i nemam se snage pomaknuti, umorna sam. Znam da se i ti tako osjećaš jer sve tvoje je i moje.
Voljela bih ti pomoći a jedino mogu preko misli biti pored tebe.

Tvoja A

njemu

20.02.2020.

U polumraku sjedim u kućnom ogrtaču, gledam film a misli su moje pored tebe, znam da imaš obaveza i da je vremena malo, ali i ovako dok ti pišem znam da si uz mene, da osjećaš svaki moj pokret, svaku moju misao koja je upućena tebi.
Možda je to previše ali ja ne mogu promijeniti svoje misli, mogla bih s tobom razgovarati mislima ali draže mi je da ti se ušuljam ponoći u krevet i naslonim glavu na tvoja prsa te slušam otkucaje srca kojeg volim, jer to srce zna voljeti a to je divno s obzirom na to da dugo nikoga voljelo nije kao ni moje ali sreli smo se na sudbinskom putu i shvatili da tvoje srce kuca za mene a moje za tebe.


Tvoja A



oboje

19.02.2020.

smo odlučili ići polako jer dovoljno smo propatili ti na svoj ja na svoj način, ja na svoj. Ovako polako je divno i slatko jer sve što smo izgubili nadoknaditi ćemo zajedno.

Nepoznata starica

17.02.2020.

Jednog dana jedna starija žena rekla mi je da ću dugo godina tražiti sreću koja je otišla od mene zato što ju je netko uzeo k sebi.
Bit ćeš tužna, živjet ćeš s boli u duši ali znaj da će se pojaviti netko tko će ti sve pružiti, tko će ti sve izgubljeno vratiti i bit ćeš sretnija no što si bila kada je tvoja sreća otišla s drugom osobom.
Ta osoba stvorena je za tebe i nikada baš nikada pored njega nećeš osjetiti tugu biti bol. Imaj snage izdržati jer sve izgubljeno će ti se vratiti s njim. On će te voljeti srcem i dušom. jedno drugom bit ćete sve.
Godine će proći, sresti ćete se i nikada vas nitko razdvojiti neće, jedno za drugo vi ste stvoreni.


Nisam je pitala koliko dugo ću to čekati jer onda, da onda sve njezine riječi bile su mi čudne, ali kako su godine prolazile sve rečeno s njene strane se događalo i shvaćam da mi je ta nepoznata starica govorila istinu jer sve izrečeno s njene strane mi se dogodilo.


Sada sam sretna. sada sam to ja jer sam s osobom koja sudbinom dana.

Poruka

15.02.2020.

Ne postoji ništa divnije od poštovanja i ljubavi prema onome tko ti je dodijeljen da s njim provedeš život, da podijeliš i radost i tugu, da s njim plačeš kada mu je teško da sam nosi svoj teret, da se zajedno smijete poput djeteta jer ako nekoga iskreno voliš tada mu daješ sebe, tada mu daješ dušu, jer to je njegovo koliko i tvoje.
Tvoja sreća je uz tebe i uvijek će biti jer srce i dušu dala je tebi, a zašto to samo zvijezde znaju.

voljela bih noćas

13.02.2020.

gazdarica je zaljubljena

10.02.2020.

Moja gazdarica se zaljubila nakon dugih tridesetak godina i divno ju je gledati veselu, bez suza u očima koje su toliko dugo bile tužne i sada uvijek uzima mobitel da radi video kako se igram sa njenom nečakinjom ili pjeva uz podlogu baš sam sretan što je moja gazdarica zaljubljena jer mogu raditi i nestašluke a da se ona slatko smije,

max

Maxić

05.02.2020.



ne voli se ni slikati ni snimati ali uporno mi to rade

još samo ta

04.02.2020.



Sada bi mi pokojni profesor Merlić Franjo rekao da u pojedinim dijelovima krivo uhvatila dah i morala bih ponavljati sve dok on ne bi izgovorio famozno bravo. Ali tako je kako je ne ljutite se profesore i neka Vama, Toši i svima duše imaju mir i spokoj.

prvi pokušaj mog pjevanja





mojoj sreći

03.02.2020.

Oznake: posuđeno sa youtube

moj novi falš i nešto za moju sreću

02.02.2020.



zbog njega


Od kada sam s njim veselija sam, sretna sam, kada bilo što radim pjevam iako nemam dobar glas za pjevanje ali uživam svaki dan jer znam,znam da mu pripadam dušom a to pripadanje je divno i posebno.
Stajala sam dosta dugo na životnom putu čekala da mi dođe davno oduzeta sreća i došla je s njim, da s njim jer sada tek znam da se isplatilo čekati jer njega je vrijedilo čekati.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>