28.11.2012., srijeda

I gledam ja, poderanih gaća

I gledam ja, poderanih gaća

srijeda , 28.11.2012.
Gledam gostovanje našeg Nik Titanika na Al Jazeera Balkans
Tema?
Humor na prostorima exYu, danas!

Pa, sa interneta:
Allahu ekber
Sirija, rušenje helikoptera.
Rat.

Iz kuhinje prijatan miris.
Hoću pitati Zmaja, kae, kaj se dešava, kad li, eto Drag(on)ice.
Poderane gaće, tak se zove.
A jesam se ubil.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jedan copy-paste


Priprema

Vrijeme pripreme:
30 min

izmješati tjesto od navedenih sastojaka….razvaljati …prst debelo -peči na masnoči ….ulje ili mast—sa svake strane oko 2 min…...dobar tek

Posluživanje

ja pečem na ulju….
Sastojci:
30 kom 1kg oštrog brašna-3jaja-2 praška za pecivo-1/2dcl ulja voda po potrebi da se umjesi mekše tjesto

Broj osoba:
5 osoba



Tražim i dalje posao.
Nema više bravara, nemaaa.
To danas moraš biti informatički jebeno pismen, sa znanjem Worda,
Excela, AutoCad-a,
a i jezici.
I to dobro, u govoru i pismu, bar dva.

Čist mi nejde u glavu, kak sam uspjel odegzistirati po dvije godine rada i u Njemačkoj i u Italiji.
Valjda rukama i nogama, a predznanja zero.
Sva sreća pa znam što je analni otvor i turim ti kitu i arschlock,
a i Dio Cane, kao, parte della canna, no, rekoh, dio Canne, ma gdje god bila.

No, ništa analno, ovo je blog o oralnim užitcima.
Pušenjima i jedenjima.

Ode Švrćo u školu i to zadovoljan.
-Pa kak ti to tata, napraviš bolje neg mama?
-tata dene tu tajne sastojke
-koje?
-ne smijem ti reć. Jednog dana kad sazriješ, odat ću ti tajnu.
-sereš?
-da

A kaj napravim?
Na maslinovom ulju i malo svinjske masnoće, zdinjstam dosta luka.
Na pol kile mješanog mljevenog, makar bi više volil čistu junetinu,
denem, dvije veće glavice, sitno sjeckane, crvenog luka.
Kad zastakli, jednu ribanu mrkvicu, malo ribanog celera, korjena i malo korjena peršina.
Origano, bosiljak, pa meso, zdinjstati, podlijevajući u prvo vrijeme pivom, a na kraju vinom.
Pred kraj, rajčica u nekom obliku.
Sol, vegeta



Bitno je "tempo di cottura", na deklaraciji, vrijeme kuhanja.
Ja ga mjerim od onoga časa, kad zasoljena voda ponovo uskipi.
"al dente",....tal. "prema zubu" izraz koji opisuje tjesteninu ili povrće koje je kuhano da pod zubima zadrži čvrstoću i kompaktnost.



Malo sira, u ovom slučaju trakica, "kriš-kraš", u mikrovalnu,
optiquick, listić nećega, peršin, bosiljak, etc..





Ja ga jebem ko bu rekel da ne valja!


- 15:10 - gukni (19) - štampaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2012 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (3)
Veljača 2023 (1)
Kolovoz 2022 (2)
Veljača 2022 (1)
Travanj 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Ožujak 2020 (1)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (3)
Prosinac 2019 (1)
Studeni 2019 (2)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Travanj 2019 (2)
Ožujak 2019 (2)
Veljača 2019 (5)
Siječanj 2019 (4)
Studeni 2018 (2)
Listopad 2018 (3)
Travanj 2018 (2)
Veljača 2018 (3)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (4)
Kolovoz 2017 (1)
Srpanj 2017 (7)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)

Komentari On/Off

Box2