16.05.2012., srijeda

Neće grom, hoću ja!

Neće grom, hoću ja!

srijeda , 16.05.2012.
Praskozorje.




Danas sam se probudil?
Pa baš i ne.
Popijem jednu kavu, nikaj.
Tlak 25/10, tih mililitara, ili većkak.

Popijem drugu, isto nikaj, ooooo maspater.
Krenem na grunta, nema se kaj čekati, ali kratkim putem, ipak je kraće.



I dalje tlak skoro nula.
Počnem delati, kad fala blogu eto spasonosnih grablji.
Tada sam se razbudil.



Pa nemreš tak polusnen bauljati okolo, a zvijerad vreba.
Jedan neoprezni korak i na, ugrize te Slijepić, mislim,
ni on kriv, ta slijep je, kaj kurac on vidi, kaj grize, a mora!



No, sva sreća pa tata ima lijeka i za tu zvijerad.
Uvijek naoružan, a ti si mami sikći, tak da znaš!



Jebem ga smotana. Stalno moram paziti, da ga slućajno ne zrežem.

A i ove!



Sam zuje, a od zujanja nike koristi.
Ni grama meda, jebo ih međed.

Inače hortikultura o.k.







Dada, u pravu ste, to je albino bor, treba neki kurac znati o genetiki, pa si ga ondak moreš i imati. Nenene, nije kreč.

Kad tam, van grunta, u džunglama Patagonije, ručak.
Da ručak, to lijek.
Kopriva!
E sad se osvrnimo na naslov posta.
Znači, neće grom u koprive, ali ima ko oće.

I ajmo, berba.
Ja to golim rukama. Uopće ne žari! Malo!
Najbitnije je da u koprive nejdeš golom guzom i kitom.
E ondak je zajebano.

Naberem ja toga.
Samo vrhove.
Ono od 6-8 listova, dole je drvenasto.



Pa pranje



Pa blanširanje, ono da se oslobodiš "žara", zapraf, mravlje kiseline.



Cijeđenje



Voda se ne hiće.
Zalije se cvijeće znjom, kipućom normalno, bem te smotana, cccccc,
ili u špricu pa špricati po listovima, kao folijarno gnojivo, znači intravenozno, rekli bi hašišari.



Ili čaj, bljak.




Gle, ove masne fleke, to i ulja ima u sebi.
E ljudi, to je afrodizijak, to.
Popiješ to, pa malo koprivom tam dole, jebate, tak naotekne, a valjda i od tog željeza kaj ga ima, mislim ono, tvrdoća.

I nikaj!
To sam strančiral, većinu ostavil u vrećicu za pitu od koprive, pa u škrinju,





a dio:

zgulil dva krompira i na sitno, kockice, stavil kuhati.

skosal malo vlasca i češnjaka pa na maslinovo

u krompir pred kraj dodal goveđu kocku i žličicu vegete

na onaj češnjak i vlasac, hitil blanširanu koprivu, minuta, dvije, kajjaznam,
možda i tri, pa u krompir i na čušpajza.

Mmmmmmmmmmmmmmm izvrsno!




















- 18:33 - gukni (12) - štampaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2012 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (3)
Veljača 2023 (1)
Kolovoz 2022 (2)
Veljača 2022 (1)
Travanj 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Ožujak 2020 (1)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (3)
Prosinac 2019 (1)
Studeni 2019 (2)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Travanj 2019 (2)
Ožujak 2019 (2)
Veljača 2019 (5)
Siječanj 2019 (4)
Studeni 2018 (2)
Listopad 2018 (3)
Travanj 2018 (2)
Veljača 2018 (3)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (4)
Kolovoz 2017 (1)
Srpanj 2017 (7)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)

Komentari On/Off

Box2